Kikapcsolódás

2018. szeptember 25.

Mesés barangolás a Belvárosban

Belvárosi sétára invitál a Tourinform Iroda: az érdeklődők ezúttal a Mesés Fehérvár – Barangolj velünk! című, a várost újszerűen bemutató kiadvány szerzőjével járhatják végig a város nevezetes helyszíneit. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

2018. szeptember 25.

170 éves a Magyar Honvédség – egész héten zajlanak a honvédfesztivál programjai

A pákozd-sukorói csata és a Magyar Honvédség születésének 170. évfordulója előtt tiszteleg idén a IX. Honvédfesztivál. Egész héten zajlanak a programok, amik hagyományosan az általános iskolások honvédelmi csapatversenyével vették kezdetüket az István Király Általános Iskolában.

2018. szeptember 10.

Sugárhajtású gép, siklóernyősök és oldtimerek a Börgöndi Repülőnapon

Vasárnap rendezték meg a 23. Börgöndi Repülőnapot, ahol a közönség egy L-29 Delfin sugárhajtású kiképzőgépet és hátimotoros siklóernyős bemutatót is láthatott. A repülőnapon Székesfehérvár polgármestere arról beszélt: a repülőtér fejlesztésével kapcsolatban a kormány döntését várja a város.

2018. szeptember 6.

Vasárnap lesz a Börgöndi Repülőnap

23. alkalommal rendezi meg az Albatrosz Repülő Egyesület a Börgöndi Repülőnapot, ami vasárnap reggel 8 órától 18 óráig várja a látogatókat. Délelőtt és délután is lesznek légibemutatók és sétarepülések. A földön színpadi programok, katonai jellegű statikus bemutatók és szimulátorok várják a kilátogatókat.

2018. augusztus 31.

Színes gömbök az égen – hétvégén lesz a hőlégballon karnevál a Velencei-tónál

Idén 24. alkalommal rendezik meg az ország egyik leghíresebb hőlégballon találkozóját a Velencei-tónál. A többnapos fesztivál pompás légi látványosságait a földön és a magasban egyaránt színes programok kísérik.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média