2019. június 14.

Országos tűzoltó verseny lesz Székesfehérváron


Székesfehérvár ad otthont a XV. Gróf Széchenyi Ödön Országos Tűzoltósport-versenynek június 17. és 19. között. A háromnapos rendezvényen tizenkilenc megye és a főváros hivatásos tűzoltói mérik össze erejüket és ügyességüket.

Székesfehérváron több évtizedes hagyományai vannak a tűzoltósportnak, a korábbi versenyeken egyéniben és csapatban is kiemelkedő eredményeket értek el a megyeszékhely tűzoltói. Különösen nagy öröm és megtiszteltetés a fehérvári csapatnak, hogy tizenegy év után ismét hazai pályán bizonyíthatnak az országos megmérettetésen.

 


 

A XV. Gróf Széchenyi Ödön Országos Tűzoltósport-verseny június 17-e és 19-e között zajlik majd. A háromnapos rendezvényen tizenkilenc megye és a főváros hivatásos tűzoltói mérik össze erejüket és ügyességüket horoglétra-mászásban, százméteres akadályfutásban, négyszer százméteres váltóban és kismotorfecskendő-szerelésben.

 

A csapatok június 17-én érkeznek a királyok városába, a verseny maga június 18-án reggel kezdődik a Bregyó közi Regionális Atlérikai Központban. A verseny nyilvános, minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

(forrás: Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, fotó: uni-nke.hu, videó: youtube)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása