2018. október 31.

Mozogj te először a Sóstói Stadionban!


Sportnapra várják a fehérváriakat november 10-én, szombaton a Sóstói Stadionba. A programokon a 18 éven felüliek jelképes nevezési díjjal vehetnek részt, amit jótékony célra fordítanak majd.

Néhány napon belül meglesznek az új Sóstói Stadion működéséhez szükséges használatbavételi engedélyek. Mielőtt sor kerülhet az első futballmérkőzésre, Székesfehérvár önkormányzata szeretné minél több alkalommal, változatos programokkal bemutatni az új létesítményt a fehérváriaknak.

 

A már korábban meghirdetett, vezetett stadiontúrák után november 10-én, szombaton sportnapra invitálja a kicsiket és a nagyokat a város. A sportnapra kilátogatóknak egyedülálló sportélményben lehet részük, hiszen először ők vehetik majd birtokba sportcéllal a stadiont. 

A 18 éven felüliek összemérhetik erejüket és kitartásukat a lépcsőfutó versenyen, amihez a stadion nézőterének összes lépcsőjét igénybe veszik majd. A gyerekek számára pedig lesz kismotoros, görkoris, és rolleres futam is. Ezen kívül az érdeklődőket 18 órától a Vidi RBD szurkolói is programokkal várják. 

A 18 éven felüli kilátogatóknak jelképes, 200 forintos nevezési díjjal lesz lehetőségük a programokon részt venni. Az ezekből befolyt összeget az Adventi Jótékonysági Futás és a januári Székesfehérvári Jótékonysági Estély bevételeivel együtt karitatív célokra fordítják a szervezők.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Ahol te sem érzed kivetettnek magad…”


Műemlékvédelmi Világnap – Fehérváron is


Ember az embertelenségben