Generációk

2019. október 16.

Rajzpályázat óvodásoknak az egészségről

A „Szívügyünk Fehérvár” egészségügyi szűrőnaphoz kapcsolódva a város önkormányzata idén is képzőművészeti pályázatot hirdet a fehérvári óvodák számára. A gyerekek bármilyen technikával elkészíthetik alkotásaikat az egészség, az egészségmegőrzés és az egészséges táplálkozás jegyében.

2019. október 11.

Tudományos élményközpontok Magyarországon

Szakmai műhelykonferenciát szervezett az Echo Innovációs Műhely. A Titkok Házában a hazai természettudományos élményközpontokról osztották meg tapasztalataikat az ország különböző városaiból érkező szakemberek, akik a legfontosabb célok között a kooperációt és egy közös tudásbázis létrehozását jelölték meg.

2019. október 9.

Három nap a család körül – pénteken kezdődik a Babahordozó Hét Fehérváron

Az Alba Babahordozó Egyesület 12. alkalommal várja a családokat és a családalapítás előtt állókat a Nemzetközi Babahordozó Hét háromnapos rendezvényére. Október 11-e és 13-a között A Szabadművelődés Háza ad otthont az eseménynek.

2019. október 3.

Akik a legnagyobb veszélyben vannak

Bár az Idősek Világnapja október elsejére esik, az időskorúak áldozattá válásáról sajnos továbbra is időszerű beszélni, hiszen a korcsoportjuk az egyik legveszélyeztetettebb – hívja fel a figyelmet a rendőrség. Közleményükben tanácsokat is olvashatunk azzal kapcsolatban, mire kell figyelni.

2019. szeptember 24.

Két kerékkel a Föld körül

Arra a kérdésre talán mindenki tudja a választ, hogy ki volt az első nő a világűrben. A számítógép guruk talán azt is tudják, hogy egy hölgyet tartanak a világ első programozójának. Ami viszont meglepetésre adhat okot: 124 éve Annie Londonderry körbekerékpározta a Földet.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média