2018. szeptember 12.

Átadták az új parkolókat Vízivárosban


201 új parkoló épült a volt Fűtőerőmű területén, amelyek műszaki átadását kedden délelőtt tartották. A 200 millió forintos fejlesztés városi forrásból valósult meg.

Víziváros az egyik legsűrűbben lakott városrész, ezért nagy könnyebbséget jelenthet az ott élőknek, hogy az egykori Fűtőerőmű kiköltözésével felszabaduló területen 201 térkő burkolatú parkolót alakítottak ki. 

A gyalogos forgalom biztonsága érdekében térköves járda épült a parkolóhelyek között, ami több ponton csatlakozik a lakótelep meglévő járdáihoz, és a közvilágítási hálózat is kiépült. A növénytelepítési munkálatokat a Városgondnokság munkatársai ezekben a napokban végzik, a törvényileg előírt faültetésre, illetve az ahhoz kapcsoló füvesítési, tereprendezési munkálatokra az ősz folyamán kerül majd sor. 

Szeptember 17-én, hétfőn 17 órakor a Vízivárosi Általános Iskolában lakossági fórumot tartanak a városrész lakóinak. Itt lehetőség lesz a kérdések, észrevételek elmondására, illetve a városrész további fejlesztési terveit is bemutatják.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Szabadulj okosan


„Én és a családom”


Az emberek fele allergiás lesz 2025-re