Kikapcsolódás

2018. október 19.

Különleges díszmadarak és kisállatok ingyenes kiállítása lesz kedden a Volán Sportcsarnokban

Több mint 200 szebbnél szebb díszmadár és kisállat lesz látható azon az ingyenesen látogatható kiállításon, ami október 23-án, kedden várja az érdeklődőket a Börgöndi úti Volán Sportcsarnokban. A seregszemle a fehérvári tenyésztők munkáját vonultatja fel: lesznek többek között galambok, díszbaromfik, egzotikus madarak és óriásnyulak is.

2018. október 5.

Könyves vasárnappal zárulnak az Országos Könyvtári Napok

Ahogy 2006 óta minden esztendőben, úgy idén is sok programmal csatlakozott az Országos Könyvtári Napokhoz a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Az egész héten át tartó rendezvénysorozat a hét utolsó napján Könyves vasárnappal ér véget, melynek keretében október 7-én, 10 órától színes kínálattal várják a központi könyvtár részlegei az olvasókat, érdeklődőket.

2018. október 5.

Ezen a hétvégén tartják az Európai Madármegfigyelő Napokat – Fejér megyében is lesznek programok

Az előrejelzések szerint szép koraőszi idő lesz hétvégén, így jó családi programnak bizonyulhat, ha ellátogatunk az Európai Madármegfigyelő Napok valamelyik rendezvényére. Fejér megyében négy helyen is várják az érdeklődőket.

2018. szeptember 25.

Mesés barangolás a Belvárosban

Belvárosi sétára invitál a Tourinform Iroda: az érdeklődők ezúttal a Mesés Fehérvár – Barangolj velünk! című, a várost újszerűen bemutató kiadvány szerzőjével járhatják végig a város nevezetes helyszíneit. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

2018. szeptember 25.

170 éves a Magyar Honvédség – egész héten zajlanak a honvédfesztivál programjai

A pákozd-sukorói csata és a Magyar Honvédség születésének 170. évfordulója előtt tiszteleg idén a IX. Honvédfesztivál. Egész héten zajlanak a programok, amik hagyományosan az általános iskolások honvédelmi csapatversenyével vették kezdetüket az István Király Általános Iskolában.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média