2018. január 19.

Jégpályák Éjszakája


A már több éves hagyományra visszatekintő Múzeumok vagy Fürdők Éjszakája mellett idén is megrendezik a Jégpályák Éjszakáját. A január 20-i eseményhez két fehérvári jégpálya is csatlakozott.Január 24-e a magyar jégkorong hivatalos születésnapja, ugyanis 1927-ben ezen a napon lépett be a magyar szövetség a nemzetközi szervezetbe. A Magyar Jégkorong Szövetség ezért 2016-ban úgy döntött, hogy az évforduló jó alkalom egy hagyományteremtő, országos rendezvény elindítására. A korábbi Jégpályák Éjszakája programok sikerén felbuzdulva 2018-ban is számos jégpálya csatlakozott az eseményhez. Idén 3. alkalommal rendezik meg a Jégpályák Éjszakáját.
Székesfehérvár és a Fehérvár AV19 jégkorongcsapat közös rendezésében szombaton és vasárnap 17 és 20 óra között közönségkorcsolyára várják a családokat. Mindkét napon kedvezményes 1500 forintos családi jeggyel (1 felnőtt és 2 gyermek) lehet korizni.
A Zichy ligetet is választhatják a korcsolya szerelmesei, a Jégpályák Éjszakáján: a Kori Liget 20 és 22 óra között féláron látogatható szombaton este.

 

(forrás: szekesfehervar.hu, funiq.hu)

 


LEGFRISSEBB VIDEÓK

Nem körülöttünk forog a világmindenség


Lábadozik a parlagi sas


„Csókunkból is dalok születtek, és a dalokból új csókos csodák…”