2019. július 15.

Nyári szünet a Barátság Moziban – ősztől újdonságokkal várják a közönséget


Július 27-től nyári szünetet tartanak a Barátság Moziban. Az új évad augusztus 22-én veszi kezdetét, és több újdonságot hoz a nézők számára: „Szépkorúak szerdája” címmel kedvezményes vetítések lesznek nyugdíjasoknak, több Csajos estet rendeznek, emellett férfiaknak szóló tematikus szerda is szerepel a mozi őszi kínálatában.


 

A „Szépkorúak szerdája” című vetítéssorozatban a nyugdíjasok minden hónap második szerdáján kedvezményes áron, 700 forintért nézhetnek nemzetközi és hazai art sikerfilmeket.

 


 

Évek óta nagy az érdeklődés a Csajos estek iránt, amiken szakértő vendégek a közönség bevonásával járnak körül egy-egy aktuális, nőket érintő témát. A nagy érdeklődésre való tekintettel szeptembertől havonta két Csajos estet rendez a Barátság Mozi: minden hónap első és harmadik szerdáján. További újdonság, hogy a Csajos estek sikerét látva úgy döntött a mozit üzemeltető Fehérvári Programszervező Kft. vezetése, hogy férfiak számára is lesznek ilyen estek, első alkalommal októberben.

 


 

Ősszel folytatódnak a Feliratos szerdák is a város mozijában: a tematikus sorozat célja, hogy a siket és nagyothalló embereket is moziba invitáljuk, főként magyar filmekre, amelyeket ezeken a napokon magyar felirattal vetítenek a filmszínházban.

 

(forrás: baratsagmozi.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása