2018. július 27.

Könnyed nyáresték a Kultúrudvarban


Esszencia, avagy a zene 5 árnyalata; Nyáresti Orfeum; Bor, mámor, szerelem - ezekkel az előadásokkal folytatódik a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ programsorozata. A programok közönsége számos zenei élménnyel gazdagodhat a következő napokban.Július 31-én, kedden és augusztus 1-jén, szerdán az Esszencia, avagy a zene 5 árnyalata című előadás kerül színpadra. Öt különböző zenei stílust mutatnak be ezen az estén: a klasszikus komolyzenét, a filmzenét, operettet, musicalt és a magyar nótát. Az előadások 20 órakor kezdődnek, közreműködik Buch Tibor, Horváth Péter és Horváth Elemér „Emi”.

 


 

A Kultúrudvar nyári színházi előadásai sikeresek voltak, pótszékezni kellett a nézőteret, így tehát természetes, hogy folytatódik az eseménysorozat. Az új programok között szerepel a szervezők közös gondolkodásának eredményeként létrejött Nyáresti Orfeum című előadás is, augusztus 8-án.

 


 

Augusztus 22-én és 23-án idén is megrendezésre kerül a Bor, mámor, szerelem című program. Az előadások 19 órakor kezdődnek, a belépő 2500 és 2900 forintért vásárolható meg A Szabadművelődés Házában.

 

(forrás: szekesfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

Szabadulj okosan


„Én és a családom”


Az emberek fele allergiás lesz 2025-re