2018. május 31.

Az egész város sportolt a Kihívás Napján


Hogy mennyire sikerült aktivizálni a fehérváriakat, az néhány napon belül kiderül: Székesfehérvárnak egy nemzetközi összevetésben a brazíliai Cacoal várossal kellett „megmérkőznie”. A fehérvári adatokat az esti zárás után küldték el a Magyar Szabadidősport Szövetséghez, és a következő napokban derül majd ki, hogy kategóriájában hányadik helyen végzett városunk.

A Csitáry G. Emil Uszoda előtt 0 óra 0 perckor a hagyományos áloműző tornával kezdődött a Kihívás Napja. Akinek a bemelegítés után megjött a kedve a további testmozgáshoz, úszhatott az uszodában, vagy kipróbálhatta az aquafitnesst is, de a Bregyó közi sportcentrumban is elkezdődtek a hajnali órában a sportprogramok, amik egész nap várták a fehérváriakat.



 

A bölcsődék, óvodák, általános és középiskolák önálló programokkal vették ki részüket a Kihívás Napjából, akárcsak a Magyar Honvédség székesfehérvári alakulatai. De a Polgármesteri Hivatalban is volt reggeli torna, kora délután pedig a Szent György Kórház dolgozói csatlakoztak a kihíváshoz.



 

Zajlottak a városban hagyományosnak számító, ezen a napon mindig megrendezett események is: esélyegyenlőségi csörgőlabda-bemutató a Széna Téri Általános Iskolában, petanque, grundbirkózás, nordic walking és önvédelmi bemutató - sokféle érdekes sportot kipróbálhattak a fehérváriak.

 

(forrás: okkfehervar.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása