Gazdaság

2018. augusztus 3.

Pótfelvételi a Kodolányin

Nem kell lemondaniuk a szeptemberi továbbtanulásról azoknak, akik egyik felsőoktatási intézménybe sem kerültek be az idén. A Kodolányi János Egyetemen például augusztus 6-ig székesfehérvári oktatási helyszínnel hét alapszakra - előadóművészet, emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, közösségszervezés, nemzetközi tanulmányok, szociális munka és turizmus-vendéglátás – adható be pótjelentkezés.

2018. július 16.

Fejér megyében is gondot jelent a méhpusztulás

Több mint 300 méhészet jelzett méhpusztulást az elmúlt hetekben. A magyar méhészek mintegy 10-20 százalékát érinti a probléma, az okok azonban egyelőre ismeretlenek.

2018. május 24.

Ipar Nap az Óbudai Egyetemen

Stratégiai partnerségi megállapodást írt alá az Óbudai Egyetem Ipar Napján az Alba Regia Műszaki Kar és az Arconic-Köfém. A szakmai napon elsősorban az ipar 4.0-hoz kapcsolódó olyan témák kerültek szóba, mint a robotika vagy a gyártásautomatizálás.

2018. május 14.

Határ a csillagos ég - Meddig emelkedhetnek még az ingatlanárak?

Duplájára emelkedett a használt lakások ára Székesfehérváron az elmúlt három-négy évben. Mindeközben épülnek az új társasházak is a városban, amiknek az építtetői vélhetően kénytelenek lesznek lejjebb vinni áraikat, ha nem akarnak veszteségesen kiszállni a beruházásból. Hova vezetnek ezek a folyamatok? Meddig emelkedhetnek az ingatlanárak? Erről kérdeztük Viktor Ferenc ingatlanszakértőt.

2018. május 4.

Az aknafedlapokat cserélik hétfőn és kedden a Várkörúton

A Várkörúton forgalomkorlátozás lesz jövő hétfőn és kedden az aknafedlapok cseréje miatt. Hétfőn az út déli ágának, kedden pedig az északi ágának egy-egy irányát zárják le, a Várkörút – Rákóczi utca körforgalom használható marad. Az érintett autóbuszok terelőúton közlekednek. Kérik a közlekedők fokozott türelmét és körültekintését.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média