Kikapcsolódás

2019. június 17.

Magyar dobogósok a Tour de Hongrie-n

Székesfehérváron ért véget a Tour de Hongrie országúti kerékpárverseny, melynek ötödik, utolsó szakaszán Kecskeméttől tekert a koronázó városig a mezőny. A sprint befutót a holland Wouter Wippert nyerte, összetettben a sárga trikós lett Krists Neilands megőrizte első helyét. Nagy magyar siker, hogy mögötte Dina Márton és Valter Attila állhatott fel a dobogóra.

2019. június 13.

Tour de Hongrie: Székesfehérváron lesz a befutó vasárnap

Ingyenes spinningórákkal, élőképekkel, közlekedésbiztonsági versenyekkel és látványos produkciókkal készül Székesfehérvár június 16-án, vasárnap a Tour de Hongrie befutójára. A kerékpárverseny kedden rajtolt el, az idei célállomás pedig városunk lesz.

2019. június 5.

Egészségnap és Borsófesztivál lesz június 15-én Feketehegy-Szárazréten

Két közösségi programot is tartanak június 15-én, szombaton Feketehegy-Szárazréten. 9 órától az általános iskola épületében lesz a városrészi egészségnap, 10 órától pedig a közösségi központ gasztroudvarában serénykednek a résztvevők a Borsófesztiválon.

2019. június 5.

A virágokról fog szólni a hétvége

A pünkösdi hétvégén ismét virágpompába öltözik a Székesfehérvár belvárosa. A virágkötő mesterek ebben az esztendőben nyolc helyszínen alkotnak.

2019. május 31.

Sportos nyár előtt áll a megyeszékhely

Számos rangos sporteseménynek ad otthont Székesfehérvár az idei nyáron: triatlon, futó és atlétika versenyek, rallye, illetve a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny indulóinak is szurkolhatunk majd.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média