Kikapcsolódás

2019. október 21.

Giro Fesztivál - Ivan Basso vezette a mezőnyt

A jövő évi olasz országúti kerékpáros körverseny, a Giro d`Italia magyarországi szakaszokkal indul majd. A harmadik szakasz rajtja Székesfehérváron lesz, az esemény népszerűsítése pedig javában zajlik. Szombaton Fehérváron egész napos Giro Fesztivált rendeztek, melynek első részeként a biciklisek közösen tekertek a városból ki- és visszavezető szakaszokon.

2019. október 15.

Az első Pasis est témája: Az aukciók kulisszatitkai

A művészeti aukciók rejtelmeiben mélyedhet el a Barátság mozi első Pasis estjének közönsége október 30-án, szerdán 18 órakor. Az estre természetesen nem csak férfiakat várnak, hiszen maga az előadó is egy üzletasszony, Soóky Marietta műkereskedő, műgyűjtő, galéria- és aukciósház vezető. Az est keretében bemutató árverést is tartanak, ezt követően a közönség a Senki többet című amerikai filmet nézheti meg.

2019. október 10.

Világ Gyalogló Nap - Székesfehérváron is

Október 12-én, szombaton indulnak a Világ Gyalogló Nap székesfehérvári programjai. Szombaton délelőtt 10 órától a Sóstón nordic walking várja a résztvevőket, a Királykút Emlékháztól 10 órától gyalogtúra indul A Szabadművelődés Házáig, míg a Halesz parkban - szintén 10 órától - gyaloglás lesz a park területén.

2019. október 10.

Giro Fesztivál Székesfehérváron

Székesfehérvárra érkezik a 2020-as Giro d’Italia Nagy Rajtjára hangoló országos roadshow. Az október 19-én, szombaton megrendezésre kerülő Giro Fesztivál Székesfehérvár egész napos programjáról sajtótájékoztatón számoltak be.

2019. október 1.

A zene ünnepe

Október elseje a Zene Világnapja. Országszerte – így Fehérváron is – koncerteket, hangversenyeket és más zenei programokat rendeznek. A világnap célja, hogy népszerűsítse a zeneművészetet, és - az UNESCO elveinek megfelelően - szorgalmazza a népek közti barátságot és megbékélést.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média