2018. június 21.

Kabrió Ikarus és új honlap – turisztikai szezonnyitó Székesfehérváron


Több újdonsággal kezdte meg Fehérvár az idei turisztikai szezont: üzembe állt egy kabrió turistabusz, és elindult a Székesfehérvári Királyi Napok önálló honlapja is.

A nyár slágere lehet a kabrióvá átalakított Ikarus busz, amin a turisztikai szezonnyitó sajtótájékoztatót tartották szerdán. A Bory-várig tartó első úton az újságírók és a város idegenvezetői próbálhatták ki a piros panorámabuszt. Az új, negyvenhat személyes piros kabrió részben kihúzható napfénytetővel védi az utasokat az időjárás viszontagságai ellen, de a programokat szervező Turisztikai Kft. napszemüvegeket és esőkabátot is kínál az utasoknak.



 

Az 1989-es évjáratú, 245 lóerős Ikarus 256-os busz teljes felújításon és átalakításon esett át, amely a székesfehérvári Fung család - László és fia, Dávid - keze munkáját dicséri. Az átalakítást és a vázszerkezetet egyedi tervek alapján készítették el a szakemberek.

 



Nem ez az egyetlen újdonság az idei fehérvári turisztikai szezonra, a sajtótájékoztató napján vált elérhetővé a kiralyinapok.szekesfehervar.hu oldal, ahol egy helyen található meg minden fontos és érdekes információ a város egyik legnagyobb rendezvénysorozatáról.

 

(forrás: okkfehervar.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása