Civil világ

2019. február 15.

„A tudás életet menthet!”

A Magyar Polgári Védelmi Szövetség a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal együttműködve a 2018/2019-es tanévben is meghirdeti országos katasztrófavédelmi ifjúsági versenyét, amelyen az 5-13. évfolyamos diákok mérhetik össze tudásukat. Fejér megyéből a négyfős csapatok két korcsoportban nevezhetnek a székesfehérvári és a dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség helyi fordulóira.

2019. február 15.

Rajzpályázat – a 2019-es év madara a gólyatöcs

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület rajzpályázatot hirdetett „Gólyatöcs” címmel. Gyerekek és felnőttek egyaránt nevezhetnek, papíron, bármilyen technikával készült alkotással.

2019. február 13.

„Mindenkit arra bátorítunk, hogy pályázzon”

A Nemzeti Együttműködési Alap 2019. évi, jelentősen átalakult támogatási rendszeréről tájékoztatták a Fejér megyei civil szervezetek képviselőit kedden, a Városházán. A Miniszterelnökség civil területért felelős államtitkársága és a Fejér Megyei Civil Információs Centrum közös rendezvényén a szervezetek gyakorlati útmutatást is kaptak a sikeres támogatásigényléshez.

2019. február 11.

Februárban is véradásra várja az önkénteseket a vöröskereszt

Véradásra invitálja az önkénteseket a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete. Február hónapban is több megyei településen és helyszínen szerveznek véradást.

2019. február 8.

Hozz egy mesekönyvet a moziba - Fehérváron is!

A Máltai Szeretetszolgálat és a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában Oscar-díjra jelölt „Kafarnaum – A remény útja” magyarországi forgalmazója, a Mozinet Kft. mesekönyvgyűjtést szervez a rászoruló gyerekek számára. Az akcióhoz a fehérvári Barátság mozi is csatlakozott.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média