Gazdaság

2019. január 7.

Új gázkazánok a Szedreskerti fűtőműben

Három darab új, korszerű, kondenzációs gázkazán működik a Szedreskerti fűtőműben. A beruházással közel félmilliárd forintos fejlesztés valósult meg két ütemben, mellyel 70 tonna szén-dioxidkibocsátás-csökkenést lehet elérni.

2018. december 19.

Elektromos buszok gyártása kezdődik Székesfehérváron

Székesfehérváron mutatták be az első, kínai-magyar kooperációban készült tisztán elektromos meghajtású buszt. A járművet az IKARUS és a CRRC magyarországi bejegyzésű vegyesvállalata, az Electrobus Europe Zrt. gyártja. Az elektromos busz a CityPioneer fantázianévre hallgat.

2018. december 13.

Fejlesztések a Depóniánál

Komoly fejlesztéseket valósít meg a következő két évben a Depónia. Új, korszerű szelektív válogató épül Székesfehérváron, de lesznek új kukásautók, hulladékudvarok és egy vegyeshulladék válogató is.

2018. december 11.

„Okosparkolók” Székesfehérváron

A Jávor Ottó téren száz parkolóhely foglaltsági állapotát követhetik nyomon a lakosok a mobiljuk segítségével mostantól. A korszerű technológia bevezetése a Vodafone Magyarországgal kötött megállapodásnak köszönhető.

2018. december 6.

Szincsák Attila kapta a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat

A város gazdasági életében meghatározó cégek, vállalkozások vezetői, illetve képviselői számára rendezett évzárón adták át a “Székesfehérvár Gazdaságáért” díjat. Az elismerést ebben az esztendőben Szincsák Attila, a DENSO gazdasági és kereskedelmi igazgatója vette át.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média