2020. március 23.

Maradj otthon, Fehérvár!


Játékra hívta a fehérváriakat hivatalos Facebook oldalán dr. Cser-Palkovics András. A „Maradj Otthon Fehérvár!” kihívás keretében minden héten várja a megadott téma legkreatívabb fotóit, videóit a maradjotthon@szekesfehervar.hu e-mail címre. A legötletesebb anyagok beküldői a veszélyhelyzet elmúltával értékes ajándékokat nyernek majd.

Hivatalos Facebook oldalán Fehérvár polgármestere ír a játék ötletéről:

 

„Mindig hittem abban, hogy az Önkormányzatnak és a polgármesternek nem csak a város üzemeltetése, fejlesztése a feladata, hanem a város hangulatáért is tennie kell. Ez vezérel most is, amikor a járványhelyzet kezelése és kötelességei mellett szeretném, ha az Önkormányzat a magától értetődő feladatain túl az otthon maradás kihívásain is könnyítene.”

 


 

A #maradjotthonFehérvár online kihívás lényege, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt, annak minden biztonsági intézkedését felelősségteljesen betartva, kreatívan mutathassa meg mindenki, hogyan telnek otthon a mindennapjai. Hogyan birkóznak meg a családok a home office, a tantermen kívüli digitális oktatási rend és a vírus miatt bevezetett intézkedésekkel kapcsolatos kihívásokkal, és fordítják az időt arra, hogy mindennapi feladataik ellátása mellett minél több minőségi időt töltsenek családjaikkal – otthon.

A felhívás keretében hivatalos Facebook oldalán a polgármester a veszélyhelyzet ideje alatt vasárnaponként teszi közzé az új témát, amelyre következő péntekig várja a képeket, rövid videókat, kreatív anyagokat a maradjotthon@szekesfehervar.hu e-mail címre. Nyerteseket – I-III. helyezettet –  minden hét végén hirdetnek.

 


 

Aki játszik, természetesen nem marad üres kézzel: a heti elsők egy közös vacsorát, majd színházi élményt nyernek a polgármesterrel – természetesen a vészhelyzet elmúltával. A második helyezettek egy kávéra és a Székesfehérvári Balett Színház egyik előadására lesznek a városvezető vendégei, míg a bronzérmesek egy-egy városi ajándékcsomagot kapnak majd, valamint minden díjazott és családjaik részt vehetnek egy városházi körsétán dr. Cser-Palkovics András kalauzolásában.

Az első hét témája: „Értük maradok otthon!”

 

(forrás: szekesfehervar.hu)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása