Kikapcsolódás

2019. április 3.

Új kutyafuttató a Béla út mellett

Átadták a Béla út melletti zöldterületen kialakított új, 750 négyzetméteres, agility eszközökkel felszerelt kutyafuttatót. Utóbbiak igen népszerűek, így elképzelhető, hogy az eddig elkészült futtatókba is elhelyeznek ilyen játékokat.

2019. április 2.

Kézműves alkotónapok a Rác utcában

Hatodik alkalommal rendezik meg hazánkban a Népi Kézműves Alkotóházak és Műhelygalériák VI. Országos Hétvégéjét, április 5-e és 7-e között. Székesfehérváron a programoknak a Kézművesek Háza és a Mesterségek Háza ad otthont április első hétvégéjén a Rác utcában. A rendezvények ingyenesek, szeretettel várják a hagyományos kézműves mesterségek iránt érdeklődőket.

2019. március 22.

Fehérvári Halünnep április 6-án

Rotyogó bográcsok, ínycsiklandozó illatok, hal minden mennyiségben: horgászversenyt, főzőversenyt, színpadi és családi programokat kínál a VII. Fehérvári Halünnep április 6-án, szombaton a Palotavárosi tavaknál.

2019. március 21.

Az egészségért gyalogolni

Az öreghegyi nyugdíjasokat buzdította gyaloglásra Monspart Sarolta tájfutó világbajnok. A sportoló arról beszélt, hogyan lehet idős korban edzetten élni, még egészségügyi problémákkal is.

2019. március 20.

Rotpunkt Nehézségi Falmászó Verseny

Ötödik alkalommal szervezi meg Nehézségi Falmászó Versenyét március utolsó hétvégéjén a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület az István Király Általános Iskolában. A Minitől (-2010) a Senior kategóriában versenyzők részére az előnevezés március 21-én, csütörtökön zárul, de lehetőség lesz még a versenynapon is a mászókhoz csatlakozni.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média