2019. május 27.

Udvari tánczenék a Bory-várban


A nagy érdeklődésre való tekintettel dupla koncertet ad a Bory-várban az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Somorjai Ferenc Kamarazenekari és Kórus Hangversenysorozata keretében. Az Udvari tánczenék című est május 29-i, szerdai előadására még lehet jegyet váltani.

Udvari tánczenék a Bory-várban címmel ad dupla koncertet az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Somorjai Ferenc Kamarazenekari és Kórus Hangversenysorozata keretében. A varázslatos, könnyed szórakozást ígérő esten Dubóczky Gergely vezényletében felcsendül majd Bach I. brandenburgi versenye, Rameau Les Fétes D’Hébé-szvitje, valamint Händel Tűzijáték szvitje.
A Bory-várban Bősze Ádám műsorvezető május 29-én, szerdán Kű Lajos labdarúgót, míg május 30-án, csütörtökön Krúdy Tamás újságírót, a Nők Lapja vezető szerkesztőjét kérdezi a Ki lesz ma? Eszmék és muzsika így egyben című beszélgetéssorozatban.
A május 29-én, szerdán 20.30 órakor kezdődő estre korlátozott számban jegyek még kaphatók. A koncert esőnapját június 2-án, vasárnap 20.30 órakor tartják.LEGFRISSEBB VIDEÓK

Természetfotók a Zentaiban


„Öt zenész, öt különböző világ…”


„Keveset és csöndesen beszél, szép tiszta hanggal…”