2018. augusztus 22.

Fehérvári Sport Nagyhét és Sprint Triatlon Európa Kupa


Megkezdődött a Fehérvári Sport Nagyhét, ami a hétvégi Sprint Triatlon Európa Kupa felvezető programja. A sportolni vágyó székesfehérváriakat futó- és kerékpárversennyel, gyermekprogramokkal és sárkányhajózással is várják a szombati Európa Kupa előtt.

Teqball-, streeball- és röplabdamérkőzésekkel vette kezdetét kedden a Fehérvári Sport Nagyhét a Bregyó-közi Sportcentrumban. A Koronás Park és a Csónakázó-tó környékén a futó- és kerékpáros versenyek mellett családi programokkal várják minden délután a székesfehérváriakat.



 

Skoff Gábor, az Alba Triatlon Egyesület alelnöke, a szervezőbizottság elnöke a hétvégi Sprint Triatlon Európa Kupa felvezető programjai közül a csütörtöki sárkányhajózást, valamint a pénteki kerekasztal-beszélgetést ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. Ez utóbbi keretében a Csónakázó-tó szigetén Rákóczi Ferenc műsorvezető beszélget majd a triatlon Európa Kupa magyar versenyzőivel 19.30-tól.



 

A Sprint Triatlon Európa Kupa augusztus 25-én, szombaton 11 órakor kezdődik a Csónakázó-tavon és környékén, egy városi útszakasszal. A versenyre 25 ország, 145 versenyzője adta le nevezését.

 

(forrás: okkfehervar.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása