2019. július 5.

Zenés piknik a tóparton


Idén is megrendezi a zenés pikniket az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Csónakázó-tó partján. Évekkel ezelőtt azért hozták létre a különleges eseményt, hogy egy új, kötetlen formában találkozhassanak egymással a zenészek és közönségük, természetesen muzsikaszó mellett. Az Alba Regia Piknik jövő szerdán lesz.

Idén immár harmadik alkalommal várja zeneszerető közönségét egy kötetlen hangulatú rendezvényre az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Az Alba Regia Piknik július 10-én, szerdán 15.30-kor kezdődik a már megszokott helyszínen, a Csónakázó-tó partján. 

A piknikről nem hiányozhat a pléd és a kiskosaras uzsonna sem, ezért aki tud és kedvet érez hozzá, ennek megfelelően készüljön. Természetesen a zenekar is így várja az érdeklődőket: nemcsak zenével, hanem italokkal, finomságokkal is. 

A helyszínen felállított kis színpad igazi zenei különlegességeket kínál majd: kürt kvartett, fúvós trió, és barokk muzsika is hallható lesz, a csembalón pedig egy meglepetésvendég játszik majd. A zenehallgatás mellett lehetőség lesz a beszélgetésre is, de néhány koncertjegy is gazdára talál majd.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

„Ez az én utam” – Sikeres nők, 2. rész


Ennyit a teljes kiőrlésről…


A gyerekek kíváncsiságára kell építeni