2019. augusztus 2.

Vörös Janka, Mörk, Bin-Jip – dübörög a jazz


Megnyitotta kapuit az Alba Regia Feszt, augusztus 3-ig várja a rendezvény a jazz szerelmeseit. A nyitónapon Vörös Tamás és zenekara is színpadra lépett.

A Vörös Tamás Project koncertjével elindult az Alba Regia Feszt. Székesfehérvár nagy múltú fesztiválja három napon át várja a jazz, soul, funk szerelmeseit, a zene mellett környékbeli borokkal és minőségi ételekkel. Két színpadon összesen tizenkét ingyenes koncertet láthat a közönség. 

Mint korábban Mits Gergely, a fesztivál egyik szervezője elmondta, szeretnék közelebb hozni az embereket a jazzhez és társműfajaihoz, ezért olyan előadókat választottak, akik közérthető, de igényes kulturális szórakozást tudnak nyújtani. 

Ezt az igényes szórakoztatást nem csak zenével próbálják megteremteni, a két színpad között környékbeli borokat, kézműves söröket és minőségi ételeket kóstolhatnak a látogatók.

 

A következő napokban itt lesz még Vörös Janka új lemezével és zenekarával, a szintén fehérvári kötődésű Mörk zenekar, a Török Ádám nevével fémjelzett Mini Acoustic World, valamint az idén 80 éves legendás jazz-hegedűs, Deseő Csaba is.

 

(forrás: okkfehervar.hu)
LEGFRISSEBB VIDEÓK

Kalandozások Fejér megyében - Sárkeresztes


Gina költője


Kitartani mindhalálig