Kikapcsolódás

2019. szeptember 19.

Honvédfesztiválra várják az érdeklődőket

Tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Honvédfesztivál programsorozata, az 1848. szeptember 29. pákozd-pátka-sukorói csata tiszteletére. Látványos programok várják a látogatókat.

2019. szeptember 19.

Galambok és nyuszik – kisállat-bemutató lesz Fehérváron

Szombaton kisállat-bemutatóra várják az érdeklődőket, a családokat a Civil Központ előtti téren: majd kétszáz galambot, baromfit és nyulat csodálhatnak meg a kilátogatók, a színházteremben pedig előadásokat is szerveznek.

2019. szeptember 18.

Extrém akadályverseny gyerekeknek - szeptember 25-ig lehet jelentkezni

Iskolai osztályokat invitál sportnapra az Xtreme Akadályfutó Verseny. A megmérettetés a Koronás Parkban lesz szeptember utolsó péntekén. A jelentkezéseket szeptember 25-ig várják.

2019. szeptember 17.

Hada Tibor munkássága előtt tisztelegnek

Újabb nagyszabású kiállításra készül a Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör. A tárlat, melyet szeptember 19-én, csütörtökön 16 órakor a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban nyitnak meg, Hada Tibor gyűjtőtárs több évtizedes munkássága előtt tiszteleg. A kiállítás vasárnapig látogatható.

2019. szeptember 17.

Óriáskerék a Zichy ligetben – Pénteken lehet először kipróbálni

Új, időszaki látványossággal gazdagodik Székesfehérvár: óriáskereket telepítenek a Zichy liget Fő utca felőli végébe. A kilátogatók 35 méter magasból csodálhatják meg a Belvárost és környékét.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média