Kikapcsolódás

2018. augusztus 22.

Fehérvári Sport Nagyhét és Sprint Triatlon Európa Kupa

Megkezdődött a Fehérvári Sport Nagyhét, ami a hétvégi Sprint Triatlon Európa Kupa felvezető programja. A sportolni vágyó székesfehérváriakat futó- és kerékpárversennyel, gyermekprogramokkal és sárkányhajózással is várják a szombati Európa Kupa előtt.

2018. augusztus 17.

Katonazene töltötte meg a várost

A Belváros több pontján is hallhattak térzenét a fehérváriak a VI. Fricsay Richárd Regionális Katonazenekari Fesztivál zenekarainak köszönhetően. A Debrecen Helyőrségi Zenekar, a Székesfehérvár Helyőrségi Zenekar, a Budapest Helyőrségi Zenekar és a Tata Helyőrségi Zenekar a Városház téren adott közös koncertet.

2018. augusztus 13.

Alba Game Corner az Alba Regia Sportcsarnokban

Az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata, a Microsoft Magyarország Kft. és a Meex Agent Kft. együttműködésében jött létre az Alba Game Corner az Alba Regia Sportcsarnokban. A kezdeményezés célja egy olyan közösségi tér létrehozása, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a videójátékok világába.

2018. augusztus 10.

Székesfehérvári Királyi Napok – az első hétvége programjai

Ma este elkezdődik Székesfehérvár legnagyobb programsorozata, a Székesfehérvári Királyi Napok. A tíz napos összművészeti fesztivál eseményei közül az alábbiakban az első hétvége programjait gyűjtöttük össze.

2018. augusztus 6.

195 országban lesz látható a Tour de Hongrie székesfehérvári befutója is

Az augusztus 14-én rajtoló Tour de Hongrie kerékpáros körverseny 195 országban lesz látható. A verseny futama augusztus 16-án halad majd át Székesfehérváron: a versenyzők a második szakaszban két kört tesznek meg a városban, a befutót követő díjátadót pedig a Zichy színpadon rendezik.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média