2018. március 12.

Családháló díjat kapott a Napraforgó Bölcsőde


Ebben az esztendőben a Napraforgó Bölcsőde kapta a klasszikus bölcsőde kategóriában a Családháló díjat. Az elismerést olyan intézményeknek és embereknek ítélik oda, akik munkájuk során különösen sokat tettek a családokért.

A hét évvel ezelőtt indult Családháló célja a fiatal családok támogatása, a gyermekvállalás ösztönzése. A Családháló díjat a szülők jelölése és egy országos szavazás eredményeként ítélik oda többek között szülészeteknek, óvodáknak, bölcsődéknek, valamint az egyéni kategóriában orvosoknak, védőnőknek. 

A díj elnyeréséhez Székesfehérvár polgármestere is gratulált a Napraforgó Bölcsődének, polgármesteri keretéből pedig százezer forintos, játékvásárlásra fordítható keretet biztosított az intézménynek. 

A Napraforgó Bölcsődébe 67 gyermek jár, akikre 15 kisgyermeknevelő, 4 bölcsődei dajka és 4 technikai dolgozó vigyáz. Egy közös munka eredménye, hogy így néz ki az intézmény, hiszen az önkormányzat segítségével megtörtént a teljes felújítás és mi is megpróbálunk kreatívak lenni a gyerekek érdekében – mondta Teleki-Horváth Renáta bölcsődevezető.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Nem körülöttünk forog a világmindenség


Lábadozik a parlagi sas


„Csókunkból is dalok születtek, és a dalokból új csókos csodák…”