Kikapcsolódás

2018. december 29.

Biztonságos újév köszöntés

Az év utolsó napján az emberek többsége ünnepel, és látványos tűzijátékkal búcsúztatja az évet. Ez azonban veszélyes is lehet, súlyos sérüléseket és tüzet okozhat. A biztonságos szórakozás érdekében be kell tartani a pirotechnikai termékekre vonatkozó szabályokat.

2018. december 28.

Elrajtolt a XIX. Masterplast Fehérvári Futballfesztivál

Megkezdődött a Videoton Oktatási Központban a Videoton Baráti Kör Egyesület által szervezett hagyományos négynapos kispályás futballfesztivál. Csütörtökön öregfiúk tornát és szurkolói kupát rendeztek, előbbire tizenkettő, míg utóbbira nyolc csapat nevezett. A remek mérkőzések mellett a fesztivál valamennyi napján családi és gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket.

2018. december 27.

Városi Szilveszter – a programok mellett útlezárások is lesznek

Idén is vidám, zenés programokkal búcsúztatja az óévet Székesfehérvár a Zichy színpadnál. A Városi Szilveszterhez kapcsolódóan december 31-én és az újév első napján ideiglenes forgalmirend-változásokra számíthatnak a közlekedők: a lezárások érintik a helyi és helyközi autóbuszjáratok útvonalát is.

2018. december 20.

Élmények és programok az év végén

Advent utolsó hétvégéjén és Szilveszter napján is számos programlehetőség kínálkozik Székesfehérváron: az ünnepi koncertek, kézműves és gyermekfoglalkozások, illetve az egyéb rendezvények között mindenki talál kedvére valót.

2018. december 17.

Felgyúlt az öröm lángja a város adventi koszorúján

A harmadik gyertyagyújtással folytatódott a Fehérvári advent programsorozata vasárnap este Székesfehérvár belvárosában. A Városház téri színpadon Brájer Éva alpolgármester és Bobory Zoltán költő, a város díszpolgára gyújtották meg az öröm lángját.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média