2018. október 3.

Megnyílik a Székesfehérvári Család és KarrierPont


Október 5-én nyitja meg kapuit a Székesfehérvári Család és KarrierPont. Ennek alkalmából családi programmal várnak mindenkit: a felnőttek megismerhetik az iroda szolgáltatásait, a gyermekeket pedig lufihajtogató bohóc, koncert és a Játékkészítő Műhely foglalkozásai várják.

A pénteken nyíló Székesfehérvári Család és KarrierPont a székesfehérvári járásban élő munkáltatók körében olyan szakmai workshopokat, foglalkoztatási kerekasztalokat szervez, amellyel a munkáltatók érzékenyítését szeretnék elősegíteni. 

Október 4-én, csütörtökön „Apák a porondon” címmel workshopot tart a Székesfehérvári Család és KarrierPont a Fejér Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házzal együttműködve. Az Igézőben 18 órakor kezdődő program résztvevői Szél Dávid, az Apapara című könyv írója, Németh Gábor műsorvezető és Farkas István pszichológus, családgondozó lesz. 

Október 5-én, pénteken 16 órától az Alba Plaza előtti téren várják a családokat a Székesfehérvári Család és KarrierPont ünnepélyes megnyitójával. Amíg a felnőttek megismerik az új iroda szolgáltatásait, addig a legkisebbek játszhatnak és lufit hajtogathatnak Nokedli bohóccal, kereshetnek óriásbuborékokat és alkothatnak a Játszótárs Játékkészítő Műhellyel. 17 órától pedig Mórocz Adri bábművész előadásában elevenednek meg Boribon, a játékmackó jól ismert történetei a színpadon.

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Kalandozások Fejér megyében - Adony


Csak egy kis kóstoló a nyárból


Parlagfű: fontos változás a jogszabályban