Ékes Fehérvár

2019. július 3.

„Mindigmás” péntek esték a belvárosban

Elindultak Székesfehérvár belvárosában a „Mindigmás” városnéző séták. A könnyed nyáresti sétákon a helyi idegenvezetők jóvoltából olyan különlegességekre, titkokra derül fény, melyek a nagyközönség számára kevéssé ismertek.

2019. június 11.

Az Országalma díszítése nyerte a Pünkösdi Virágálom közönségszavazását

Virágos belváros és programok sora várta az érdeklődőket az elmúlt hétvégén Székesfehérváron. A Fő utcán idén is virágdíszbe öltöztek a szobrok és az épületek pünkösd tiszteletére. A Pünkösdi Virágálom minden esztendőben egyben verseny is – idén az Országalma díszítésére szavaztak a legtöbben.

2019. június 7.

Nemzetközi „virágos” verseny – ezekben a napokban értékelik Székesfehérvárt

Székesfehérvár is megméretteti magát nagyváros kategóriában az idén 25. alkalommal megrendezésre kerülő „Virágzó Közösségek” (Communities in Bloom) nemzetközi versenyén. Városunkat ezekben a napokban értékeli a verseny két zsűritagja, a kanadai John Lohuis és az amerikai Alex Pearl.

2019. május 22.

Megszépült a III. Béla király tér

Átadták ma délután a több ütemben felújított III. Béla király teret, ahol megújultak a burkolatok, a parkolók, a zöldfelületetek, és már működik a szökőkút is. A parkba 31 díszfát és mintegy 1200 díszcserjét ültettek.

2019. április 18.

Megnyílik a Sóstó Látogatóközpont

Jövő szerdán nyílik meg a Sóstó Látogatóközpont a nagyközönség előtt. A természetvédelmi területre érkező családok és csoportok számára nemcsak információkat, de ismeretterjesztő programokat, játékokat is kínálnak, lesz túravezetés a Sóstón és az arénában, valamint a kilátóba is fel lehet majd menni.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média