Civil világ

2018. október 16.

Megjelent az Alba Regia Helyi Közösség pályázata, 250 millió forintos kerettel

Pályázati felhívást tett közzé az Alba Regia Helyi Közösség Helyi Akciócsoport Székesfehérváron. Az önkormányzatok, civil szervezetek és vállalkozások összesen 250 millió forintra pályázhatnak helyben elérhető kulturális és közösségi szolgáltatások, vagy városi sajátosságokra, értékekre alapozott programok kialakítása.

2018. október 15.

„Virágosabb, zöldebb Székesfehérvárért” – csak online lehet jelentkezni a pályázatra

Ismét meghirdette a „Virágosabb, zöldebb Székesfehérvárért” pályázatot a Városgondnokság. Jelentkezni már lehet, egészen november 4-ig. A pályázatokat ezúttal kizárólag online lehet benyújtani.

2018. október 12.

Hányan bringáznak lámpa nélkül? – novemberben lesz a XVI. Országos Lámpaszámlálás

Vajon tényleg olyan sokan bringáznak lámpa nélkül? Városokban vagy a falvakban kerékpároznak inkább kivilágítva? Ez is kiderül majd a XVI. Országos Lámpaszámlálás adataiból. November 14-én számoljunk mi is!

2018. október 4.

Ma van az Állatok Világnapja – fáklyás felvonulás lesz szombaton Fehérváron

Október 4-e az Állatok Világnapja. A nap, ami egész évre azt üzeni: éljünk harmóniában a minket körülvevő élőlényekkel és a természettel.

2018. szeptember 28.

Jubileumi éremgyűjtő találkozó lesz vasárnap a Művészetek Házában

A Művészetek Házában rendezik meg vasárnap a fél évszázados fennállását ünneplő Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezete hagyományos őszi éremgyűjtő találkozóját.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média