2018. február 13.

Szállj dallam, szállj


A Vox Mirabilis Kamarakórus hangversenybérlete keretében vasárnap „Szállj dallam, szállj!” címmel farsangi operaparádéra várták a közönséget a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házba. Az est díszvendége Miklósa Erika, Kossuth-díjas operaénekes volt valamint fellépett Zemlényi Eszter énekművész és Kéry Tamás zongoraművész is.



„Az egész évet végigénekeljük, a farsang számunkra a vidámságot, a kedvességet jelenti. Ilyenkor szeretnénk megörvendeztetni a közönséget, ezúttal is készültünk különlegességgel; megmutattuk például, hogy hogyan zajlik nálunk egy kóruspróba.” - mondta el Zemlényi Katica, a Vox Mirabilis Kamarakórus karnagya.

 



A farsangi operagála díszvendége Miklósa Erika, Kossuth-díjas operaénekes volt, aki a barátság jegyében felvidéki koncert körútját félbeszakítva érkezett Székesfehérvárra. „Örömmel vagyok itt, a Vox Mirabilis Kamarakórussal, amely egy fantasztikus és professzionális kórus, már hosszú évek óta nagyon szép kapcsolatot ápolunk, mikor ki tud a másikon segíteni, sokat koncertezünk együtt” – mondta Miklósa Erika.




A Kossuth-díjas operaénekes mellett ezen az estén fellépett Zemlényi Eszter, fiatal, fehérvári operaénekes is, aki három áriával örvendeztette meg a nagy létszámú közönséget.

 

(forrás: szekesfehervar.hu)

 


LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása