Civil világ

2020. március 18.

Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díj 2020

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár Megyei önkormányzata évről évre Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban részesíti azokat a helyi vállalkozásokat, cégeket, amelyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes etikus piaci magatartást. Idén az El-Dent 96 Kft., a Virág-Ajándék Üzlet és a Kenderzsineg mezőgazdasági bolt kapta az elismerést.

2020. március 16.

Szünetelnek a Civil Központ programjai

A koronavírus miatt elrendelt vészhelyzet természetesen a civil szektort is érinti. Lemondott programok, telefonos, internetes ügyintézés a személyes találkozások helyett – íme, néhány változás.

2020. március 10.

Hulladékmentes mindennapok

Az újrahasznosításról és a környezettudatos csomagolásról lesz szó szombaton a Jancsárkertben. egy A hulladékmentes mindennapokhoz ezúttal egy japán eko-csomagolási módszert ismerhetnek meg az érdeklődők, valamint egy újra-használati projekt is bemutatkozik.

2020. március 10.

Mikor és hogyan hagyjuk abba a madáretetést?

A végéhez közeledik a madáretetési időszak - hazánk természeti környezetének, biológiai sokféleségének jelenlegi állapota ugyanis nem igényli az egész éves etetést. Nem mindegy azonban, mikor és hogyan hagyjuk abba a madáretetést.

2020. március 5.

SZÉP délelőtt

A középiskolás korosztály számára is elérhető lesz a Székesfehérvári Érzékenyítő Program. A kezdeményezés új elemeit a város intézményvezetőinek is bemutatták.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média