Kikapcsolódás

2019. április 18.

Magyar film napja - ingyenes vetítések lesznek a Barátság moziban

Több filmes szervezet, filmforgalmazó és országos mozihálózat részvételével, vetítésekkel és más programokkal ünneplik a Magyar film napját április 30-án. A tavaly útjára indított kezdeményezéshez idén a fehérvári Barátság mozi is csatlakozott: három magyar filmet tűztek műsorra, melyeket ingyenesen nézhet meg a közönség.

2019. április 17.

Nemzetközi Családnap lesz május 11-én Palotavárosban

Idén is lesz Nemzetközi Családnap: a SZÉNA Egyesület május 11-én várja a gyerekeket és szüleiket Palotavárosban. Délelőtt az „Emeljünk magasba minél több gyereket” világrekord-kísérlethez csatlakozik a rendezvény, de ezen a programon adják át a megújult játszóparkot is.

2019. április 12.

Ásványok minden mennyiségben – vasárnap a VOK-ban

Természetes kövekkel és ásványokkal, ékszerekkel és dísztárgyakkal várják az érdeklődőket az Alba Regia Nemzetközi Ásványbörzén és Ékszervásáron. A programot április 14-én, vasárnap 9 órától rendezik meg a Videoton Oktatási Központban, ahol a gyerekeknek ingyenes lesz a belépés.

2019. április 11.

Ha tavasz, akkor irány a Velencei-hegység!

Szombaton rendezik a tavaszköszöntő és nyuszi túrát a Velencei-hegységben. A Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület ismét a térség legszebb pontjaira kalauzolja a kirándulókat a hagyományos túrán április 13-án, szombaton. A résztvevők három távot teljesíthetnek.

2019. április 9.

Online is lehet már jegyet venni a Barátság Mozi előadásaira

Bő egy hete indult el a Barátság Moziban az online jegyértékesítés, ami régi vágya volt már a város mozijának, és a nézőknek is. Az új jegyrendszer bevezetése több változást is hozott.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média