2019. június 6.

Út és járdafelújítások kezdődnek több lakótelepen


Folytatódik a Deák Ferenc utca és a Lövölde utca közötti belső úthálózat teljes felújítása, és a Királykút lakónegyedben is felújítási munkálatok kezdődnek. Mindkét rekonstrukció a Városgondnokság ÚT 2017-19. programjának keretében valósul meg.


 

A Deák Ferenc utca és a Lövölde közötti átkötőúttól egészen a Lövölde 1. és 3. mögötti parkolóig újul meg a burkolat, továbbá a Deák Ferenc utca 30. és a Lövölde 13. között is megújul az útburkolat, illetve a parkolók. Jövőre a harmadik ütemmel fejeződik be a teljes belső úthálózat megújítása.

 


 

Új aszfaltréteget kap a belső szervizút 3516 négyzetméteren, illetve felfestésre kerülnek majd a parkolást segítő szabályos parkolóhelyek is. Összesen 733 méteren cserélik ki a szegélyt, és 31 fedlapot is kicserélnek a burkolaton. A munkálatokkal augusztus 31-ig kell végeznie a kivitelezőnek.

 


 

Folytatódik a Királykút lakónegyed belső útjainak felújítása is ezen a nyáron: a második ütemben a Mikszáth Kálmán utcától egészen a Forgó utcáig újul meg az út és a járda. Az aszfaltburkolat 1749 négyzetméteren újul meg, 262 méternyi új szegélyt építenek és újrafestik az útburkolati jeleket. A kivitelező a lépcsőházak hirdetőtábláira és ajtóira kiragasztott plakáton értesíti a lakókat az éppen aktuális munkálatokról, valamint az útfelújítás alatti forgalomkorlátozásokról.

 


 

A folytatásban, a harmadik ütem keretében egészen a Cserkész utcáig újítják majd fel a Királykút lakónegyed belső útjait.

 

(forrás: okkfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Természetfotók a Zentaiban


„Öt zenész, öt különböző világ…”


„Keveset és csöndesen beszél, szép tiszta hanggal…”