2019. május 13.

Bölcsődei eszközfejlesztés négy intézményben


Négy fehérvári bölcsődében hajtottak végre eszközfejlesztést 10 és fél millió forintból, egy uniós pályázatnak köszönhetően. A szedreskerti 7. számú bölcsőde új bútorokat, játékokat, eszközöket kapott.

Székesfehérvár önkormányzata a „Családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztése” című felhívás keretében pályázott és nyert 10 656 983 forint vissza nem térítendő uniós támogatást négy bölcsőde eszközfejlesztésére. Az újítások egyik célja, hogy a bölcsődéket korszerű, a gyermekek lelki és testi fejlődését segítő eszközökkel, játékokkal lássák el, de a fejlesztésekkel javítani szeretnék a dolgozók munkakörülményeit és mindennapi munkavégzését is.

 


 

A fejlesztések a Nyitnikék, a Napraforgó, valamint a 7. és a 8. számú bölcsődét érintették. A beszerzések ütemezetten történtek, február végéig bezárólag az intézmények minden eszközt megkaptak. 

A 95 kisgyermek ellátásáról gondoskodó 7. számú bölcsődében 8 csoportszobát érintett a fejlesztés: beszereztek több irodai és csoportszobába való bútort, de számos meglévőt fel is újítottak. Ezek mellett új játékokat, fejlesztő felszereléseket, egy takarítókocsit, egy takarítóeszköz-tároló szekrényt és egy laptopot is kapott az intézmény.

 

(forrás: okkfehervar.hu)

LEGFRISSEBB VIDEÓK

Tömeghisztéria Salemben


Veszélyes a „mindenre jó” MMS


„Eleven kincse még a nyárnak…”