Civil világ

2019. augusztus 8.

Felolvasók jelentkezését várják

A Hangos Biblia felvételeihez keres felolvasókat a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. A résztvevők az Ószövetséget olvassák fel augusztus 12-én és 13-án.

2019. augusztus 6.

Véradásra várják az önkénteseket augusztusban

„Nyári feltöltődés? Tölts fel másokat is! Adj vért!” - ezzel a szlogennel indított véradókampányt a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat. A nyár végéig tartó akció célja az, hogy nyáron is fenntartsák a véradói aktivitást. Ennek jegyében augusztusban is véradásra várják az önkénteseket Fejér megye településein.

2019. augusztus 5.

Remény a szabaduláshoz, Értelem az élethez, Választás a lehetőségek közül

Ebben a szellemiségben végzi munkáját a szenvedélybeteg-segítő ambulancia 22 éve. Ünnepel az intézmény, befejeződött ugyanis épületegyüttesük bővítése.

2019. augusztus 2.

Miből és mennyit fogyasztunk?

Újabb felmérésre készül a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Arra kíváncsiak, a magyarok miből és mennyit fogyasztanak, vagyis, hogy mennyire étkezünk egészségesen.

2019. augusztus 1.

Boldogasszony csipkéje – az év tortája

Idén is összemérték tudásukat a cukrászok, ezúttal egy dunaföldvári mester édessége lett a nyertes. A málnás tortát, mely a Boldogasszony csipkéje nevet kapta, hamarosan mindenki megkóstolhatja.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média