Gazdaság

2020. április 2.

Csekkbefizetés otthonról a Széphőnél és a Fejérvíznél

A székesfehérvári Széphő Zrt. és a Fejérvíz Zrt. is az online ügyintézést javasolja a közüzemi számlák kiegyenlítésére a postai csekkes befizetések helyett. Azoknak az idős családtagoknak, akiknek erre nincs lehetőségük, segíthetünk a feladat átvállalásával, hogy a fertőzésveszélyt ezzel is csökkentsük.

2020. március 24.

Fontos változás a bankkártyáknál

Megjelent a Magyar Közlönyben az a kormányrendelet, amely a koronavírus járvány megfékezése érdekében megemeli a PIN-kód megadása nélkül végrehajtható érintéses tranzakciók általános limitjét. A korábbi ötezer forintról tizenötezer forintra emelkedik az összeg.

2020. március 2.

Összegyűltek Közép-Európa méhészei

Harminckettedik alkalommal rendezték meg a nemzetközi méhész kiállítást és vásárt Székesfehérváron, több mint száz kiállító részvételével. A szakmai rendezvényen a termelők megoszthatták egymással tapasztalataikat, és közösen kereshettek választ az ágazat legfontosabb kérdéseire.

2020. március 2.

Engedélyezési fázisban az Auchan körforgalom tervei

Elkészültek az Auchan körforgalmi csomópont átalakításának tervei, és rövidesen megkezdődik a tervek engedélyeztetése is. Az útszakasz kapacitásnövelő lehetőségeit az elkészült terveken mutatta be Bokker István, a Bokút Terv Kft. ügyvezetője, a 25. Közutas Szakmai Napon.

2020. február 13.

STEM mindenkinek - április 23-án lesz a Lányok Napja

A műszaki, tudományos és informatikai területeken dolgozók 90%-a férfi, vezető pozícióban pedig szinte egyáltalán nem találunk nőt. A fiatal lányok már az iskolában is kevésbé merik próbára tenni magukat a „fiús” tárgyakban, pedig a lányoknak is van helye a műszaki tudományokban, és szükség is van rájuk. Ezt a célt szolgálja idén is a Lányok Napja, amit idén is megszervez a Nők a Tudományban Egyesület.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média