Kikapcsolódás

2018. április 13.

Ezen a hétvégén lesz az ásványbörze a VOK-ban

Harmincadik alkalommal rendezik meg az Alba Regia Nemzetközi Ásványbörzét és Ékszervásárt szombaton és vasárnap a Videoton Oktatási Központban. Lesz többek között ásványkiállítás és fotótárlat, a gyereket aranymosással, jégszobrászattal, míg a felnőtteket aurafotózással és kártyavetéssel is várják.

2018. április 5.

Madárhatározó 2.0

Elkészült a népszerű okostelefonos Madárhatározó alkalmazás új verziója, amiben már közel 370 hazai madárfaj található meg. A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület és a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület által készített app Android és iOS rendszerű mobiltelefonokra tölthető le.

2018. április 3.

Hazaival erősít a FEZEN fesztivál

Július 26-ára érkezik a Kowalsky meg a Vega, a Majka & Curtis valamint a Hooligans. A 27-i Ákos - Quimby - Rúzsa Magdi trió pedig a Honeybeasttel egészül ki, így lesz teljes az egyik nagyszínpad pénteki programja. Négy hónap van székesfehérvári fesztivál nyitásig, de már most elfogyott a kiadható bérletek fele, a program azonban még nem teljes.

2018. március 26.

Lászlóvill Kupa - tizenhetedszer

A versenytánc magyar élmezőnyének részvételével rendezte meg idén is a Laguna Kulturális és TáncSport Egyesület a XVII. Lászlóvill Kupa Táncversenyt szombaton a Köfém Sportcsarnokban. Az egész napos versenyen, amelyen székesfehérvári táncospárok is indultak, közel 400 pár vett részt az országból.

2018. március 23.

Négy helyen épül, új ingyenesen használható sportpark Fehérváron

Új sportparkok épülnek Székesfehérváron állami finanszírozással: a Rácbánya mellett a Krasznai közben, az Illyés Gyula téren és a Bébic utcában alakítanak ki ingyenesen használható kondiparkot és két helyen futópályát. A cél, hogy minden városrészben legyen lehetősége a fehérváriaknak arra, hogy ingyenesen sportolhassanak.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média