Civil világ

2019. december 12.

Állatok Karácsonya a HEROSZ-nál

Pénteken délután tartja hagyományos ünnepi rendezvényét, az Állatok Karácsonyát a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. A program 14 órakor kezdődik – szeretettel várják az állatbarátokat, az önkénteseket és a támogatókat egyaránt.

2019. december 10.

Advent, SZETA, sportolók - nyolcadszor

Hagyomány Székesfehérváron, hogy az ünnepek közeledtével a társadalmi felelősségvállalás jegyében a városi sportegyesületek is mindent megtesznek, hogy segítsenek a rászorulókon. Az Alba Fehérvár kosarasai és az Alba Fehérvár KC női kézilabdázói idén is adományokat osztottak a Szegényeket Támogató Alapítvány támogatottjainak.

2019. december 9.

Tizenöt gyerek kapott biciklit a triatlonosok jóvoltából

Tizenöt kerékpárt vettek át a SZETA partnercsaládjaiban élő gyermekek vasárnap az Alba Triatlon SE szervezésében megrendezett idei második jótékonysági előadás alkalmával összegyűlt összegből. A kezdeményezés a fehérvári emberek, az Alba Triatlon SE, a Szegényeket Támogató Alapítvány, és a Kerékpár Diszkont összefogásának köszönhetően valósult meg.

2019. december 6.

Jótékony rock

Helyi zenekarok és egy baráti társaság tagjai fognak össze, hogy karácsony előtt a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ fiatal lakóit segítsék. Egy jó hangulatú rockos estére készülnek szombaton, ahol a résztvevők az Ikon Clubba megváltott belépővel, tartós élelmiszerrel vagy az alapítványi számlára átutalt összeggel támogathatják a nemes cél megvalósítását.

2019. november 29.

Jótékonykodás, a szurkolók bevonásával

Régi hagyomány, hogy a fehérvári jégkorongozók jótékonysági akciókkal segítenek a rászorulókon. Idén sem lesz másképp, hiszen a csapat vezetői és játékosai fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média