Nyolcezer.hu - Más szemszögből

Kikapcsolódás

2018. augusztus 13.

Alba Game Corner az Alba Regia Sportcsarnokban

Az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata, a Microsoft Magyarország Kft. és a Meex Agent Kft. együttműködésében jött létre az Alba Game Corner az Alba Regia Sportcsarnokban. A kezdeményezés célja egy olyan közösségi tér létrehozása, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a videójátékok világába.

2018. augusztus 10.

Székesfehérvári Királyi Napok – az első hétvége programjai

Ma este elkezdődik Székesfehérvár legnagyobb programsorozata, a Székesfehérvári Királyi Napok. A tíz napos összművészeti fesztivál eseményei közül az alábbiakban az első hétvége programjait gyűjtöttük össze.

2018. augusztus 6.

195 országban lesz látható a Tour de Hongrie székesfehérvári befutója is

Az augusztus 14-én rajtoló Tour de Hongrie kerékpáros körverseny 195 országban lesz látható. A verseny futama augusztus 16-án halad majd át Székesfehérváron: a versenyzők a második szakaszban két kört tesznek meg a városban, a befutót követő díjátadót pedig a Zichy színpadon rendezik.

2018. augusztus 6.

Pénteken kezdődik a Székesfehérvári Királyi Napok

Augusztus 10-én, pénteken veszi kezdetét a Székesfehérvári Királyi Napok. A tíz napos rendezvénysorozat keretében sok és sokféle program várja a fehérváriakat és az ide látogatókat: lesz egyebek mellett szertartásjáték, nemzetközi néptáncfesztivál, Fény utca és könnyűzenei koncertek, de katonazenekari fesztivál is.

2018. augusztus 1.

Városnéző kalandok augusztusban

Egész augusztusban tematikus városnéző kalandozásokra invitálja az érdeklődőket a Tourinform Iroda. Lesznek vezetett séták, kabrió buszos kirándulások és kisvonatos programok.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média