Generációk

2018. november 14.

A Családok Éve jegyében kerül sor az idei Fejér Negyei Gyermekvédelmi Napokra

Öt napot és öt tematikus nagyrendezvényt ölel fel az idei Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok programsorozata november 19-e és november 23-a között. Külön napot szentelnek majd a gyermekeknek, a nevelőszülőknek, a szakmának, a támogatóknak, a rendezvénysorozat pedig nyílt nappal zárul a megyei gyermekvédelmi intézményekben.

2018. november 9.

Fehérvár AV19 All Star Nap

Második alkalommal várja utánpótlás játékosait és szüleiket az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia a Fehérvár AV19 All Star Napra, ahol a jeges és jégen kívüli izgalmas ügyességi feladatok mellett ismeretterjesztő, érdekes előadásokkal és All Star gálamérkőzéssel is készülnek a résztvevőknek. A színes családi napra november 11-én, vasárnap 9 órától kerül sor.

2018. november 9.

Fehérvár emlékdiplomás pedagógusait köszöntötték

Nyugdíjas pedagógusok vehették át emlékdiplomájukat a Városházán, ahol arany, gyémánt, vas és rubin okleveleket adtak át a tanári munka és az életpálya megbecsüléseként. Székesfehérvár polgármestere a város közössége nevében fejezte ki köszönetét a pedagógusoknak.

2018. november 7.

Ösztöndíjpályázatok fehérvári fiataloknak

A Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány idén is ösztöndíj pályázatokat ír ki fehérvári fiatalok számára. A Gál tanár úr ösztöndíjra november 23-ig a matematika területén tehetséges és elhivatott, 14-18 éves korosztályba tartozó diákok, míg az SZFA ösztöndíjra november 27-ig a 18-25 év közötti fiatalok pályázhatnak.

2018. november 5.

„Én beszélgetni szeretek…”

Egy olyan írás következik most, amely – kicsit ijesztő belegondolni – több mint tizenöt éve született, a Fehérvár Televízióban adásba került beszélgetéseim egyikének átirataként. Az ok pedig, ami miatt idekerült, nagyon egyszerű. Egyrészt: minden szava aktuális ma is. Másrészt: a mai napon lett nyolcvanhat éves akkori beszélgetőtársam, a magyar televíziós újságírásban dolgozók örökös mestere – Vitray Tamás.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média