Gazdaság

2019. február 11.

Benyújtották a város 2019-es költségvetését

A tervezet szerint Székesfehérvár 2019-es költségvetésének főösszege meghaladja a 66 milliárd forintot. A javaslatot pénteki ülésén tárgyalja majd a közgyűlés.

2019. január 30.

Változások a Corvinuson – 2020-tól már nem lesznek államilag finanszírozott helyek

Kerekasztal-beszélgetést szervezetek kedden délután a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. Az eseményen a város és az egyetem vezetői számoltak be a hallgatóságnak a megyeszékhely felsőoktatásáról, az egyetem fejlődéséről és a helyben nyújtott lehetőségekről.

2019. január 7.

Új gázkazánok a Szedreskerti fűtőműben

Három darab új, korszerű, kondenzációs gázkazán működik a Szedreskerti fűtőműben. A beruházással közel félmilliárd forintos fejlesztés valósult meg két ütemben, mellyel 70 tonna szén-dioxidkibocsátás-csökkenést lehet elérni.

2018. december 19.

Elektromos buszok gyártása kezdődik Székesfehérváron

Székesfehérváron mutatták be az első, kínai-magyar kooperációban készült tisztán elektromos meghajtású buszt. A járművet az IKARUS és a CRRC magyarországi bejegyzésű vegyesvállalata, az Electrobus Europe Zrt. gyártja. Az elektromos busz a CityPioneer fantázianévre hallgat.

2018. december 13.

Fejlesztések a Depóniánál

Komoly fejlesztéseket valósít meg a következő két évben a Depónia. Új, korszerű szelektív válogató épül Székesfehérváron, de lesznek új kukásautók, hulladékudvarok és egy vegyeshulladék válogató is.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média