2018. december 12.

Év végi pingpong verseny – vasárnap a Hétvezér iskolában


A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség megyei téli asztalitenisz viadalt hirdet egyéni és páros, illetve ép és fogyatékkal élő kategóriákban 7 éves kortól egészen a szenior korcsoportig. A verseny december 16-án, vasárnap 9 órakor kezdődik a Hétvezér Általános Iskolában.

Év végén is sok lehetősége nyílik a fehérváriaknak sportolni a Bajnokok Városában: ezúttal a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség invitál kicsiket és nagyokat a hagyományos Téli Amatőr Asztalitenisz versenyre. Egyéni és páros kategóriákban várják minden hét évnél idősebb fiú és lány, illetve tizennyolc éves kortól a hölgyek és urak jelentkezését.

 



A verseny az esélyegyenlőség jegyében zajlik majd: a szervezők lehetőséget biztosítanak minden olyan kisdiáknak asztalitenisz-tudásuk összemérésére, akik a tanulásban valamilyen módon akadályozottak, elmúltak már hétévesek, de nem töltötték be a tizenkilencedik életévüket. A hölgyek és az urak pedig egyéni és páros kategóriában is versenyezhetnek, egészen a senior (74+) korcsoportig.



 

A hagyományos téli tornán a szervezők a versenyzőket a Hétvezér Általános Iskolába várják, ahol a verseny megkezdése előtt, 8.15 órától lehet majd nevezni. A nevezési díj az iskolásoknak 200, míg a felnőtteknek 500 forint lesz.

 

A tornán sportruházat és tiszta talpú sportcipő használata kötelező. Az ütőkről a versenyzőknek maguknak kell gondoskodniuk, a labdákat viszont a rendezők biztosítják.

 

(forrás: okkfehervar.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása