Gazdaság

2019. július 17.

Félárú vonatjegy a Királyi Napokra

A székesfehérvári Királyi Napok záró hétvégéjére 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a Székesfehérvári Turisztikai Kft., valamint a MÁV-START Zrt és a GySEV Zrt. A kedvezmény 2019. augusztus 17-e és 20-a között vehető igénybe.

2019. július 9.

Robottechnikai Központ az Óbudai Egyetemen

Elkészült az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán a Robottechnológiai Központ. A labort ősztől a mechatronika illetve a gépészmérnök hallgatók is használatba vehetik: lehetőségük lesz a legújabb robotokat programozni.

2019. június 19.

Elkészült a Corvinus B épülete

Szeptembertől birtokba vehetik a diákok a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának B épületét. A beruházás során az épület teljes gépészeti és esztétikai rekonstrukción esett át. A közel kétezer négyzetméteres épület öt előadóteremnek, több konferenciateremnek, labornak és a campus könyvtárának is helyet ad.

2019. május 20.

Szja-bevallás – éjfélkor lejár a határidő

Ma még lehet módosítani az szja-bevallást! Aki egyetért a tervezetben foglaltakkal és nem tesz semmit – az őstermelőket, az áfás magánszemélyeket és az egyéni vállalkozókat kivéve –, annak május 20. után automatikusan bevallássá válik a tervezete.

2019. április 30.

Máig érkeznek meg a papíralapú adóbevallási tervezetek

Máig kapják meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyilvántartásában szereplő címre a papíralapú adóbevallási tervezetet azok, akik ezt igényelték, ellentmondásos a bevallásuk, vagy adóhátralékuk keletkezett. Az ügyfélkapuval rendelkezők - ugyancsak április 30-áig – az elektronikus tárhelyükre kapnak értesítést.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média