Generációk

2019. április 18.

Húsvéti események Fehérvár templomaiban

„A húsvét hangulata úgy közeleg e napokban, mint egy szép fehér madár árnyéka, szállongva halad a folyó tükrében. Napról napra újabb kalendáriumi érzések révedeznek föl az emberi lelkekben, mert a naptár legnagyobb hangulatcsináló.” (Krúdy Gyula)

2019. április 15.

A Hermanné lett a Fesztiváldíj

Szokásosan a leghangulatosabb produkciókat bemutató gálaműsorral fejeződött be az idei Fejér Megyei Diáknapok. A Fesztiváldíjat a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI nyerte.

2019. április 11.

Idén is lesznek nyári táborok a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában

Meghirdette az általános iskolásoknak szóló nyári napközis táborát a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. A júliusi és augusztusi ötnapos táborban a gyerekek megismerkednek a menhely mindennapi életével és sokat tanulhatnak az állat- és természetvédelemről is.

2019. április 9.

Éneklő Ifjúság hangversenyek április 13-án és 16-án

A Fejér Megyei Művelődési Központ – Művészetek Háza idén tavasszal is megszervezi az Éneklő Ifjúság hangversenyeket Székesfehérváron. A középiskolás kórusok április 13-án, az általános iskolai kórusok pedig április 16-án lépnek fel a zsűri és a közönség előtt.

2019. április 8.

Országosan a legjobbak között a Comenius

Az Oktatási Hivatal legfrissebb érettségi statisztikái szerint országos szinten az első hétben található a székesfehérvári Comenius azonos 100 százalékos eredménnyel, Fejér megyében pedig abszolút első.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média