Kikapcsolódás

2020. január 16.

Kézműves programok szombaton a Rác utcában

A keleti szőnyegek titkairól és a textilek színezési technikáiról is hallhatnak a résztvevők azon a programon, melyet január 18-án, szombaton rendez a Fehérvári Kézművesek Egyesülete a „Színek és szőttesek” sorozat keretében. Ugyanezen a napon nyitva áll a Kézművesek Házában az üvegékszerkészítő-műhely is, ahol ezúttal különleges árnyalatú nyersanyagokkal dolgoznak majd a résztvevők.

2020. január 14.

A tánc vonzásában

Novemberben indult útjára a Motívum Kulturális Egyesület Backstage című ingyenes programsorozata, melynek során az érdeklődők bepillanthatnak abba, hogyan készül egy-egy rendezvény, milyen munka folyik a háttérben. A következő rendezvény témája a tánc lesz: január 25-én a Művészetek Házába várják a látogatókat.

2020. január 9.

Kézműves családi programok a Rác utcában és a Széna téri könyvtárban

Családi kézműves foglalkozásokat szerveznek most és jövő szombaton két helyszínen Székesfehérváron: ismét megnyitja kapuit a RE-Kreatív Kuckó, a Széna téri könyvtárban pedig madárházikókat lehet majd készíteni.

2020. január 6.

Januári programok a Szent István Művelődési Házban

Gazdag program-összeállítással várja az érdeklődőket az év első hónapjában a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. A kínálatban szerepel egyebek mellett összművészeti kiállítás, filmvetítés, és koncert is.

2019. december 20.

Fehérvári Advent – Ünnepeljünk együtt!

Karácsonyi koncertek, közös ajándékkészítés, manókeresés és rengeteg játék – Ha kimozdulnánk otthonról az adventi időszak utolsó napjaiban, vagy éppen pont karácsonykor szívnánk egy kis kürtöskalács és forralt bor illatú friss levegőt, ne habozzunk ellátogatni a Belvárosba.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média