2018. április 10.

Péntektől lezárják a Szárcsa utcát


Pénteken reggel 8 órától lezárják a Szárcsa utcát, mert megkezdődik a Basa árkon átvezető híd átépítése. Előreláthatólag május 10-ig tartanak a munkálatok, ez idő alatt az autók és a buszok is terelőútvonalon közlekednek.

3,85 milliárd forint állami támogatással valósul meg a Sóstó Természetvédelmi Terület és a Csónakázó-tó rehabilitációs programja, melyek közül az utóbbi már elkészült, 2017 júliusában pedig elkezdődött a munka a Sóstó Természetvédelmi Területen is.



 

A természetvédelmi terület rehabilitációjának részeként 2018. április 13-án, pénteken megkezdődnek a Szárcsa utcai Basa árkon átvezető híd átépítési munkálatai. Emiatt reggel 8 órától az átmenő forgalom elől lezárják a Szárcsa utcát. A kivitelezés előreláthatólag május 10-ig tart.



 

A lezárás időtartama alatt a Szárcsa utca a hídig a Széchenyi út irányából, valamint a Sárkeresztúri út irányából zsákutcaként üzemel, az érintett ingatlanok a megváltozott forgalmi rendnek megfelelő irányokból közelíthetőek meg, illetve hagyhatóak el. Az átmenő gépjárműforgalomnak, valamint a menetrend szerint közlekedő „15”, „15A”, „15Y” jelű autóbuszjáratoknak a Széchenyi út – Sárkeresztúri út terelőútvonalat jelölik ki. A lezárás miatt a Szárcsa utcai autóbusz-megállóhely mindkét irányban kimarad, a menetrend szerint közlekedő buszok a Házépítők boltja megállóhelyen állnak meg.

 

(forrás: okkfehervar.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása