Generációk

2018. április 20.

Alba Regia tanulmányi ösztöndíjak – 59 diák kapott támogatást

59 fiatalnak nyújt támogatást ebben a félévben Székesfehérvár önkormányzata az Alba Regia tanulmányi ösztöndíj formájában. A nyerteseket a Városháza Dísztermében köszöntötték csütörtökön.

2018. április 19.

Május 4-én lesz a bolondballagás

A hagyományokat folytatva idén is maskarás végzősök lepik el Székesfehérvár belvárosát a központi ballagás előtti napon. A bolondballagás május 4-én, pénteken reggel az Alba Plaza előtti térről indul és a Zichy színpadig vonul. Április 25-ig várják az osztályok jelentkezését.

2018. április 11.

Duális mentorok és hallgatók találkoztak a Petőfi Kultúrtanszéken

A duális mentorok és hallgatók első találkozója azt a célt szolgálta, hogy a duális képzésben részt vevő diákok kötetlen körülmények között ismerkedhessenek vállalati mentoraikkal és diáktársaikkal. A rendezvényen részt vettek többek között a DENSO, a Videoton, az Emerson, az Arconic, a Harman Becker és az IBM képviselői is.

2018. április 11.

A „magyar delfin”

„A versenybírák hajójának legmagasabb árbocán fenségesen magasba emelkedett a mi zászlónk. (…) Első lettem minden olimpiák történetében először megrendezett úszóversenyen!” 1896. április 11-én szerezte a magyar sporttörténelem első olimpiai bajnoki címét Hajós Alfréd, a labdarúgás és úszás hazai klasszisa, aki építészként is maradandót alkotott.

2018. április 10.

Átfogó szakképzési fejlesztés Székesfehérváron

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum 467,35 millió forint támogatást nyert el egy Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett pályázati kiíráson. A projekt keretében olyan fejlesztések valósulnak meg, amelyek a tanulók lemorzsolódásának csökkentését és az eredményes pályaorientációját segítik elő. A következő 3 évben hatezernél is több diákot érint majd a projekt.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média