Kikapcsolódás

2019. július 18.

Királyi Operett Napok – szombaton a belvárosban lehet hangolódni a programra

Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg július 26-a és 28-a között a Királyi Operett Napokat Székesfehérváron. A Feketehegy-Szárazréti Közösség Központ szabadtéri színpadán Királyi Operett Gála, a Bob herceg, valamint a Sybill operett látható és hallható majd.

2019. július 15.

Nyári szünet a Barátság Moziban – ősztől újdonságokkal várják a közönséget

Július 27-től nyári szünetet tartanak a Barátság Moziban. Az új évad augusztus 22-én veszi kezdetét, és több újdonságot hoz a nézők számára: „Szépkorúak szerdája” címmel kedvezményes vetítések lesznek nyugdíjasoknak, több Csajos estet rendeznek, emellett férfiaknak szóló tematikus szerda is szerepel a mozi őszi kínálatában.

2019. július 5.

Zenés piknik a tóparton

Idén is megrendezi a zenés pikniket az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Csónakázó-tó partján. Évekkel ezelőtt azért hozták létre a különleges eseményt, hogy egy új, kötetlen formában találkozhassanak egymással a zenészek és közönségük, természetesen muzsikaszó mellett. Az Alba Regia Piknik jövő szerdán lesz.

2019. július 2.

Gyulai Memorial - Visszatérnek a világsztárok

Férfi és női 400 m gáton, férfi magasugrásban és hármasugrásban, valamint női távolugrásban is újra indulnak a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon a már a fehérvári közönség által megismert világsztárok. Az idei Gyulai Memorialt július 9-én rendezik.

2019. július 1.

Hatpróbás ovisok mérkőztek a hatéves rendezvényen

Interaktív játékok, bábok és ovis hatpróba várta szombaton a családokat a Vízivárosi Kölyök Juniálison. A városrész ovisainak néptáncbemutatója után Nyáry Bernadett a gyerekekkel együtt alakította meséjét a színpadon, nem maradt el a közös tánc és az ének, volt aki ökröcskéket, mások fákat alakíthattak.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média