2018. május 3.

Anyák napi városnézés


Rendhagyó programot szervez Anyák napja alkalmából a Tourinform Iroda. A belvárosi sétán híres történelmi alakok édesanyjáról tudhatnak meg többet a résztvevők, de csokikóstolás is lesz.

Május 6-án, vasárnap 14 órakor a Tourinform Irodától indul a rendhagyó, Anyák napi városnéző séta. A belvárosi barangolás során a történelmi alakok mellett álló nőkről hallhatnak majd érdekes történeteket az érdeklődők. 

De a résztvevők megtudhatják, honnan ered az anyák köszöntésének hagyománya, milyen anyák voltak nagy királyaink női felmenői, és kiderül az is, hogyan nevelte gyermekét Sarolt fejedelemasszony és Gizella, illetve milyen kapcsolata volt Mátyás királynak és Szilágyi Erzsébetnek? 

A séta során idézetekkel köszöntik az édesanyákat, a program végén pedig finomsággal - a Cadeau Csokoládézó csokikóstolójával - kedveskednek a szervezők. A sétán való részvétel díja 1000 Ft/fő, de a gyermeküket elkísérő édesanyák számára ingyenes a program. Érdemes előre regisztrálni a +36 22 537 261-es telefonszámon, vagy a szekesfehervar@tourinform.hu e-mail címen.

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Mit olvasnak a legtöbben?


Amikor fogyatkozó szuper-vér-farkashold volt az égen


„Negyven napig nevetek, S fársángolok véletek…”