2018. december 6.

Milyen legyen idén karácsonyi a díszítés? Karácsonyi „divat” 2018-ban


Aki nem a hagyományos karácsonyfa-díszítést kedveli, és szereti ebben is a trendet követni, ráadásul nem is rest ennek érdekében évről-évre új dekorációt vásárolni, az mindenképpen fussa át az alábbi sorokat. Széles a skála, van miből választani, hiszen az idei ünnepi trendek közt üdvözölhetjük például a pávatoll színeit, a fémes csillogást, a hópelyheket, de a természetes anyagok térhódítását is.


 

Meseszerű légiesség

Egyre ritkább a fehér karácsony. Viszont az otthonokba beszállingóznak a hópehely dekorációk, melyekkel megidézhetjük gyerekkorunk meghitt ünnepeit. A hópelyhek klasszikus, finom hatást keltenek. Illenek a modern enteriőrökbe és a vintage otthonokba is. Jól mutatnak az üvegdekorációkkal.

 

Fémes csillogás

Aki a modernitást kedveli, válassza a metálos csillogást. Glamúros, elegáns hatást kelt a bronz, arany és ezüst színek kombinációja. Akkor a legszebb, ha szerény mennyiségben alkalmazzuk, hiszen a minimál jelszava: a kevesebb több!

 


 

Madaras jókedv

A legszebb színkombinációkat mindig a természet teremti. Például a pávák tollazatában uralkodó összhatást, a zöld, a kék, a barna, a lila és az arany harmonikus kombinációját. Ezt hivatott utánozni az egyik idei karácsonyfa trend. Figyelem: csakis kifinomult ízlésűeknek ajánlott, mert könnyen túlzásba lehet esni.

 

Egyre szebb műfenyők

A mai műfenyőket szinte csak illatuk hiánya különbözteti meg élő társaiktól. A legszebbek a minőségi szilikontüskés darabok, ezek hasonlítanak leginkább színben, megjelenésben, struktúrában élő társaikra.

 


 

Kincsek az erdőből

A természetes anyagok kombinálása, a zöld elemek, faágak, termések, textilek és papírdíszek alkalmazása a fenntartható trendek közé tartoznak. Valódi gyertyákkal vonzó és élő hangulatot adnak az enteriőröknek.

 

(forrás: Praktiker)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

„A szépség szörnyetege”


Kalandozások Fejér megyében – Mezőfalva


Az ő sorsuk, a te felelősséged!