2019. április 9.

Online is lehet már jegyet venni a Barátság Mozi előadásaira


Bő egy hete indult el a Barátság Moziban az online jegyértékesítés, ami régi vágya volt már a város mozijának, és a nézőknek is. Az új jegyrendszer bevezetése több változást is hozott.


 

Régóta tervezte az online jegyértékesítés megvalósítását a Barátság Mozi, a korábbi foglalási rendszer ugyanis nem működött elég jól: sokan csak lefoglalták a helyeket, de nem jöttek el az előadásokra, így üresen maradtak a székek, miközben mások szívesen megnézték volna az adott filmet. Az új rendszerben ez megváltozik: itt nem foglalni, hanem vásárolni lehet a jegyet, így a nézők minden előadásnál a valós szabad helyeket látják a honlapon.

 


 

Mivel az online vásárlásra nagy az igény és a mozi nézőinek zöme várhatóan így vált a jövőben jegyet a kinézett előadásra, a rendszer bevezetésével együtt más változás is történt: a jegypénztár nem két, hanem csak egy órával a vetítések előtt nyit. Vagyis hétfőtől csütörtökig 17.0022.00, pénteken 15.0022.00, szombaton pedig 9.00–12.00 és 15.00–22.00 között tart nyitva.

 


 

Az online vásárlás során a nézők két levelet is kapnak – egyet a mozi fizetési partnerétől, a Bariontól (ez a fizetés tényét rögzíti), a másik levél pedig a Barátság Mozitól érkezik (a belépéshez ez utóbbira van szükség). Praktikus, ha ezt a nézők kinyomtatva magukkal viszik a vetítésre, vagy lementik telefonjukra, hogy könnyen előkereshető legyen.

 

Az online vásárolt belépőt a mozi személyzete ellenőrzi. Ez a levél megfelel a nyugtaadási követelményeknek ha valaki az online vásárlásáról áfás számlát igényel, azt a mozi pénztárában az előadás előtt a mozi személyzete állítja ki.

 

(forrás: baratsagmozi.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása