2018. június 28.

Új helyen a maroshegyi posta


A maroshegyi 4. számú Posta új, tágas helyiségben működik tovább a Prémium Center üzletközpontban. Az eddigi háromablakos postahelyiséget egy nagyobb, öt munkaállomásos, akadálymentesített helyiség váltotta fel, ahol már 18 óráig lehet ügyeket intézni.

A tízezres Maroshegy lakosainak száma folyamatosan nő, amihez a szolgáltató intézményeknek igazodniuk kell, hogy minőségi színvonalon tudják kiszolgálni az ügyfeleket. A Magyar Posta 4. számú postájának forgalma az utóbbi években megemelkedett, a városrész kinőtte a postát. A korábbi postaépület egy 20 m² alapterületű, önkormányzati bérleményben üzemelt. A szolgáltatóhelyiség műszakilag leromlott állapotban volt, szűkös ügyfél- és kezelőtérrel.



 

A megoldás egy új helyszín lett: a Prémium Center és a Magyar Posta között kötött szerződés alapján a posta június 18. óta az üzletközpontban működik tovább. Az új helyen lényegesen nagyobb alapterületen, modern, a mai kor követelményeinek megfelelő, kulturált körülmények között várja a posta az ügyfeleket. A nyitott pultos kialakítás és a korábbi három helyett öt munkahely nemcsak a lakók, hanem a dolgozók számára is kedvezőbb feltételeket biztosít, és az ügyfelek számára öröm, hogy a nyitvatartási idő is hosszabb lett. A posta akadálymentesen megközelíthető, így az idősebbeknek és a babakocsival, kerekesszékkel érkezőknek is könnyen elérhető.

 



A maroshegyi 4. számú Posta kialakítását az üzletközpontban 10 millió forinttal támogatta Székesfehérvár önkormányzata. A teljes költözés csaknem 40 millió forintba került.

 

(forrás:okkfehervar.hu)





LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása