2018. június 25.

Szombaton lesz az 5. Vízivárosi Kölyök Juniálist


Ötödik alkalommal rendezik meg Víziváros nyári gyerekprogramját, a Vízivárosi Kölyök Juniálist. Az érdeklődőket június 30-án, szombaton 9 órától hagyományosan a Budai úti OBI áruház parkolójába várják, ahol lesz bábelőadás, ovis ötpróba, Pitypang koncert, légvár, különféle sporteszközök, illetve játékosan bemutatkoznak a közszolgáltatásokat végző városi cégek és a rendvédelmi szervek is.

„Ha van egy kezdeményezés, amely több évet megél, az sikertörténet. Ilyen a Vízivárosi Kölyök Juniális, melyet öt éve rendez meg a Vízivárosi LISZI. Az a célunk, hogy a gyerekeken keresztül megszólítsuk a városrész közösségét, a szülőket, a nagyszülőket, és bevonjuk őket a közös időtöltésbe, beszélgetésbe, egy olyan helyre, ahol ismeretségek, barátságok kötődhetnek. A gyerekek játszva jutnak a tudásukat gyarapító élményekhez” – mondta el a hétvégi program kapcsán dr. Horváth Miklósné, Víziváros önkormányzati képviselője.

 



A Kölyök Juniális június 30-án, szombaton 9 órakor a megnyitóval kezdődik az OBI áruház parkolójában. 9.30-kor Vitéz László bábelőadása, 10.15 órától pedig ovis ötpróba lesz, melyre nyolc óvoda jelentkezett, 11 órától pedig a székesfehérvári Pitypang zenekar ad koncertet. A gyerekek találkozhatnak a rendőrséggel, a tűzoltókkal és a mentőkkel, de kitelepülnek a közszolgáltatást végző városi cégek is. Mindezeken kívül lesz légvár és rengeteg sportos játék is.

 

A programra szeretettel várják nemcsak a vízivárosiakat, hanem a Fehérvár más városrészeiből érkezőket is.

 

(forrás: okkfehervar.hu, fotók: szekesfehervar.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása