Kikapcsolódás

2019. december 6.

Fehérvári advent – A második hét is sok izgalmat tartogat

A hétvégén és a következő héten is színes programkínálatból szemezgethetünk: érdemes lesz el látogatni a Püspöki Palotába, a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, a Városi Képtár – Deák Gyűjteménybe, de még a Rác utcába is. Lássuk most a részletes programot.

2019. november 27.

Most érdemes ceruzát ragadni!

A Katasztrófavédelmi Központi Múzeum és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. is alkotásra buzdítja a fiatalokat az év végén. A kiírt pályázatok elsősorban azoknak a diákoknak kedveznek, akiknek van kézügyességük, illetve jól fogalmaznak.

2019. november 22.

Fehérvári advent – Az első hét programjai

Az ünnepi díszbe öltözött belvárosban, sem az adventi hétvégéken, sem a hétköznapokon nem fogunk unatkozni: vásárok, kézműves foglalkozások, előadások, koncertek, kiállítások várják a helyieket és a városba látogatókat. Lássuk, mikor, hol, mi történik az első héten.

2019. november 11.

Vuk, Bogyómaraton és Animóka – rajzfilmünnep Fehérváron is

November 15. és 17. között hetedik alkalommal rendezik meg hazánkban – így Székesfehérváron is - az Országos Rajzfilmünnepet. A Barátság Moziban rajzfilmvetítések, a Művészetek Házában pedig az Animóka elnevezésű kreatív családi nap várja az érdeklődőket.

2019. november 6.

„Aki Márton napon libát nem eszik, egész éven át éhezik!”

Backstage címmel új, ingyenes programsorozat indul, a résztvevők most valóban bepillanthatnak a „kulisszák” mögé. Az első rendezvény témája a Márton-nap és azon belül is a tánc lesz. A szervezők azt ígérik: libalevest is lehet majd kóstolni a Táncházban.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média