Kikapcsolódás

2020. augusztus 7.

Fehérvári programok hétvégére

Ezen a hétvégén is változatos programokon vehetnek részt a fehérváriak, vagy éppen a városunkba látogatók. Pénteken fáklyás városnézésen vehetnek részt a Fehérvár történelme iránt érdeklődők, szombaton pedig Művészkorzó és a Sóstóhoz tartó kisvonatos ökotúra szórakoztatja az érdeklődőket.

2020. július 27.

„Inkább bringázz!”

Rendhagyó módon alakul idén a „Bringázz a munkába!” kampány. A koronavírus-járvány okozta helyzet miatt átírták a kezdeményezés jelmondatát, amely 2020-ban így hangzik: „Ha menned kell valahova, inkább bringázz!” A Magyar Kerékpárosklub arra buzdít, hogy a munkába járáson kívül bárhova is tartunk, válasszuk a kerékpárt, ha tehetjük.

2020. július 24.

Táncok, bábok, kardok, dallamok a szombati Művészkorzón

Ha szombat, akkor újra Művészkorzó Székesfehérvár belvárosában. A hagyományosan 17 órakor kezdődő programkavalkád eheti kínálatában szerepel kardforgató bemutató, klasszikus zene és modern tánc is.

2020. július 22.

Sárközi motívumok a Fehérvári Bútorfestő Alkotóhéten

Sárközi motívumokkal díszíthetnek bútorokat azok az ügyeskezűek, akik részt vesznek ezen a héten a Felsővárosi Közösségi Ház szaktáborán. A „táborozók” fali táblát és sámlit készítenek.

2020. július 20.

Koncertek, harcászati bemutató és óriásbábok a belvárosban

A belvárosban folytatódott hétvégén a Művészkorzó programsorozata. Ezúttal a Tilinkó zenekar és a MusiColore énekegyüttes műsorát hallhatta a közönség Városház téren, és a Magyar Királyi Kardforgatók Rendjének harcművészeti bemutatóját is megnézhették az érdeklődők. A Művészkorzó az Alba Regia Szimfonikus Zenekar koncertjével zárult a Zichy ligetben.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média