Kikapcsolódás

2019. november 11.

Vuk, Bogyómaraton és Animóka – rajzfilmünnep Fehérváron is

November 15. és 17. között hetedik alkalommal rendezik meg hazánkban – így Székesfehérváron is - az Országos Rajzfilmünnepet. A Barátság Moziban rajzfilmvetítések, a Művészetek Házában pedig az Animóka elnevezésű kreatív családi nap várja az érdeklődőket.

2019. november 6.

„Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik!”

Backstage címmel új, ingyenes programsorozat indul, a résztvevők most valóban bepillanthatnak a „kulisszák” mögé. Az első rendezvény témája a Márton-nap és azon belül is a tánc lesz. A szervezők azt ígérik: libalevest is lehet majd kóstolni a Táncházban.

2019. október 29.

Halloween túra lesz szerdán a Hiemer-házban

Kiket neveztek boszorkányoknak? Mit jelképez a macska és a seprű? Mindez kiderül október 30-án azon a Halloween hangulatú túrán, melyen a résztvevők megismerhetik Székesfehérvár rémtörténeteit, és a Hiemer-ház elfeledett lakóit.

2019. október 25.

Idén is összeáll a Kisangyalok kara

Először négy évvel ezelőtt hallhatta a közönség a Kisangyalok karát a Városház téren: az énekelni szerető kisdiákok alkalmi kórusában minden alkalommal több száz gyermek adja elő a legszebb karácsonyi dalokat. Az idei felhívásra is sokan jelentkeztek, négyszáz gyermek lép majd fel az első adventi vasárnapon. Az ünnepi hangulat megteremtéséhez a szervezők a lakosság segítségét is kérik!

2019. október 21.

Giro Fesztivál - Ivan Basso vezette a mezőnyt

A jövő évi olasz országúti kerékpáros körverseny, a Giro d`Italia magyarországi szakaszokkal indul majd. A harmadik szakasz rajtja Székesfehérváron lesz, az esemény népszerűsítése pedig javában zajlik. Szombaton Fehérváron egész napos Giro Fesztivált rendeztek, melynek első részeként a biciklisek közösen tekertek a városból ki- és visszavezető szakaszokon.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média