Generációk

2020. február 28.

Mentális egészségprojekt indul 20 fehérvári iskolában

Húsz általános és középiskolai osztály számára tart fejlesztő foglalkozást a SZÉNA Egyesület a "Mentális egészségprojekt Székesfehérváron" című program keretében, az Arconic Alapítvány 10,8 millió forintos támogatásával. Olyan témákról is szó lesz a foglalkozásokon, mint például a szexuális nevelés, az iskolai bántalmazás és az önismeret.

2020. február 27.

Az Arconic támogatásával fejleszthet az Alba Innovár

Több mint 17 és fél millió forinttal támogatja az Arconic Alapítvány az Alba Innovár Digitális Élményközpont munkáját. Az Alba Innovár a támogatásból újabb technológiai eszközt, egy lézervágót vásárolt.

2020. február 26.

Nem mind mérges, ami fekete

Az év hüllőjéhez, a keresztes viperához kapcsolódva hirdet újabb rajzpályázatot a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület. A szervezet Kétéltű– és Hüllővédelmi Szakosztálya javítani szeretne e ritka, különleges állatok megítélésén a pályázat segítségével, és minél több emberben tudatosítani azt, hogy nem kell félni tőlük.

2020. február 18.

„Fogyatékosnak lenni nem jelenti azt, vesztesnek lenni!”

A magyar parasport napja alkalmából egyhetes eseménysorozatot hirdetett a Magyar Paralimpiai Bizottság és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége. Székesfehérváron több oktatási intézmény is csatlakozott az érzékenyítő programhoz, a hetet pénteken egy mindenki számára nyitott, mozgalmas délután zárja.

2020. február 17.

Március 3-ig lehet nevezni a Diáknapokra

Elindult a jelentkezés az idei Fejér Megyei Diáknapokra. A közel ezer középiskolást megmozgató kulturális esemény idén április 3–a és 5-e között lesz majd, ezúttal Dunaújvárosban.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média