Gazdaság

2019. szeptember 20.

Milyen lesz az idei nedű?

Már zajlik a szőlősgazdák egyik legfontosabb gazdasági eseménye, a szüret. Nemsokára kiderül, milyen lett az idei termés és milyen lesz az idei évjárat. Lics Balázs borásszal beszélgettünk.

2019. szeptember 6.

Székesfehérvár jövőjéről gondolkodtak a Titkok Házában

A Titkok Házában tartotta soron következő ülését a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület. A tagság egy fővel bővült, mostantól Lehrner Lóránt is segíti az egyesület Székesfehérvárért végzett munkáját. Az eseménynek otthont adó tudományos élményközpont vezetői részletesen beszámoltak a nyitás óta eltelt négy hónap eredményeiről, valamint vázolták a jövőre vonatkozó terveiket.

2019. szeptember 2.

Nyári óvodafelújítások Tóvároson és a Hosszúsétatéren

Megújult fűtésrendszerrel és vizesblokkokkal kezdhette el az új nevelési évet a Tóvárosi Tagóvoda. Felújítások zajlottak a Hosszúsétatéri Óvodában is - a két intézményre összesen 47 millió forintot költöttek a nyár folyamán.

2019. augusztus 22.

Együttműködés Székesfehérvár fejlődéséért

Együttműködési megállapodást írt alá az önkormányzat, a Prosperis Alba Kutatóközpont Kft. és az Óbudai Egyetem. Közös célként határozták meg, hogy a jövőben olyan kutatások valósuljanak meg, amelyek eredményei alapul szolgálhatnak a gazdasági szereplők, közfeladatokat ellátó és más szervezetek részére egyes fejlesztési irányok meghatározásához.

2019. augusztus 22.

Szigorodnak a szabályok

Szeptember 14-én hazánkban is életbe lép a pénzügyi szolgáltatók szigorúbb ügyfélazonosításra vonatkozó szabályozása. Online fizetés esetén kétfaktoros azonosításra lesz szükség.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média