2018. december 28.

Jótékonysági estély – nyolcadik alkalommal


Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt január 12-én – ezúttal a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében. Az új esztendő első, egyben egyik legfontosabb karitatív eseményének bevételéből a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Székesfehérvári Csoportját és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központot támogatják. Jegyek a Tourinform Irodában vásárolhatók.


 

A Székesfehérvári Jótékonysági Estély egy különleges alkalom, mellyel a város egész közösségének boldog új évet kívánhatnak a résztvevők, és az adventi adományozási kedvet átvihetik a követező esztendőre.

 


 

A karitatív kezdeményezés a kezdetek óta Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes nevéhez fűződik, aki mellett Szarka Tamás, szintén Kossuth-díjas énekes, zeneszerző és a Cserta banda működik közre az ünnepi műsorban, amelyet ismét Lengyel Zsófia paratriatlonista konferál.

 


 

A jótékonysági estély hagyományosan borárveréssel egészül ki, amely ezúttal egészen különleges lesz. A résztvevők licitálhatnak egy csaknem százéves tokaji aszúra, melyet 2018-ban komoly összegért Sinkó Ottó, a Videoton Holding Zrt. vezérigazgatója vásárolt meg, és Miklósa Erikának ajándékozott. A művésznő szándékai szerint a páratlan nedű lesz ezentúl az estélyek vándorbora, melyre minden alkalommal, jelentős felajánlással lehet licitálni.

 


 

Az eseményre belépőjegyek vásárolhatók az Oskola utca 2-4. szám alatti Tourinform Irodában. Az estély és a december 2-án megrendezett Adventi Jótékonysági Futás bevételéből a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Székesfehérvári Csoportját és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központot támogatják.

 

(forrás: ÖKK)



LEGFRISSEBB VIDEÓK

Az atomkor hajnala


„Az igazságszolgáltatás a közigazgatástól elkülöníttetik…”


A Saint-Antoine kapu pusztulása