Gazdaság

2020. január 24.

Hogy ne verjenek át - jótanácsok tűzifa vásárláshoz

Országszerte sok olyan visszaélés történik, amikor az eladók az emberek jóhiszeműségére alapozva csalják ki a tüzelőre félretett pénzt. A Nébih összegyűjtött néhány jótanácsot, melyek betartásával elkerülhető, hogy csalás áldozatává váljunk.

2019. december 17.

Lehetőségek az eva után

Az egyszerűsített vállalkozói adó, közismertebb nevén az eva 2020. január 1-jén megszűnik. A vállalkozók nagy része azonban még nem döntött arról, hogy milyen adónemre tér át a határidő lejárta után – olvasható a Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóság közleményében.

2019. december 13.

Átadták a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat

A legnagyobb fehérvári cégek számára szervezett évzáró keretében adták át a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat, amelyet az idei évben Horváth Tamásnak, az Arconic-Köfém Kft. vezérigazgató-helyettesének ítéltek oda. A tősgyökeres székesfehérvári vállalatvezető nemcsak cégéhez, szülővárosához is mindig hűséges maradt.

2019. december 6.

„Aki a földdel foglalkozik, annak kincs van a birtokában”

Székesfehérváron tartotta „A piac konyhája” című konferenciáját a Stílusos Vidéki Éttermiséggel (SVÉT) a Magyar Konyha magazin. A harmadik alkalommal megrendezett szakmai találkozó célja ezúttal sem volt kevesebb, mint megteremteni a párbeszéd és a kapcsolatteremtés lehetőségét a minőségi termékeket előállító magyar termelők és a legjobb szakácsok, vendéglősök között.

2019. november 28.

Jól vizsgázott a jégkármérséklő rendszer

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2018. május 1-je óta üzemelteti az országos jégkármérséklő rendszert. A szeptember végén zárult védekezési időszakának tapasztalatait Varga Imre István, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei elnöke összegezte Székesfehérváron.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média