Kikapcsolódás

2020. március 25.

Élet a karantén alatt

A napi rutinok megváltoztak - a járvány miatt kényszerűségből négy fal között töltött napokat, családi, baráti találkozók hiányát és az életritmus megváltozását bizony nem könnyű megélni. Fehérváron azonban rengeteg olyan kezdeményezés indult, ami ebben az élethelyzetben is pozitív szemléletet, szórakozást nyújthat: a város színészei például online sorozatot készítenek közönségüknek, a FEZEN pedig „szobafesztivált” indított.

2020. március 6.

Márciusi programok a Szent István Művelődési Házban

Gazdag programsorozattal várja az érdeklődőket márciusban is a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. A kínálatban szerepelnek könyvbemutatók, zongorakoncert, valamint a lelki feltöltődést és a tudományos ismeretterjesztést szolgáló előadások egyaránt.

2020. március 4.

Április utolsó hétvégéjén lesz a Floralia

Látványos bevonulás, csatajelenet, rabszolgavásár, gladiátorok viadala - csak néhány program az idei Floralia tavaszköszöntő ünnep kínálatából, ami április 25-én és 26-án lesz a Gorsium Régészeti Parkban. A több évtizedes hagyományokra visszatekintő rendezvény idén sok újdonsággal várja a látogatóka

2020. február 28.

Utazás kiállítás 2020

40 ország több mint 250 kiállítója várja az érdeklődőket az Utazás kiállításon. A rendezvény vasárnapig várja az érdeklődőket a HUNGEXPO-n.

2020. február 27.

Tanácsok a tavaszi megújuláshoz

A tavasz beköszöntével, amikor a természet felébred téli álmából, mi magunk is megpróbálunk regenerálódni, aktivizálódni. A „Backstage” programsorozat márciusi eseménye az egészséges életmódhoz ad gyakorlati segítséget március 7-én, szombaton a Művészetek Házában.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média