Kikapcsolódás

2018. január 15.

Mozdulj, Fehérvár! – január 20-án

Tematikus sportnapra várják a fehérváriakat január 20-án a Ligetsoron lévő MKOSZ-csarnokba. Az egész napos eseményen különböző mozgásformákat lehet majd kipróbálni avatott vezetők és sztárfellépők segítségével, közben egészségügyi és életmód tanácsadásokon, szűréseken is részt vehetnek az érdeklődők.

2018. január 9.

Kisállat kiállítás a VOKE-ban

50 fajta kisállat több mint 400 példánya lesz látható ezen a hétvégén a VOKE-ban. A kisállat kiállításon egyebek mellett nyulakat, galambokat és papagájokat csodálhatnak meg az érdeklődők.

2018. január 9.

Január 20-ig jelentkezhetnek a csapatok a Fehérvári Kolbásztöltő Fesztiválra

Január 27–én újra a magyaros ízeké és hangulaté lesz a főszerep a Jancsárkertben, ugyanis ezen a napon rendezik meg az V. Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivált. Január 20-ig jelentkezhetnek a csapatok.

2018. január 5.

Januári programok a Szent István Művelődési Házban

Balladaest, filmvetítés, bál és bormustra – egyebek mellett ezekkel várja az érdeklődőket januárban a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház. Az intézményben az év első programja január 11-én lesz.

2017. december 29.

Szilveszteri buli a Belvárosban

Színes zenei kínálat várja azokat, akik a Belvárosban búcsúztatják az óévet Székesfehérváron. December 31-én, vasárnap a szilveszteri műsor 21 órakor kezdődik a Zichy színpadon.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média