Kikapcsolódás

2018. június 27.

Egy sportos fesztivál

Vízi és vízparti mozgásformák egyaránt megtalálhatók lesznek július 10-16. között, Velencén, az EFOTT-on. Lesz egy kifejezetten erre a tematikára kialakított sziget, de a fesztivál területén belül szinte bárhol sportos fiatalokkal, vagy éppen ismert sportolókkal találkozhat majd a látogató. Az EFOTT-on rendezik meg az egyetemi strandkézilabda, strandröplabda és rögbi bajnokságot is.

2018. június 25.

Szombaton lesz az 5. Vízivárosi Kölyök Juniálist

Ötödik alkalommal rendezik meg Víziváros nyári gyerekprogramját, a Vízivárosi Kölyök Juniálist. Az érdeklődőket június 30-án, szombaton 9 órától hagyományosan a Budai úti OBI áruház parkolójába várják, ahol lesz bábelőadás, ovis ötpróba, Pitypang koncert, légvár, különféle sporteszközök, illetve játékosan bemutatkoznak a közszolgáltatásokat végző városi cégek és a rendvédelmi szervek is.

2018. június 21.

Kabrió Ikarus és új honlap – turisztikai szezonnyitó Székesfehérváron

Több újdonsággal kezdte meg Fehérvár az idei turisztikai szezont: üzembe állt egy kabrió turistabusz, és elindult a Székesfehérvári Királyi Napok önálló honlapja is.

2018. június 19.

Szombaton lesz a Tűzzel–Vassal Fesztivál a Rác utcában

Rekordszámú, 52 kiállító jelezte részvételét a 15. Tűzzel-Vassal Fesztiválon. Az idei találkozó középpontjában a pásztorok, a pásztorélet bemutatása áll, és idén először konferencia is csatlakozik a késes szakma kiemelkedő eseményéhez.

2018. június 8.

Jövő héten indul a nyári programkavalkád Székesfehérváron

Június 15-én elkezdődik a vakáció, és a nyári székesfehérvári programok is. Jövő pénteken a Helló Nyár! nyitja a szezont, amit augusztus 31-én a Bye Summer! zár majd.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média