Kikapcsolódás

2018. február 19.

Toros Nap Feketehegy-Szárazréten

Toros Napra várták a városrész lakóit szombaton, a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Ház fedett Kultúrudvarába. A kora reggeltől tartó családi-közösségi esemény során két, egyenként mintegy 120 kilogramm súlyú sertést dolgoztak fel; pecsenyesütés, levesfőzés, hurkatöltés, kóstolók, baráti beszélgetések és zene biztosította a jó hangulatot.

2018. február 6.

Télűző szörnytalálkozó a Pagonyban

Február 16-án 17 órától Dés András és különleges hangszerei előcsalogatják és bemutatják a Bibedombi Szörnyeket, hogy segítségükkel elűzhessük a telet a Fehérvári Pagonyban. A Bibedombi Szörnyhatározó bekerült a világ 170 legjobb mesekönyve közé, a szokatlan formában íródott könyv a gyerekek félelmeiről szól - mégis szórakoztató.

2018. január 29.

Februári programok a Szent István Művelődési Házban

Februárban is sokszínű programokkal várja az érdeklődőket a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Ezekből válogattunk.

2018. január 19.

Jégpályák Éjszakája

A már több éves hagyományra visszatekintő Múzeumok vagy Fürdők Éjszakája mellett idén is megrendezik a Jégpályák Éjszakáját. A január 20-i eseményhez két fehérvári jégpálya is csatlakozott.

2018. január 19.

Csak szabadon…

Kétségtelen, hogy jelenleg nehezen éli bele magát az ember, de attól még tény: 2018-ban is lesz nyár. És ha lesz nyár, akkor lesz EFOTT is. A 6 naposra bővített fesztivált idén is a Velencei-tó partján rendezik meg, július 10-e és 16-a között.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média