Kikapcsolódás

2018. március 14.

Minden eddiginél több versenyző lesz az idei Orka Kupán

Közép-Európa egyik legnépesebb és legrangosabb utánpótlás versenyére készül az Orka Fehérvári Szinkronúszó Sportegyesület a hosszú hétvégén. A március 16-a és 18-a között zajló 21. Orka Kupán 13 ország közel 700 versenyzője ugrik a medencébe a Csitáry G. Emil Uszodában.

2018. március 5.

Idén újra lesz rocknap az EFOTT-on

Ahogy arról egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk, július 10-e és 16-a között újra a Velencei-tó környéke ad otthont az EFOTT-nak. Az idei fesztiválra egy visszatérő, tematikus nappal is készülnek a szervezők: a zárónap a rock, a metal és a punk jegyében telik majd.

2018. március 2.

Székesfehérvár Neked!

Látványos standdal vesz részt idén is az Utazás kiállításon Székesfehérvár képviseletében a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. A „D” pavilonban Székesfehérvár két térségi partnerével, a pákozdi Katonai Emlékparkkal és a Móri Borvidék TDM Egyesülettel közösen mutatja be kínálatát az érdeklődőknek.

2018. február 21.

Már lehet nevezni a Halünnepre

Megkezdődött a nevezés az idei, sorrendben hatodik Fehérvári Halünnep horgász- és főzőversenyeire. A közösségkovácsoló rendezvényen ízletes fogásokkal és szórakoztató programokkal várják a családokat április 7-én, szombaton a Palotavárosi tavaknál.

2018. február 19.

Toros Nap Feketehegy-Szárazréten

Toros Napra várták a városrész lakóit szombaton, a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Ház fedett Kultúrudvarába. A kora reggeltől tartó családi-közösségi esemény során két, egyenként mintegy 120 kilogramm súlyú sertést dolgoztak fel; pecsenyesütés, levesfőzés, hurkatöltés, kóstolók, baráti beszélgetések és zene biztosította a jó hangulatot.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média