Ékes Fehérvár

2019. november 8.

Faültetések és erdőtelepítés Székesfehérváron

Elkezdődött az átlagosnál nagyobb, 20-25 cm törzsméretű fák telepítése Székesfehérváron. A Városgondnokság a következő napokban mintegy 300 díszfát, 500 díszcserjét és 35 örökzöldet ültet a közterületeken.

2019. november 7.

Akúcs Levente és Keszei Balázs kapta idén a város építészeti díját

Átadták a Schmidl Ferenc Építészeti Díjat szerdán a Hiemer-házban. Az elismerést ebben az esztendőben Akúcs Levente és Keszei Balázs építészek kapták, akik a Mártírok útján megvalósult Albacomp Innovációs Központ építészeti megformálásával és megvalósításával alkottak kimagaslót.

2019. október 15.

Székesfehérvári iparosok a két világháború között

Harmadik programjához érkezik a „Fehérvári mesterek egykor és ma” nevet viselő rendezvénysorozat. Október 16-án, szerdán 16.30-tól a két világháború közötti fehérvári iparosok életét ismerhetik meg az érdeklődők a Fehérvári Civil Központban.

2019. szeptember 30.

Virágzó Közösségek – két díjat nyert Fehérvár a nemzetközi versenyen

Tavaly csatlakozott hazánk a "Communities in Bloom" virágosítási világversenyhez, amelyre idén a nagyvárosi kategóriában Székesfehérvár kapott meghívást. A verseny díjátadóját Kanadában tartották, ahol Fehérvár volt az egyetlen olyan város, ami két díjat is kapott.

2019. szeptember 27.

Megújuló Bartók Béla tér – a munkálatok első fázisa elkészült

Elkészült a Bartók Béla tér felújításának I. üteme, azaz a közművek cseréje és felújítása. A munkálatok következő fázisa 2020 tavaszán kezdődik, a teljes befejezés 2020 őszén várható.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média