Kikapcsolódás

2020. február 27.

Navigáció és távközlés az óceánon – Fa Nándor előadása ma este

Fa Nándor előadásával folytatódik csütörtökön este a Garai Géza Szabadegyetemi előadás-sorozat. Az eseményt ezúttal nem közvetítik az interneten – az érdeklődőket személyesen várják 18 órára a Budai út 45., K. épületben.

2020. február 24.

Fekete lyukak – az univerzum konyhamalacai

A fekete lyukakról tudhatnak meg többet az érdeklődők február 25-én, kedden 18 órától A Szabadművelődés Házában. Az ingyenes előadáson Dr. Vinkó József asztrofizikus beszél a jelenségről, az új kutatási eredményekről.

2020. február 21.

Frankofón Filmnapok a Barátságban

A nagy múltú Frankofón Fesztivál keretében idén már tizedik alkalommal rendezik meg a Frankofón Filmnapokat Budapesten és 14 városban. Székesfehérváron a Barátság mozi ad otthont az eseménynek március 19–e és 21-e között.

2020. február 13.

A test és lélek kapcsolata

Hogy függ össze a pajzsmirigyzavar, a reflux vagy a magas vérnyomás a pszichológiával? Hogyan okoz a depresszió fizikai betegségeket, vagy miként vezet egy krónikus betegség depressziós tünetekhez? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak az érdeklődők a március 4-i Csajos esten. A beszélgetés után „A meztelen Juliet” című amerikai filmet vetítik a Barátság moziban.

2020. február 7.

Szezon előtti ajánlatok és izgalmas ajándékok hétvégén, a fehérvári utazás kiállításon

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Fehérvári Utazás Kiállítást ezen a hétvégén a Hiemer-házban. A korábbi évekhez hasonlóan a résztvevő kiállítók 2020-ban is érdekes turista célpontokkal, utazási és kirándulási ötletekkel, alkalmi akciókkal és izgalmas programokkal várják a látogatókat szombaton és vasárnap.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média