Gazdaság

2018. április 12.

Harmadik alkalommal rendezik meg a Szakmák Éjszakáját

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum immár harmadik alkalommal csatlakozik a Szakmák Éjszakája országos kezdeményezéshez. Székesfehérváron és Móron tíz iskolájával együttműködve hetvenhét különböző programmal készülnek, és mutatkoznak be a lehető legszélesebb körben, szinte minden szakmára kiterjedően. A péntek délutáni megnyitó után az iskolák 18 órától várják az érdeklődőket.

2018. március 21.

A fehérvári fogyasztókért

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár Önkormányzata évről évre Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban részesíti azokat a helyi cégeket, melyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes, etikus piaci magatartást. Idén a Diófa Étterem, a B Dekor Stúdió és az Aranyalma Cukrászda kapta az elismerést.

2018. március 7.

Folytatódnak a Ligetsor felújítási munkálatai

A fagyok elmúltával a járdaépítéssel folytatódnak a Ligetsor felújítási munkálatai - és ha nem esik még több csapadék, akkor bő egy hét múlva az útépítés is folytatódik. A csapadékvíz elvezető csatorna építésének 90 százaléka, valamint az ivóvízvezeték és a szennyvízcsatorna felújítása befejeződött és szépen alakul az iskola előtti tér felújítása is.

2018. március 2.

Vigyázzunk a vízórákra!

A Fejérvíz Zrt. figyelmezteti a fogyasztókat, hogy ellenőrizzék a vízmérőket, különösen azokon a helyeken, ahol télen használaton kívül vannak. Évente több tízezer vízmérő elfagyás történik, ami miatt közel egymillió liter víz folyik el feleslegesen.

2018. február 1.

Fejlesztések kezdődnek a csalai hulladékkezelő telepen

A Depónia Kft. hulladékkezelőjében hamarosan újabb fejlesztések indulnak. Bővülnek a létesítmények, fejlesztik a szelektív gyűjtést, és várhatóan másfél év múlva kiköltözik Csalára a Sörház térről a szolgáltató.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média