Kikapcsolódás

2019. február 18.

Rendhagyó séták az idegenvezetők világnapján

Különleges túrákat szerveznek Székesfehérváron február 24-én, vasárnap, az idegenvezetők világnapján. A programokon ingyenes a részvétel, regisztráció nem szükséges.

2019. február 12.

Március 11-ig lehet jelentkezni a Diáknapokra

Elindult a jelentkezés az idei Fejér Megyei Diáknapokra: a több mint ezer középiskolást megmozgató kulturális eseményt április 12–14. között rendezik Székesfehérváron. A hét színpadi és öt egyéb kategóriában, a nevezéseket március 11-ig fogadják.

2019. február 4.

Röplabda éjjel-nappal

Második alkalommal szervezte meg a Székesfehérvári Diáktanács huszonnégy órás non-stop röplabda-tornáját, amit idén is a Jáky Szakközépiskola tornacsarnokában bonyolítottak le. Péntek délután három órakor kezdődött a játék.

2019. február 1.

Egy lövés, nem lövés

A Sárréti Íjász Club vezetője, Gilicze László szerint az íjászat – bár elsőre könnyűnek tűnhet – igazán összetett és nehéz sport. Aki jó eredményeket szeretni elérni, annak keményen kell dolgoznia.

2019. január 31.

Két hang, két lélek

Február 4-én, hétfőn 19 órakor kezdődik a Vörösmarty Színházban a Két hang, két lélek című koncert. Rost Andrea és lánya, Harazdy Eszter közös műsora különleges és felejthetetlen zenei élménynek ígérkezik.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média