Civil világ

2018. november 15.

Szent Erzsébet adománygyűjtő akció: az Öreghegyi Közösségi Házban várják a felajánlásokat

A Szegényeket Támogató Alapítványt segítik a Szent Erzsébet adománygyűjtő akcióval, melyet hetedik alkalommal hirdettek meg. Jövő hétfőtől péntekig az Öreghegyi Közösségi Házban fogadják a tartós élelmiszereket, könyveket, játékokat, háztartási felszereléseket és karácsonyi édességeket, amiket ünnepekig a SZETA juttat el az általuk gondozott családoknak.

2018. november 13.

Eurodesk országos találkozó Fehérváron

November 14-e és 16-a között Fehérváron, a Szent Gellért Hotelben lesz az Eurodesk magyarországi hálózatának őszi országos találkozója. Az Eurodesk az Európai Bizottság támogatásával működő európai ifjúsági információ-szolgáltató hálózat és együttműködési keret, melynek az Európai Unió tagállamaiban több mint ezerkétszáz regionális és helyi partnere van, akik fiataloknak és a velük foglalkozóknak nyújtanak információ-szolgáltatást az európai oktatási, képzési és kulturális kérdésekről.

2018. november 12.

11-11-11

November 11-én, vasárnap délelőtt 11 óra 11 perckor megszólalt a Bazilika nagyharangja és mécsesek gyúltak az altemplom előtt a Pásztor János által készített I. világháborús emlékműnél, jelezve, hogy száz éve ért véget az első világháború. A tizenegyedik hónap tizenegyedik napjának tizenegyedik órájában idén is a harctéren elesett katonákra emlékeztek gyertyagyújtással a felhíváshoz csatlakozók.

2018. november 8.

Szívügyünk Fehérvár

Ismét nagy érdeklődés mellett zajlott a Szívügyünk Fehérvár városi szűrőprogram az Alba Regia Sportcsarnokban. A Szent György Kórház és Székesfehérvár Önkormányzata összefogásának köszönhetően prevenciós vizsgálatok és tanácsadások sokaságán vehetett részt bárki és találkozhatott kötetlen körülmények között a szakorvosokkal.

2018. október 25.

Szakmai nap a fogyatékkal élők munkavállalásáért

A Városházán rendezték meg a Székesfehérvári EsélyKör szakmai napját, amely a fogyatékossággal élők munkaerőpiaci elhelyezkedésének fejlesztéséről szólt. A szimpózium olyan modellt mutat be, amely a vezetői kihívásokra és a szervezeti kultúrára is kitérve kezeli a munkavállalás kérdéseit.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média