Civil világ

2020. január 23.

Bagolylesre fel!

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület január 24-e és 27-e között ismét országos erdei fülesbagoly telelőhely felmérést hirdet, amiben bárki részt vehet. A felmérés akár okostelefonon is kitölthető, egy elektronikus űrlap segítségével.

2020. január 22.

Sokrétű feladatok, széles körű partnerség

Az elmúlt év végén újra meghirdette a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya a „Civil Információs Centrum" címbírtokosi pályázatot. A pályázati időszak lezárult, az eredmény megszületett: a következő három évben is az Echo Innovációs Műhely közhasznú egyesület látja el Fejér megyében a Civil Információs Centrum feladatait.

2020. január 21.

„A sokszínű város”

„Székesfehérvár, a sokszínű város” címmel huszonegyedik alkalommal jelentette meg gyerekrajzokkal illusztrált naptárát az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület. Az alkotásokat székesfehérvári általános iskolás diákok készítették, a kalendáriumot Balajthy Ferenc költő horoszkópos költeményei teszik még különlegesebbé.

2020. január 10.

Új lakóját keresi Fehérvár bölcsője

Ismét új jövevényre vár Fehérvár bölcsője: a SZÉNA Egyesület a Családokért által meghirdetett pályázatra január 31-ig várják a családok jelentkezését. A nyertes család mindaddig használhatja majd a vándorbölcsőt, míg a gyermekük ki nem növi azt.

2019. december 18.

Élményt ajándékba

Egész évre szóló ajándékkal lepte meg a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ lakóit a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. Az ajándékoknak köszönhetően a gyerekek kisvonatozhatnak, buszos városnéző és gyalogos túrán vehetnek majd részt Sóstón, és kipróbálhatják az idén indított szabadulószobát is a Hiemer-házban.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média