Kikapcsolódás

2018. június 8.

Jövő héten indul a nyári programkavalkád Székesfehérváron

Június 15-én elkezdődik a vakáció, és a nyári székesfehérvári programok is. Jövő pénteken a Helló Nyár! nyitja a szezont, amit augusztus 31-én a Bye Summer! zár majd.

2018. június 6.

Csak szabadon – július 10-től

20 hektáron több mint 100 fellépő, 200 programlehetőség és 125 ezer látogató – számokban körülbelül így fest az idei EFOTT. Július 10. és 16. között Velence-Sukoró térségében rendezik meg a 43. EFOTT-ot.

2018. május 31.

Az egész város sportolt a Kihívás Napján

Hogy mennyire sikerült aktivizálni a fehérváriakat, az néhány napon belül kiderül: Székesfehérvárnak egy nemzetközi összevetésben a brazíliai Cacoal várossal kellett „megmérkőznie”. A fehérvári adatokat az esti zárás után küldték el a Magyar Szabadidősport Szövetséghez, és a következő napokban derül majd ki, hogy kategóriájában hányadik helyen végzett városunk.

2018. május 30.

Fociünnep és TESZ-futás - sportvasárnap a Belvárosban

Bajnokavatás és TESZ-futás is lesz vasárnap délután Székesfehérváron. Délután három órakor kapja meg a Videoton FC a bajnoki serleget és az aranyérmeket a Hotel Magyar Király előtti téren, délután öt órától pedig a Várkörút-Rákóczi úton várják a VII. Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért tömegfutás egyéni és csapat indulóit.

2018. május 24.

Dísznövény és Kertművészeti Napok Fehérvárcsurgón

Június 1-je és 3-a között, péntektől vasárnapig a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában a Károlyi József Alapítvány tizennegyedik alkalommal rendezi meg az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat. Az esemény a szervezők tapasztalatai szerint évről-évre számos látogatót és szakembert vonz.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média