2018. szeptember 25.

Mesés barangolás a Belvárosban


Belvárosi sétára invitál a Tourinform Iroda: az érdeklődők ezúttal a Mesés Fehérvár – Barangolj velünk! című, a várost újszerűen bemutató kiadvány szerzőjével járhatják végig a város nevezetes helyszíneit. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A Mesés Fehérvár – Barangolj velünk! című, Székesfehérvárt újszerűen bemutató kiadvány a belváros történelmi emlékeit végigjárva kalauzolja olvasóit. A szellemes, innovatív, könnyed hangvételű és informatív kiadvány meseszerű történeteket oszt meg, igazi titkokat árul el – Kész-Varga Mónika rövid, hangulatos ismeretterjesztő szövegeivel, Simon Erika jól válogatott, részletekben gazdag felvételeivel. 

A belvárosi sétára Kulcsárné Németh Mariann idegenvezető és a kötet szerzője, Kész-Varga Mónika várja az érdeklődőket. A séta szeptember 27-én, csütörtökön 17 órakor indul a Tourinform Iroda elől.

 A körülbelül egy-másfél órás programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni személyesen vagy a 22 /537-261-es telefonszámon, illetve az idegenvezetes@szekesfehervar.hu e-mail címen lehet.

 

(forrás: okkfehervar.hu, fotók: turizmus.szekesfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Szabadulj okosan


„Én és a családom”


Az emberek fele allergiás lesz 2025-re