Generációk

2019. február 18.

Március 1-ig várja a diákújságírók pályázatait a Táska Rádió

Városi pályázatot hirdetett felső tagozatos és középiskolás diákújságíróknak a Táska Rádió. „Hallottad? Láttad? Ott voltál? Írd meg! – #Székesfehérvár” - ez a felhívás szlogenje. A pályázat kiírói kötetlen műfajú újságcikkeket várnak fotókkal, a beküldési határidő március 1-je.

2019. február 14.

Rendhagyó történelemóra

Rendhagyó történelemórát tartottak szerdán a Városháza dísztermében az István Király Általános Iskola diákjainak azzal a céllal, hogy közelebb hozzák a fiatalokhoz a város történetét. A foglalkozás-sorozatra várják a felső tagozatos és középiskolás osztályok jelentkezését is.

2019. február 14.

Valentin-nap a világ körül

A február 14-én ünnepelt Valentin-nap igen megosztó Magyarországon: a szingliknek általában nemzeti gyásznap, a párkapcsolat-tagadók egyszerűen nem vesznek tudomást a létezéséről, a rózsaszín ködben úszó szerelmesek pedig már a hónap elején az ünnepi menüt és a dekorációt tervezgetik. Meggyőződésünk, hogy ez a világ legtöbb országában hasonlóképpen zajlik, csak az érzelmek kifejezésére találnak más módot.

2019. február 13.

Rajz-, irodalmi és fotópályázatot hirdettek a víz világnapjára

A megyei általános iskolák tanulói számára a Víz Világnapja alkalmából rajz- és irodalmi pályázatot, az általános- és középiskolások számára pedig környezetvédelmi és fotópályázatot hirdetett a Fejérvíz Zrt.

2019. február 12.

Péntekig lehet jelentkezni felsőoktatási képzésekre

Február 15-én éjfélig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre az E-felvételiben. A jelentkezéseket február 20-ig lehet hitelesíteni. Székesfehérváron a Corvinus Egyetem és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara is várja a diákokat.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média