Gazdaság

2019. április 30.

Máig érkeznek meg a papíralapú adóbevallási tervezetek

Máig kapják meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyilvántartásában szereplő címre a papíralapú adóbevallási tervezetet azok, akik ezt igényelték, ellentmondásos a bevallásuk, vagy adóhátralékuk keletkezett. Az ügyfélkapuval rendelkezők - ugyancsak április 30-áig – az elektronikus tárhelyükre kapnak értesítést.

2019. április 9.

Hasznos tanácsok a tervezethez

Az szja-bevallási tervezet már csaknem egy hónapja elérhető a webes felületen. Fontos: a jóvá nem hagyott tervezet – az egyéni vállalkozók, a mezőgazdasági őstermelők és az áfafizetésre kötelezettek kivételével – május 20-a után automatikusan bevallássá válik.

2019. április 1.

Szja-bevallás - május 20-ig lehet módosítani

Idén a tavalyihoz képest csaknem ötszázezerrel többen, azaz már 5,6 millióan kaphatnak segítséget az adóbevalláshoz. A tervezetek az egyéni vállalkozóknak, őstermelőknek, áfás magánszemélyeknek támpontként szolgálnak a bevallás beadásához.

2019. március 27.

„Olyan kompetenciákat kell tanulni, amelyekkel biztosíthatjuk a jövőnket”

Többek között a digitalizáció oktatásra, gazdaságra, szakképzésre és munkaerőpiacra gyakorolt hatásairól volt szó az Alba Innovár Digitális Felzárkóztatási Program I. pályázati projekt zárórendezvényén, a Hotel Magyar Királyban.

2019. február 11.

Benyújtották a város 2019-es költségvetését

A tervezet szerint Székesfehérvár 2019-es költségvetésének főösszege meghaladja a 66 milliárd forintot. A javaslatot pénteki ülésén tárgyalja majd a közgyűlés.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média