Civil világ

2018. február 22.

Nyílt nőgyógyászati szűrőnap - előzetes bejelentkezéssel

Nyílt nőgyógyászati szűrőnap lesz március 3-án, szombaton a Család- és Nővédelmi Központban. A szűrőnapra előzetesen kell jelentkezni!

2018. február 8.

Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny

Az Országos Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny helyi fordulóiba várja a csapatok jelentkezését a székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség. A felmenő rendszerű vetélkedő célja, hogy a résztvevő tanulók elméletben és gyakorlatban, játékos formában, az életkori sajátosságoknak megfelelően adjanak számot a tanév során elsajátított veszélyhelyzeti ismereteikről.

2018. február 7.

„Leginkább kitartás kell…”

Válaszolja Bayer-Siági Nóra, a Székesfehérvári Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztályának vezetője arra a kérdésre, hogy milyen készségek szükségesek a sportághoz. Jó hír ez azoknak, akik esetleg most szeretnének elkezdeni szinkronkorcsolyázni. Érdekes sportág azon túl, hogy ilyen edzőszak nem létezik Magyarországon, illetve hogy a válogatott egész évben együtt készül a versenyekre, ami igen ritka a sportoknál. És hogy mindehhez hogyan kapcsolódik a Curling Egylet? Kiderül az interjúból.

2018. február 2.

Megelőzhető!

Székesfehérvár idén is csatlakozott a XII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét alkalmából szervezett kampányhoz. A Fehér Palota Üzletközpontban szakemberek kampányoltak, felhívva a figyelmet a szűrés, a védőoltás, az egészséges életmód, és általában az élet védelmének fontosságára.

2018. február 2.

Nyílt nap lesz február 17-én a sukorói Vadmadárkórházban

Nyílt napra várják az érdeklődőket a Vadmadárkórház sukorói telephelyén - az előzetesen meghirdetett február 3-a helyett február 17-én. Nem csak madarakkal találkozhatnak majd a látogatók: lesznek még pónilovak, nyulak és azt a felnőtt mókust is meg lehet majd csodálni, aki pár napos kora óta a Vadmadárkórházban nevelkedik.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média