Civil világ

2018. március 27.

Kosarasokkal, kézilabdázókkal osztott adományt a SZETA

Ismét megszervezte hagyományos ünnepi adományosztását a Szegényeket Támogató Alapítvány. Székesfehérvári iskolákon keresztül választották ki azt az ötven családot, amelyek tagjai az Alba Regia Sportcsarnokban találkozhattak az Alba Fehérvár női kézilabda, és férfi kosárlabda csapata tagjaival, és átvehették a támogatók, valamint az alapítvány ajándékait.

2018. március 27.

Gólyára várva – április 4-én folytatódik a családtervezési program

A meddőség világszerte növekvő tendenciát mutat, Magyarországon ráadásul az átlagosnál is nagyobb a probléma: a WHO szerint a világon ma a párok 15 százalékát, vagyis minden hatodik párt érinti a meddőség, nálunk ez 19 százalék, azaz majdnem minden ötödik kapcsolatban nehézséget okoz a gyermekáldás.

2018. március 9.

Székesfehérvár is csatlakozik a világrekord kísérlethez

Egy világrekord kísérlet részeként Székesfehérváron is magasba emelik gyermekeiket a csatlakozók vasárnap délelőtt 11 órakor. Az országos rendezvénysorozatba Fehérvár a SZÉNA Egyesület szervezésében kapcsolódik be.

2018. március 6.

Indul a Tavaszi madárles!

Több mint félszáz ország, köztük hazánk is részese a 2006-ban indult Tavaszi madárles programnak. A kezdeményezés nagyszerűsége éppen az egyszerűségében rejlik, hiszen a madarak bárhol, akár az utcán sétálva, vagy éppen óraközi szünetben az udvarról is megfigyelhetőek. Ha nyitott szemmel járunk, mi is csatlakozhatunk a programhoz!

2018. február 27.

Együtt könnyebb

Nyílt klubnapot tartott a "Kézenfogva" Onkológiai Klub. A Rákellenes Világnap alkalmából tanácsadással és önvizsgálati oktatással, valamint felvilágosító előadásokkal várták a résztvevőket A Szabadművelődés Házában.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média