2018. június 8.

Jövő héten indul a nyári programkavalkád Székesfehérváron


Június 15-én elkezdődik a vakáció, és a nyári székesfehérvári programok is. Jövő pénteken a Helló Nyár! nyitja a szezont, amit augusztus 31-én a Bye Summer! zár majd.

Júniusban első alkalommal rendezik meg például a Streetfood Feszt-et, de a nyár első hónapjában lesz Hobo Blues koncert is Fehérváron. Júliusban egyebek mellett a Fehérvári Fúvós Fesztivál, a Nyári Színház, a FEZEN és a Harmonia Albensis templomi koncertsorozata vagy éppen az Alba Regia Feszt jazz koncertjei nyújtanak kikapcsolódást, augusztusban pedig természetesen a Királyi Napok 10 napos rendezvénysorozata tölti meg élettel és programokkal a belvárost.



 

A nyári időszak jellemzői a gyermekek számára szervezett táborok is, amelyekből bőséges a választék ebben az esztendőben is. A közművelődési intézmények - így a Szent István Király Múzeum és a Vörösmarty Mihály Könyvtár is - a táborok mellett számos programmal várják a gyermekeket és felnőtteket egyaránt.



 

A legfontosabb események listája a város honlapján olvasható, részletes információkat pedig a szervezők weboldalain és a közösségi médiafelületeken találnak az érdeklődők.





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása