Generációk

2020. január 23.

Felújították a Vasvári Általános Iskola tornacsarnokát

Elkészült a Vasvári Pál Általános Iskola tornatermének felújítása. Az 50 millió forintos állami támogatásból egyebek mellett kicserélték a nyílászárókat, és akadálymentes mosdót is létesítettek.

2020. január 22.

Csütörtöktől vasárnapig tart az ökumenikus imahét

Idén a több mint száz éves hagyománnyal rendelkező Ökumenikus Imahét rendezvénysorozatát Székesfehérváron a katolikus, az evangélikus, a református templomokban valamint a baptista imaházban tartják, január 23-tól 26-ig. A 2020-as rendezvénysorozat alapgondolata: "...nem mindennapi emberséget tanúsítottak irántunk...igen emberségesen bántak velünk..."

2020. január 21.

Mérnök, aztán katona – majd mérnök, aztán katona…

Ha valami kvízjátékban tippelni kellene, hogy létezett-e olyan magyar mérnök, aki az 1848–49 évi szabadságharcban alezredes, az amerikai polgárháborúban az északiak dandártábornoka, később pedig az Amerikai Egyesült Államok argentínai és uruguayi nagykövete volt – a legtöbben valószínűleg a „nem” gombot nyomnák meg. Pedig…

2020. január 20.

Február végéig várják az emlékdiplomák iránti kérelmeket

Székesfehérvár önkormányzata kéri azokat a nyugdíjas pedagógusokat, akik diplomájukat 50, 60, 65, 70 illetve 75 esztendeje vették át, nyújtsák be emlékdiploma iránti kérelmüket. Telefonon és személyesen is lehet segítséget kérni az ügyintézéshez, február 28-ig.

2020. január 20.

Városi Diákbál 2020

Hatodik alkalommal rendeztek diákbált Székesfehérváron. Szombaton este mintegy hétszáz fehérvári középiskolás mulatott a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média