2020. február 28.

Utazás kiállítás 2020


40 ország több mint 250 kiállítója várja az érdeklődőket az Utazás kiállításon. A rendezvény vasárnapig várja az érdeklődőket a HUNGEXPO-n.

Az év legfontosabb turisztikai seregszemléjén városunkat idén is a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. képviseli. Az egyedi standon megjelenik az idei esztendő legfrissebb turisztikai kínálata, méghozzá meglehetősen sokrétűen, a város számos szolgáltatójának együttműködésében. Az idén nagyon letisztult, figyelemfelkeltő dizájnnal készült a város: egy körbejárható sziget-standon a kulturális rendezvények mellett megjelenik a szabadidős, üzleti és sportturizmus is. 

F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: a Tourinform elsősorban az év kiemelt eseményeit felvonultató éves programfüzettel és szóróanyagokkal készül. „Velünk vannak a már megszokott királyi óriásbábok, a legfontosabb közönségcsalogatók. Érdemes lesz velük egy szelfit készíteni, és megosztani a Tourinform közösségi felületein, hiszen a feltöltők közül kerül majd ki az a nyertes, aki egy királyi hétvégét nyer az augusztusi Székesfehérvári Királyi Napokra, városunk kiemelt rendezvényére. A nyereményhez a szállást a Szent Gellért Hotel, a csomagban található Koronázási Szertartásjáték belépőket pedig a Vörösmarty Színház biztosítja” – tette hozzá az ügyvezető. 

Újdonság, hogy idén a konferenciaturizmusnak külön teret szentel a város. A Városgondnokság rendezvényszervező csoportja meglévő és reménybeli partnereinek a városi rendezvényhelyszíneket mutatja be, fókuszban a MOL Aréna Sóstó kínálatával.

 

(forrás: okkfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Megszűnt a rendkívüli ítélkezési szünet a bíróságokon


Kalandozások Fejér megyében - Zámoly


„Amíg egy szobor el nem készül, addig érdekes…”