Gazdaság

2018. január 18.

Újra szárnyal az Ikarus?

Megkezdődött a sorozatgyártása azoknak a buszoknak, melyeket a Honvédelmi Minisztérium rendelt meg az Ikarustól. A cégcsoport elnöke szerint készen állnak évi hatszáz busz elkészítésére. A gyárba sokan visszamentek a "hőskorból", a nyugdíjas szakemberek együtt dolgoznak a fiatal generációval.

2017. december 8.

Turizmus és vendéglátás alapszak indul Fehérváron

Új alapképzési szak indul szeptembertől a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A Turizmus és vendéglátás alapszak nappali képzésben és duális formában lesz elérhető a hallgatók számára.

2017. december 5.

Idén 35 ezer forintot szánunk karácsonyi ajándékokra

Az adventi ünnepi készülődés az ajándék-vadászat legaktívabb időszaka is egyben. Ebből az alkalomból, az Árukereső.hu a GKI Digital közreműködésével idén is megvizsgálta a magyar internethasználók ajándékvásárlási terveit.

2017. november 28.

A reáltudományokat népszerűsítik

A STEM a reáltudományok többségének újabb keletű gyűjtőneve, amely a technológiai forradalom terén fontos tudományokra utal. A programhoz az Emerson Process Management Magyarország Kft. is csatlakozott. A programnyitón Bagoly Csaba ügyvezető igazgató elmondta: nagy öröm számukra, hogy tehetséges, nyitott, értelmes, okos fiatal szakemberek vannak náluk a duális képzés keretében.

2017. november 23.

25-30 milliárdos forgalmat várnak az e-kereskedők az idei fekete péntektől

Idén rekordszámú kereskedő csatlakozik az Amerikából átvett fekete péntek elnevezésű kezdeményezéshez: a webáruházak 62%-a jelezte, hogy nála is lesz Black Friday. A GKI Digital és az Árukereső.hu közös felméréséből kiderül, hogy az online kereskedők csak a fekete péntek napjára mintegy 1,1 millió rendelést és 25-30 milliárd forintos forgalmat várnak.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média