Gazdaság

2019. október 8.

Összesen ötmilliárd forintot szánnak az ígéretes, helyi vállalkozásokra

Öt milliárd forintos keretösszeggel tematikus vállalkozásfejlesztési alapot, Városi Tőkealapot indít az MFB Csoporthoz tartozó kis- és középvállalkozások tőkefinanszírozásával foglalkozó MFB Invest Zrt. Székesfehérváron. Az alapból a növekedési potenciállal rendelkező helyi vállalkozások kaphatnak tőkejuttatást ígéretes fejlesztési, beruházási terveik megvalósításához.

2019. október 1.

Megújult a Batthyány utcai rendelő

Befejeződött a maroshegyi Batthyány utcai rendelő felújítása: közel fél év után ismét ott várják a betegeket a körzetekben rendelő háziorvosok. A közel 90 millió forintból megújult rendelő akadálymentes lett, megújult a váróterem és az összes rendelő is, valamint a régi azbeszt pala helyett új, hőszigetelt tetőszerkezetet kapott az épület.

2019. szeptember 27.

„Megváltoztak a nyaralási szokások”

Konferenciával egybekötött partnertalálkozóval ünnepelte működésének 10. évfordulóját a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. a Hiemer-házban. A rendezvényen szó volt az elmúlt évtizedben elér eredményekről, a turizmus világszintű emelkedéséről, a hazai folyamatokról és a Budapest-Balaton kerékpárút fejlesztéséről is.

2019. szeptember 20.

Milyen lesz az idei nedű?

Már zajlik a szőlősgazdák egyik legfontosabb gazdasági eseménye, a szüret. Nemsokára kiderül, milyen lett az idei termés és milyen lesz az idei évjárat. Lics Balázs borásszal beszélgettünk.

2019. szeptember 6.

Székesfehérvár jövőjéről gondolkodtak a Titkok Házában

A Titkok Házában tartotta soron következő ülését a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület. A tagság egy fővel bővült, mostantól Lehrner Lóránt is segíti az egyesület Székesfehérvárért végzett munkáját. Az eseménynek otthont adó tudományos élményközpont vezetői részletesen beszámoltak a nyitás óta eltelt négy hónap eredményeiről, valamint vázolták a jövőre vonatkozó terveiket.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média