Kikapcsolódás

2019. május 27.

Udvari tánczenék a Bory-várban

A nagy érdeklődésre való tekintettel dupla koncertet ad a Bory-várban az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Somorjai Ferenc Kamarazenekari és Kórus Hangversenysorozata keretében. Az Udvari tánczenék című est május 29-i, szerdai előadására még lehet jegyet váltani.

2019. május 23.

Egész hétvégén a gyerekeké lesz a belváros

Gyermeknap hétvégéjén Székesfehérvár belvárosa újra egy nagy játszótérré változik: hetedik alkalommal rendezik meg a Hetedhét Játékfesztivált. Május 25-én és 26-án egyebek mellett felhővadászat, lovagi torna, fotószínház, valamint báb- és meseelőadások várják a családokat.

2019. május 14.

Honvédségi nyílt nap lesz Székesfehérváron

Nyílt napot szervez jövő pénteken az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred. A laktanya sportpályáján megnézhetjük a honvédség haditechnikai eszközeit, és laktanyatúrát, illetve dinamikus bemutatókat is szerveznek az érdeklődőknek.

2019. május 13.

Fehérvári delegáció Schwäbisch Gmündben

A hétvégén tovább bővült a Testvérvárosok kertje annak a nagyszabású, virágos programnak a keretében, amelyet tizenhat Rems-menti, német település rendezett. A kertészeti fesztiválon egy fehérvári delegáció is részt vett.

2019. május 9.

Repülő Majális Börgöndön

Idén is színes programokkal várja a kilátogatókat a Repülő Majális. A Börgöndi repülőtéren tartott hagyományos családi rendezvény ezúttal május 11-én, szombaton 10 órától nyitja meg kapuit.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média