Civil világ

2018. szeptember 18.

Civil Nap a Városház téren

Harmincnál is több, különféle tevékenységeket folytató civil szervezet mutatkozik be a Székesfehérvári Civil Napon, szeptember 22-én, szombaton 9 és 16 óra között a Városház téren. A hagyományos őszi rendezvény kapcsolatteremtési és együttműködési lehetőséget biztosít a civil szervezetek számára, amelyek e napon bemutathatják tevékenységüket a fehérváriaknak.

2018. szeptember 17.

Elkezdődött az Európai Mobilitási Hét

A környezetbarát és fenntartható városi közlekedésre hívja fel a figyelmet immár tizenhetedik alkalommal az Európa-szerte ezen a héten zajló Mobilitási Hét. A kampányhoz kapcsolódva idén is sok program várja a fehérváriakat.

2018. szeptember 13.

Medvekvíz a könyvtárral

Kvízjátékra invitálja olvasóit a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Játékos és természettudományos témájú kérdések is vannak a kvízben, ami közös bennük: mind mackókról szól. A helyes megfejtők akár a Veresegyházi Medveotthonba is ellátogathatnak.

2018. szeptember 12.

Öreghegyi Egészségnap - hatodszor

Már hatodik alkalommal várják szűrővizsgálatokkal és életmód-tanácsadással egészségnapra az öreghegyieket szeptember 22-én. A kemencében egészséges ételek sülnek, a jógával és a gyógytornával pedig bemutató keretében ismerkedhetnek majd a résztvevők az Öreghegyi Közösségi Házban.

2018. szeptember 10.

Izgalmas feladatok a Mobilitási Héten

Szeptember 16-a és szeptember 22-e között játékos, interaktív feladatokkal, vetélkedőkkel várják a fehérvári diákokat az Európai Mobilitási Hét székesfehérvári programjai. A szeptember 21-i Autómentes Napon a Németh László Általános Iskola és a Napsugár Óvoda előtt szerveznek programokat.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média