Kikapcsolódás

2018. december 13.

Ohnody a Budenz-házban

Hegyi Dóri, azaz Ohnody már az elmúlt években időről időre felbukkant különböző előadókkal közös dalokban, de csak idénre állította össze Nude című debütáló kiadványát. A dalok most egy fehérvári koncerten is hallhatók lesznek: péntek délután öt órakor a Budenz-házban.

2018. december 12.

Év végi pingpong verseny – vasárnap a Hétvezér iskolában

A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség megyei téli asztalitenisz viadalt hirdet egyéni és páros, illetve ép és fogyatékkal élő kategóriákban 7 éves kortól egészen a szenior korcsoportig. A verseny december 16-án, vasárnap 9 órakor kezdődik a Hétvezér Általános Iskolában.

2018. december 10.

Fehérvár Táncosa 2018 – Tátrai Réka viselheti a címet két éven át

Vasárnap rendezték meg a Vörösmarty Színházban a Fehérvár Táncosa verseny döntőjét. Huszonnyolc táncos, összesen tíz produkcióval lépett a zsűri elé – a győztes Tátrai Réka lett, aki két éven át viselheti a Fehérvár Táncosa címet.

2018. december 7.

Fehérvári programok advent második hétvégéjén

Advent második hétvégéjén tovább hangolódhatunk a közelgő ünnepekre. A hagyományos adventi rendezvények mellett az első alkalommal megrendezett Székesfehérvári Zsidó Napok is különleges programokat kínál a kikapcsolódni vágyóknak.

2018. december 6.

Milyen legyen idén karácsonyi a díszítés? Karácsonyi „divat” 2018-ban

Aki nem a hagyományos karácsonyfa-díszítést kedveli, és szereti ebben is a trendet követni, ráadásul nem is rest ennek érdekében évről-évre új dekorációt vásárolni, az mindenképpen fussa át az alábbi sorokat. Széles a skála, van miből választani, hiszen az idei ünnepi trendek közt üdvözölhetjük például a pávatoll színeit, a fémes csillogást, a hópelyheket, de a természetes anyagok térhódítását is.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média