2019. július 25.

Megnyitotta kapuit a FEZEN


A szerdai nyitónapon beköltöztek az első kempingezők, délután pedig elkezdődtek a koncertek: a Soulwave, a Cloud 9+, a Fish! mellett színpadra lépett a Follow The Flow és a Hősök is. Szombatig dübörög a FEZEN.

Még három napig várja a kikapcsolódni vágyókat a XXIII. FEZEN. Idén hat színpadon, több mint 120 fellépőt láthat a közönség. Az első napon a fesztivál közönsége többek között a Soulwave, a Cloud 9+, a Fish!, a Follow The Flow és a Hősök koncertjét is élvezhette.

 

A négynapos fesztiválon Székesfehérvárra érkezik a műfajteremtő, kétszeres Grammy-jelölt amerikai Dream Theater, Thomas Anders a Modern Talking legnagyobb slágereivel, de itt lesz Fedde Le Grand, a világ dj-elitjéhez tartozó holland sztár is. 

A magyar kedvencek közül csütörtökön láthatjuk Ákost és Majkát is, hosszú idő után újra közös koncertet ad szombaton Hobo és Bill, a magyar blues-rock két megkerülhetetlen legendája és itt lesz a Halott Pénz, a Quimby és a Wellhello is. 

Alvin és a Mókusok, Apey & The Pea, a Colorstar és a Lord is színpadra lép a rendezvény második napján, július 25-én. Azonos időpontban, 22.30-kor kezdődik a Dream Theatre és Majka koncertje, de a kora hajnali órákban sem maradnak zene nélkül a fesztiválozók, hajnali egykor a JAM Showband kezd, fél háromkor pedig Zsiráf szórakoztatja a közönséget.

 

A fesztiválra már elfogytak a kemping- és diákjegyek, illetve a bérletek, de a helyszínen napijegyek még korlátozott számban elérhetők.

 

Az arra közlekedők időszakos útlezárásokra számíthatnak: július 25-én 16 óra 30 perctől július 26-án, 2 óráig, július 26-án, 16 óra 30 perctől július 27-én 2 óráig, július 27-én 16 óra 30 perctől július 28-án, 2 óráig a Mártírok útja Zrínyi utca és a Madách Imre utca közötti útszakaszán. A lezárt területre az ott lakók és a menetrendszerinti tömegközlekedési járművek hajthatnak be.

 

(forrás, fotó: okkfehervar.hu, fezen.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Kalandozások Fejér megyében - Sárkeresztes


Gina költője


Kitartani mindhalálig