Civil világ

2019. május 21.

A felragasztható halhatatlanság

Nemrégiben indította útjára a Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör a bélyegbemutató sorozatát. A vándorkiállítás második ideiglenes otthonát a Vasvári Pál Általános Iskola Siklósi Gyula Pincegalériájában találta meg, ahol a gyerekek és az érdeklődők május 31-ig, jövő péntekig tekinthetik meg a tárlatot.

2019. május 20.

Az ország gerinctornája

A fővárosi helyszínek után Székesfehérvár adott otthont Az Ország gerinctornája eseménynek. A sóstói stadion rendezvénytermében a szakemberek többek között a derékfájás okáról és több kezelési, terápiás lehetőségről is beszéltek.

2019. május 16.

Bringázz a munkába!

Május 31-ig tart a Bringázz a munkába! kampány, így még nem késő újra elővenni a bicikliket, és a hónap végéig a kollégákkal közösen gyűjteni a kilométereket. Tavaly jól teljesített a kampányban Székesfehérvár, hiszen a harmadik „legbringásabb” város lett.

2019. május 15.

Tanulj meg NEM A JÁRDÁN bringázni!

Újra Bebiciklizést tart a Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezete. A május 18-án, szombaton 10 órakor kezdődő programon ezúttal abban segítenek az oktatók a résztvevőknek, hogyan legyenek szabályosan, az úttesten (és nem a járdán) közlekedő bringások.

2019. május 9.

Éremgyűjtők találkoznak vasárnap a Művészetek Házában

Hagyományos országos seregszemléjét tartja a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete Fejér Megyei Alba Regia Szervezete május 12-én, vasárnap a Művészetek Házában. A találkozón lesz szabad éremcsere és vásár, bemutatják a „Fehérvári nagyjaink” éremsorozat újabb darabját, és az aktuális évfordulóhoz kapcsolódó előadáson és kiállításon is részt vehetnek az érdeklődők.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média