Nyolcezer.hu - Más szemszögből

Közélet

2018. augusztus 16.

Átadták a Lánczos-Szekfű és a Deák Dénes Ösztöndíjakat

A Bory-várban adták át a Lánczos-Szekfű ösztöndíjakat, a Deák Dénes Ösztöndíjat és a Deák Dénes Díjat. A Lánczos-Szekfű Ösztöndíjat az alapítvány kuratóriuma minden évben azoknak ítéli a hozzá tartozó anyagi támogatással együtt, akik az oktatás, a tudomány, a művészet terén munkálkodnak.

2018. augusztus 14.

III. Béla király tér – szeptember elejére fejeződik be a felújítás

Várhatóan szeptember elejére készül el a III. Béla király tér felújítása. A csaknem 80 millió forintos beruházás keretében térköves parkolók épülnek, új burkolatot kap a központi parkot körülvevő út, ősszel pedig a zöldfelületek is megújulnak majd.

2018. augusztus 10.

Nagy a szárazság – több szabadtéri tűzhöz is riasztották a megye tűzoltóit

Három szabadtéri tűzhöz is riasztották a tűzoltókat tegnap Fejér megyében. A napok óta tartó csapadékmentes és meleg időjárás miatt könnyen okozhat tüzet a gondatlanság.

2018. augusztus 9.

Augusztus 24-ig lehet pályázni a pécsi kollégiumi férőhelyekre

Három fehérvári fiatal elhelyezését biztosítja Székesfehérvár Önkormányzata Pécsen. A férőhelyekre pályázhatnak azok a fehérvári lakosok, akik valamely pécsi felsőoktatási intézmény nappali tagozatos hallgatói, és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.

2018. augusztus 9.

Befejeződött a Rákóczi utcai Óvoda felújítása

Végéhez ért a Rákóczi utcai Óvoda felújítása. A 210 férőhelyes intézmény felújítása mintegy 400 millió forintos támogatásból valósult meg.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média