2020. február 14.

Bemutatkozott a KAMU


Koncerttel és kiállítással mutatkozott be a Szolnoki Zsófia és Pajor Dóra által megálmodott, KAMU néven megalakult összművészeti csoport Fehérváron. A kezdeményezés sikergyanúsnak tűnik, hiszen a Museum Café-ban tartott bemutatkozó estre sokan voltak kíváncsiak.Néhány éve már volt hasonló próbálkozás arra Fehérváron, hogy egy összművészeti társasággá kovácsolja a hasonló érdeklődésű fiatalokat – sőt, azt is mondhatjuk, hogy néhány évenként akad ilyen próbálkozás. Hogy aztán melyikből lehet hosszú távú együttműködés az alapítók között, azt mindig az idő dönti el.

 


 

A mostani együttműködés a KAMU nevet viseli. Egy fehérvári, fiatalokból álló összművészeti csoportról van szó, melynek alapítói, Szolnoki Zsófia és Pajor Dóra a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola diákjaiként indították el a kezdeményezést. A Museum Caféban élő-koncerttel, slam poetry-vel és kiállítással mutatkoztak be a csapat tagjai.

 


 

A program keretében bemutatott kiállítás egyáltalán nem titkolt célja célja az volt, hogy megmozgassa a fiatalokat. Címet azért nem kapott a tárlat, mert a KAMU tagjai azt szerették volna, hogy mindenki megmutathassa magát és a saját stílusát.

 

(fotók: szekesfehervar.hu)LEGFRISSEBB VIDEÓK

May Károly…


„Már csak a nagymama buktája hiányzik…”


További vizsgálatok szükségesek a Balatoni úti töltésnél