2018. július 5.

Gyászol a fehérvári hokiklub: elhunyt Kulcsár Nándor


A gyógytornász-fizioterapeuta 1999 óta állt a fehérvári klub kötelékében. A szakember emellett 2005-ig a magyar válogatott mellett is dolgozott. Kulcsár Nándort a klub saját halottjának tekinti.

Kulcsár Nándor gyógytornász-fizioterapeuta 1999-ben került az Alba Volánhoz, pályafutása során pedig több fehérvári klub munkájában vett részt. Szakértelmével komoly szerepet vállalt a csapatok sikereiben. A fehérvári évek alatt, egészen 2005-ig a magyar jégkorong-válogatott mellett is dolgozott, majd alapítása után az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia sportolóinak rehabilitációját is végezte. Munkája nyomán számos felnőtt és utánpótlás-korú játékos térhetett vissza egészségesen a jégre sérülésük után.



 

- Mély megrendüléssel értesültünk Kulcsár Nándor haláláról  – mondta Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke. - A szakember csaknem két évtizede dolgozott a fehérvári klubnál, amely idő alatt kivételes szakmai tudásával szolgálta a csapatot. Tudtunk arról, hogy hosszú ideje küzdött a betegséggel, de reméltük, hogy hamarosan jó egészségben láthatjuk viszont és még sok évig dolgozhatunk együtt. Halálával nem csak a fehérvári jégkorong-társadalom, de az egész magyar jégkorong szegényebb lett egy kiváló emberrel és szakemberrel. A Fehérvár AV19 SC Kulcsár Nándort saját halottjának tekinti. Osztozunk a család fájdalmában. Isten nyugosztalja.

 

(Forrás: fehervarav19.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása