Közélet

2018. április 20.

Közgyűlési döntések

Intézmény- és útfelújításokról, emlékhely létrehozásáról és a Székesfehérvári Balettszínház megalapításáról döntött egyebek mellett a város képviselőtestülete pénteki tanácskozásán. A közgyűlésen a KÉPES Program folytatásáról is szó esett.

2018. április 18.

Új parkolóhelyek Palotavárosban

Összesen negyven új parkolóhely épült Palotavárosban: a Hübner András utca - Kodolányi János utca csomópontban, a Rác utcában és a Kelemen Béla utcában. A beruházás összértéke 26,7 millió forint

2018. április 18.

Kezdődik a Csíkvári út felújítása - terelőúton közlekednek a buszok

Csütörtöktől lezárják a Csíkvári út egy szakaszát, a Sóstó Természetvédelmi Terület rehabilitációjához kapcsolódó útfejlesztési munkálatok miatt. A helyi járatú autóbuszok és a gépjárművek terelőútvonala a Homoksor lesz. A közlekedőknek sok türelemre lesz szükségük – ahogy az útépítéseknél általában.

2018. április 17.

Segítség a szülőknek

A nyári szünetekben megvalósuló, bentlakásos és napközis jellegű, iskolai közösségi programok szervezésére nyert összesen 210 millió forintos támogatást konzorciumi partnereivel együtt a Székesfehérvári Tankerületi Központ. A program két nyertes projekt által valósul meg, közülük a 60 milliós négy székesfehérvári iskolát, míg a 150 milliós projekt 13 település iskoláit érinti.

2018. április 17.

Ünnepel a „Kézenfogva” onkológiai klub

Negyedszázados fennállását ünnepli szombaton a „Kézenfogva” onkológiai klub. A születésnapi program 11 órakor kezdődik A Szabadművelődés Házában.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média