Civil világ

2018. szeptember 4.

Újdonságok a VI. Fehérvári Egészségpiacon

Új elemekkel bővül idén a Fehérvári Egészségpiac, melyet hatodik alkalommal rendeznek meg szeptember 15-én, szombaton a Jancsárkertben. Az egészséges életmódot, a korszerű táplálkozást és a sportot népszerűsítő programon ezúttal lesz Hepatitis C szűrés, eljön a „Jobb Veled a Világ” Alapítvány és tanyalátogatáson is részt vehetnek az érdeklődők.

2018. szeptember 4.

Szeptember 8-án: Lecsófőző Vigasság

A múlt héten lezárult a nevezés a XIV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra: szeptember 8-án közel hatszáz bogrács alatt lobban fel a láng. A népszerű közösségi eseményt színpadi programok, családi ügyességi és készségfejlesztő játékok is színesítik.

2018. szeptember 3.

Rendőrök és polgárőrök segítik a közlekedést

Ma már hagyomány, hogy a rendőrség a tanév kezdetekor reggel és délután a polgárőrök segítségével szolgálatot teljesít a frekventált helyen található iskolák környékén. A megyeszerte zajló akció célja, hogy elősegítse a gyermekek biztonságos áthaladását az úttesten.

2018. augusztus 24.

Iskolakezdési problémákról lesz szó a Szülők Klubja hétfői programján

Iskola- és óvodakezdéshez nyújt segítséget a Szülők Klubja következő programja augusztus 27-én, hétfőn este az Igézőben. A szorongó, közösségbe tartózkodva induló kisgyermekek, és az igényelhető támogatások kérdésköreit járják körbe szakemberek segítségével.

2018. augusztus 16.

„A kutyáknak igenis van természetes környezetük: az emberi család…”

A Hontalan Állatok Világnapját 1992 óta „ünneplik” minden augusztus 16-án, az amerikai ISAR (International Society for Animal Rights) szervezet kezdeményezésére. Ezzel a nappal is szeretnék felhívni a figyelmet az otthon nélküli állatokra és az emberi felelősségre - arra, hogy a háziasításhoz ház is jár.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média