2018. december 5.

Állatok karácsonya – pénteken lesz az ünnepség a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában


Szeretettel várják az állatbarátokat és a jó szándékú adakozókat a HEROSZ Fehérvári Állatotthonának hagyományos évzáró ünnepi programjára. December 7-én, pénteken 14 órakor kezdődik a rendezvény, ahol ismét lesz közös karácsonyfa-díszítés, adományozás és ellátogat az ünnepségre a Mikulás is.

Az állatok karácsonya ünnepségnek hosszú évekre visszanyúló hagyományai vannak a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában. A december 7-i, pénteki programra meglepetéssel érkezik a Mikulás, lesznek közös játékok, és a vendégek együtt díszíthetik fel a karácsonyfát, amely alá elhelyezhetik az állatoknak szánt ajándékaikat is. 

Az adományozásra nemcsak az ünnepség ideje alatt van lehetőség, hanem az év bármely napján, 14 és 16.30 között. A HEROSZ-nál most leginkább kölyökállatok részére várnak konzerveket és tápokat. Ezen kívül örömmel fogadnak olyan holmit is, ami a mindennapi feladatok ellátásában segíti a menhely dolgozóit és az állatokat: széna, forgács, szalma, etető-, itatóedények, meleg ruhák, antiparazitikumok, vitamintabletták, csonterősítő tabletták, fekhelyek, nyakörvek, pórázok, tisztító- és fertőtlenítőszerek, takarítóeszközök, szemeteszsákok, papírtörlők, mosószerek, folyékony szappan. 

A HEROSZ Fehérvári Állatotthona szeretettel várja önkénteseit és minden érdeklődőt az ünnepségre.

LEGFRISSEBB VIDEÓK

„A szépség szörnyetege”


Kalandozások Fejér megyében – Mezőfalva


Az ő sorsuk, a te felelősséged!