Gazdaság

2018. május 24.

Ipar Nap az Óbudai Egyetemen

Stratégiai partnerségi megállapodást írt alá az Óbudai Egyetem Ipar Napján az Alba Regia Műszaki Kar és az Arconic-Köfém. A szakmai napon elsősorban az ipar 4.0-hoz kapcsolódó olyan témák kerültek szóba, mint a robotika vagy a gyártásautomatizálás.

2018. május 14.

Határ a csillagos ég - Meddig emelkedhetnek még az ingatlanárak?

Duplájára emelkedett a használt lakások ára Székesfehérváron az elmúlt három-négy évben. Mindeközben épülnek az új társasházak is a városban, amiknek az építtetői vélhetően kénytelenek lesznek lejjebb vinni áraikat, ha nem akarnak veszteségesen kiszállni a beruházásból. Hova vezetnek ezek a folyamatok? Meddig emelkedhetnek az ingatlanárak? Erről kérdeztük Viktor Ferenc ingatlanszakértőt.

2018. május 4.

Az aknafedlapokat cserélik hétfőn és kedden a Várkörúton

A Várkörúton forgalomkorlátozás lesz jövő hétfőn és kedden az aknafedlapok cseréje miatt. Hétfőn az út déli ágának, kedden pedig az északi ágának egy-egy irányát zárják le, a Várkörút – Rákóczi utca körforgalom használható marad. Az érintett autóbuszok terelőúton közlekednek. Kérik a közlekedők fokozott türelmét és körültekintését.

2018. április 12.

Harmadik alkalommal rendezik meg a Szakmák Éjszakáját

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum immár harmadik alkalommal csatlakozik a Szakmák Éjszakája országos kezdeményezéshez. Székesfehérváron és Móron tíz iskolájával együttműködve hetvenhét különböző programmal készülnek, és mutatkoznak be a lehető legszélesebb körben, szinte minden szakmára kiterjedően. A péntek délutáni megnyitó után az iskolák 18 órától várják az érdeklődőket.

2018. március 21.

A fehérvári fogyasztókért

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár Önkormányzata évről évre Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban részesíti azokat a helyi cégeket, melyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes, etikus piaci magatartást. Idén a Diófa Étterem, a B Dekor Stúdió és az Aranyalma Cukrászda kapta az elismerést.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média