2018. január 29.

Februári programok a Szent István Művelődési Házban


Februárban is sokszínű programokkal várja az érdeklődőket a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Ezekből válogattunk.

Február 1-jén, csütörtökön 10 órától tartja első összejövetelét a „Csak játékosan!” című társasjátékklub, melyet kizárólag nyugdíjasok számára indít a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Az újszerű kezdeményezés keretében a tervek szerint csütörtökönként lesznek a foglalkozások. Íme a részletek:

 


 

„Istenkeresés, család, média…” - erről beszél az érdeklődőknek február 7-én, szerdán 17.30-kor Gundel Takács Gábor televíziós újságíró, műsorvezető és sportriporter. A belépés díjtalan.

 

Február 11-én, vasárnap 19 órakor a Vox Mirabilis Kamarakórus hangversenybérlete keretében kezdődik a „Szállj dallam, szállj!” című farsangi operaparádé. Az est vendége lesz Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes, Zemlényi Eszter énekművész és Kéry Tamás zongoraművész.

 


 

Február 13-án, kedden 17.30 órakor a Házasság hete országos rendezvénysorozatának keretében Dr. Túry Ferenc pszichiáter, egyetemi tanár előadását kísérhetik figyelemmel az érdeklődők. Az ingyenes program címe: Kapcsolatunk házastársunkkal – a tartós házasság alappillérei.LEGFRISSEBB VIDEÓK

Nem körülöttünk forog a világmindenség


Lábadozik a parlagi sas


„Csókunkból is dalok születtek, és a dalokból új csókos csodák…”