2018. szeptember 11.

Tovább bővült a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ


Hivatalosan is átadták a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ II. ütemében elkészült épületrészeket. Kialakítottak egy büfét, raktárhelyiségeket, nyilvános mosdókat, illetve egy közösségi-foglalkoztató teremként szolgáló galériát is.

A most átadott beruházás értéke 95 millió forint, ezzel együtt a központra szánt fejlesztési összeg már megközelíti a 300 millió forintot, ami teljes egészében városi forrásból valósult meg. 

A most elkészült beruházás keretében a rendezvények kiszolgálására hivatott épületben létrejött egy körülbelül 150 főt kiszolgáló büfé, illemhelyiségek és a kapcsolódó raktárhelyiségek. Az emeleten egy több mint 100 négyzetméteres galériát alakítottak ki, ami közösségi-foglalkoztató teremként funkcionál, és programjaival elsősorban a fiatalokat célozza meg. Az épülethez közvetlenül kapcsolódik egy pergolával fedett faburkolatos terasz, ennek egyik felébe települhet ki a büfé is. 

A hivatalos átadó ünnepség után az épület új galériáját Kerkay Rita színművész kiállításával avatták fel. A kiállítás egy hónapig látogatható hétköznapokon reggel 8 órától este 8 óráig, illetve hétvégéken előzetes bejelentkezés alapján.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Ismerjék meg az állatsimogató új lakóit!


„Ahol te sem érzed kivetettnek magad…”


Műemlékvédelmi Világnap – Fehérváron is