Kikapcsolódás

2018. november 15.

Népszerű filmzenék - szimfonikus koncert lesz vasárnap a Sóstón

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar november 18-án vasárnap 17 órától az új Sóstói Stadionban ad koncertet. A zenészek változatos, sok ismert művet, dallamot magában foglaló programmal lépnek a közönség elé.

2018. október 31.

Mozogj te először a Sóstói Stadionban!

Sportnapra várják a fehérváriakat november 10-én, szombaton a Sóstói Stadionba. A programokon a 18 éven felüliek jelképes nevezési díjjal vehetnek részt, amit jótékony célra fordítanak majd.

2018. október 19.

Különleges díszmadarak és kisállatok ingyenes kiállítása lesz kedden a Volán Sportcsarnokban

Több mint 200 szebbnél szebb díszmadár és kisállat lesz látható azon az ingyenesen látogatható kiállításon, ami október 23-án, kedden várja az érdeklődőket a Börgöndi úti Volán Sportcsarnokban. A seregszemle a fehérvári tenyésztők munkáját vonultatja fel: lesznek többek között galambok, díszbaromfik, egzotikus madarak és óriásnyulak is.

2018. október 5.

Könyves vasárnappal zárulnak az Országos Könyvtári Napok

Ahogy 2006 óta minden esztendőben, úgy idén is sok programmal csatlakozott az Országos Könyvtári Napokhoz a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Az egész héten át tartó rendezvénysorozat a hét utolsó napján Könyves vasárnappal ér véget, melynek keretében október 7-én, 10 órától színes kínálattal várják a központi könyvtár részlegei az olvasókat, érdeklődőket.

2018. október 5.

Ezen a hétvégén tartják az Európai Madármegfigyelő Napokat – Fejér megyében is lesznek programok

Az előrejelzések szerint szép koraőszi idő lesz hétvégén, így jó családi programnak bizonyulhat, ha ellátogatunk az Európai Madármegfigyelő Napok valamelyik rendezvényére. Fejér megyében négy helyen is várják az érdeklődőket.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média