Civil világ

2019. június 13.

Esélynap a Zichy ligetben

Az EsélyKör, a fogyatékosügyi szervezetek hálózata negyedik alkalommal szervezett Esélynapot Székesfehérváron, ezúttal új helyszínen, a Zichy ligetben. A társadalmi integrációt, szemléletformálást és érzékenyítést elősegítő rendezvény a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány koordinálásával, a Fejér Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház együttműködésével valósult meg. A program fő támogatója Székesfehérvár Önkormányzata.

2019. június 7.

Ajánlj fel egy zsákot, hogy más is használhassa!

Kampányt hirdetett a fenntarthatóságért, az élhetőbb világért a Ki? Ti & Mi civil csapata és a Jancsárkert Piac: az „Ajánlj fel egy zsákot, hogy más is használhassa!” kezdeményezés lényege, hogy minél többen cseréljék le a vásárláshoz használt műanyag zacskókat textiltáskára. Az akció szombaton reggel zárul.

2019. június 6.

Jótékony boksz - szombaton az Alba Regia Sportcsarnokban

Jótékonysági boksz-, MMA- és K1 gálamérkőzést szervez most szombatra a Nagyok A Kicsikért Alapítvány, valamint a Predator SE. Az esemény bevételével a Fejér Megyei Szent György Kórház koraszülött osztályát támogatják majd.

2019. június 6.

Méhecskehotel – Miért és hogyan készül?

A házi méhek állománya jelentősen lecsökkent az elmúlt években, ami a növénytermesztésre is kihatással van. Szerencsére mi magunk is segíthetünk a rovarokon egy-egy méhecskehotellel, amit aztán elhelyezhetünk erkélyen, ablakpárkányon, vagy a kertben, így segítve a szelíd beporzók szaporodását.

2019. május 30.

ÖsszetarTÓ – egy futóverseny az elfogadásért

Június 4-én rendezik meg az ÖsszetarTÓ futást a Csónakázó-tó körül. Az immár hetedik alkalommal megszervezett program célja változatlanul az, hogy közelebb hozza egymáshoz a fogyatékkal élő és az egészséges gyerekeket. A futáshoz idén is csatlakoznak neves fehérvári sportklubok, egyesületek és közéleti személyiségek.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média