Gazdaság

2018. március 21.

A fehérvári fogyasztókért

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár Önkormányzata évről évre Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban részesíti azokat a helyi cégeket, melyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes, etikus piaci magatartást. Idén a Diófa Étterem, a B Dekor Stúdió és az Aranyalma Cukrászda kapta az elismerést.

2018. március 7.

Folytatódnak a Ligetsor felújítási munkálatai

A fagyok elmúltával a járdaépítéssel folytatódnak a Ligetsor felújítási munkálatai - és ha nem esik még több csapadék, akkor bő egy hét múlva az útépítés is folytatódik. A csapadékvíz elvezető csatorna építésének 90 százaléka, valamint az ivóvízvezeték és a szennyvízcsatorna felújítása befejeződött és szépen alakul az iskola előtti tér felújítása is.

2018. március 2.

Vigyázzunk a vízórákra!

A Fejérvíz Zrt. figyelmezteti a fogyasztókat, hogy ellenőrizzék a vízmérőket, különösen azokon a helyeken, ahol télen használaton kívül vannak. Évente több tízezer vízmérő elfagyás történik, ami miatt közel egymillió liter víz folyik el feleslegesen.

2018. február 1.

Fejlesztések kezdődnek a csalai hulladékkezelő telepen

A Depónia Kft. hulladékkezelőjében hamarosan újabb fejlesztések indulnak. Bővülnek a létesítmények, fejlesztik a szelektív gyűjtést, és várhatóan másfél év múlva kiköltözik Csalára a Sörház térről a szolgáltató.

2018. január 18.

Újra szárnyal az Ikarus?

Megkezdődött a sorozatgyártása azoknak a buszoknak, melyeket a Honvédelmi Minisztérium rendelt meg az Ikarustól. A cégcsoport elnöke szerint készen állnak évi hatszáz busz elkészítésére. A gyárba sokan visszamentek a "hőskorból", a nyugdíjas szakemberek együtt dolgoznak a fiatal generációval.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média