Kikapcsolódás

2018. szeptember 10.

Sugárhajtású gép, siklóernyősök és oldtimerek a Börgöndi Repülőnapon

Vasárnap rendezték meg a 23. Börgöndi Repülőnapot, ahol a közönség egy L-29 Delfin sugárhajtású kiképzőgépet és hátimotoros siklóernyős bemutatót is láthatott. A repülőnapon Székesfehérvár polgármestere arról beszélt: a repülőtér fejlesztésével kapcsolatban a kormány döntését várja a város.

2018. szeptember 6.

Vasárnap lesz a Börgöndi Repülőnap

23. alkalommal rendezi meg az Albatrosz Repülő Egyesület a Börgöndi Repülőnapot, ami vasárnap reggel 8 órától 18 óráig várja a látogatókat. Délelőtt és délután is lesznek légibemutatók és sétarepülések. A földön színpadi programok, katonai jellegű statikus bemutatók és szimulátorok várják a kilátogatókat.

2018. augusztus 31.

Színes gömbök az égen – hétvégén lesz a hőlégballon karnevál a Velencei-tónál

Idén 24. alkalommal rendezik meg az ország egyik leghíresebb hőlégballon találkozóját a Velencei-tónál. A többnapos fesztivál pompás légi látványosságait a földön és a magasban egyaránt színes programok kísérik.

2018. augusztus 30.

Díszmadárkiállítás lesz hétvégén

Apró méretű verébpapagájok, óriás arapapagájok, a legkülönfélébb kanárik, díszpintyek és díszbaromfik is láthatóak lesznek hétvégén a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A Díszmadárbarátok Székesfehérvári Egyesülete 24. alkalommal rendezi meg nagyszabású országos kiállítását szeptember 1-jén és 2-án.

2018. augusztus 28.

Összehegedült Kárpátok - népzenei nagykoncert a Csónakázó-tónál

Kivételes népzenei nagykoncert lesz augusztus 31-én, pénteken a Csónakázó-tó mellett. Vizeli Balázs, Mihó Attila és a közreműködő művészek fellépése 19 órakor kezdődik A Szabadművelődés Háza melletti színpadon.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média