Gazdaság

2018. november 9.

Személyes adataink biztonsága – a GDPR nem elég?

A hazai internetezők kétharmada aggódik a róla tárolt információk biztonsága miatt, mégis csak egyötödük olvassa el az adatvédelmi tájékoztatókat – erre hívtákfel a figyelmet a Gazdasági Versenyhivatal és a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hivatal elnökhelyettesei, valamint az EY tanácsadói. A szakértők egyetértettek abban, hogy a GDPR előrelépést jelent ugyan, de további lépésekre is szükség van.

2018. november 6.

Az építőmérnöki hivatás kiemelkedő alkotásai Székesfehérváron

A Magyar Mérnöki Kamara a 200 éves építőmérnök szakma népszerűsítésére rendezvénysorozatot indított. A program egyik leglátványosabb eleme az Építőmérnök200 plakátkiállítás, amely a szakma legkiemelkedőbb hazai alkotásait hivatott bemutatni.

2018. október 26.

Befejezte munkáját a Székesfehérvári Foglalkoztatási Fórum

2016-ban, egy nyertes pályázatnak köszönhetően jött létre a munkáját most befejező Székesfehérvári Foglalkoztatási Fórum. Az együttműködési partnerség célja az volt, hogy Székesfehérvár és járása területén segítse a helyi foglalkoztatás helyzetét. A projekt 285 millió Ft-os uniós forrásból valósult meg.

2018. augusztus 3.

Pótfelvételi a Kodolányin

Nem kell lemondaniuk a szeptemberi továbbtanulásról azoknak, akik egyik felsőoktatási intézménybe sem kerültek be az idén. A Kodolányi János Egyetemen például augusztus 6-ig székesfehérvári oktatási helyszínnel hét alapszakra - előadóművészet, emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, közösségszervezés, nemzetközi tanulmányok, szociális munka és turizmus-vendéglátás – adható be pótjelentkezés.

2018. július 16.

Fejér megyében is gondot jelent a méhpusztulás

Több mint 300 méhészet jelzett méhpusztulást az elmúlt hetekben. A magyar méhészek mintegy 10-20 százalékát érinti a probléma, az okok azonban egyelőre ismeretlenek.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média