Kikapcsolódás

2019. december 13.

Fehérvári Advent – Itt az ideje élvezni az ünnepet!

Luca-napi jóslások a Rác utcában, Wolf Kati előadása az Adventi színpadon, orgonaest a Szent István Hitoktatás és Művelődési Házban és Kriesch Barbara hárfaművész koncertje a Városi Képtár – Deák Gyűjteményben – Ez csak néhány a Fehérvári Advent harmadik hetének programjai közül. Itt az ideje egy kicsit kikapcsolódni és megpihenni karácsony előtt!

2019. december 6.

Fehérvári advent – A második hét is sok izgalmat tartogat

A hétvégén és a következő héten is színes programkínálatból szemezgethetünk: érdemes lesz el látogatni a Püspöki Palotába, a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, a Városi Képtár – Deák Gyűjteménybe, de még a Rác utcába is. Lássuk most a részletes programot.

2019. november 27.

Most érdemes ceruzát ragadni!

A Katasztrófavédelmi Központi Múzeum és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. is alkotásra buzdítja a fiatalokat az év végén. A kiírt pályázatok elsősorban azoknak a diákoknak kedveznek, akiknek van kézügyességük, illetve jól fogalmaznak.

2019. november 22.

Fehérvári advent – Az első hét programjai

Az ünnepi díszbe öltözött belvárosban, sem az adventi hétvégéken, sem a hétköznapokon nem fogunk unatkozni: vásárok, kézműves foglalkozások, előadások, koncertek, kiállítások várják a helyieket és a városba látogatókat. Lássuk, mikor, hol, mi történik az első héten.

2019. november 11.

Vuk, Bogyómaraton és Animóka – rajzfilmünnep Fehérváron is

November 15. és 17. között hetedik alkalommal rendezik meg hazánkban – így Székesfehérváron is - az Országos Rajzfilmünnepet. A Barátság Moziban rajzfilmvetítések, a Művészetek Házában pedig az Animóka elnevezésű kreatív családi nap várja az érdeklődőket.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média