2020. január 9.

Kézműves családi programok a Rác utcában és a Széna téri könyvtárban


Családi kézműves foglalkozásokat szerveznek most és jövő szombaton két helyszínen Székesfehérváron: ismét megnyitja kapuit a RE-Kreatív Kuckó, a Széna téri könyvtárban pedig madárházikókat lehet majd készíteni.


 

A RE-Kreatív Kuckó január 11-én, szombaton 15 órakor, a Rác utca 20. szám alatti Mesterségek Házában várja a nagyobb, főként általános iskolás gyerekeket és szüleiket. A résztvevők ezúttal családi öröknaptárt készítenek Pintérné Palkovics Gabriella vezetésével. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, az előzetes bejelentkezéseket a +36 20 269 00 96-os telefonszámon, illetve a terepjarodse@gmail.com email-címen fogadják.

 


 

A Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában január 18-án, szombaton 10-től 12 óráig tart a kézműveskedés. A gyerekek belső dekorációként felhasználható madárházikókat, valamint papírból és fonalból madarakat is készítenek. A belépés díjtalan, a nyersanyagokat a szervezők biztosítják.

 

Szintén a Széna téri Tagkönyvtárban nyílt meg a Csupa csipke című kiállítás, amely a nyugdíjas pedagógus, Székely-Szűcs Péterné szebbnél szebb horgolt munkáit mutatja be. A tárlat január 31-ig látogatható.


(forrás: okkfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Hasznos – de nem ezért született…


„Mindenki híres lesz egy negyedórára…”


Programok – mi megy, mi marad?