2018. február 6.

Télűző szörnytalálkozó a Pagonyban


Február 16-án 17 órától Dés András és különleges hangszerei előcsalogatják és bemutatják a Bibedombi Szörnyeket, hogy segítségükkel elűzhessük a telet a Fehérvári Pagonyban. A Bibedombi Szörnyhatározó bekerült a világ 170 legjobb mesekönyve közé, a szokatlan formában íródott könyv a gyerekek félelmeiről szól - mégis szórakoztató.



Adamik Zsolt mesekönyvét Hanga Réka illusztrálta, a kötetet pedig például kínai, török, görög, kanadai könyvek mellett a 60 legszebb könyv közé választotta a nemzetközi zsűri. A Bibedombi Szörnyhatározó különlegessége, hogy enciklopédikus formában, A-Z-ig kalauzolja el a gyerekeket a kitalált szörnyek világában. Minden betű egy rövid történet a félelmekről, amikkel a gyerekeknek kell megküzdeni, nap mint nap.




A programra előzetes bejelentkezés szükséges 

a fehervaripagony@gmail.com címen,

vagy 06309946748-as telefonszámon.




A Fehérvári Pagonyban február 16-án bibedombi szörnyálarcokat készítenek, például olyat, ami hasonlít a gépsárkányra, a hüjetire, a méregérre, vagy esetleg a zoknifiókalózokra. 17 órától Dés András és különleges hangszerei előcsalogatják és bemutatják a Bibedombi Szörnyeket, hogy segítségükkel elűzhessük a telet.

 

(forrás: szekesfehervar.hu)

 


LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása