Közélet

2018. október 18.

Forgalmi változások a Budai út - József utca csomópontban

Már pénteken délelőtt elkezdődnek az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó megemlékezések. Rendezvény lesz az ’56-osok terén is, emiatt néhány órára, teljes szélességében lezárják a Budai út – József Attila utca – Deák Ferenc utca csomópontját, valamint a Budai út – Gáz utca csomópontot.

2018. október 18.

Óvatosan a gyanús e-mailekkel!

Újra csalók élnek vissza a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nevével. Hamis elektronikus levélben – adó-visszatérítésre hivatkozva – próbálnak személyes ügyféladatokat megszerezni.

2018. október 15.

Új katonai ezred alakult Székesfehérváron

Ünnepélyes keretek között vette át a csapatzászlót a Székesfehérváron megalakult MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred. Az új katonai szervezet több száz tartalékos katonája sorakozott fel a Városház téren, az új tartalékosok pedig esküt tettek a haza védelmére.

2018. október 12.

Rendelő-felújítás, kerékpáros fejlesztések és új igazgatók – közgyűlést tartottak a város képviselői

Közgyűlést tartott Székesfehérvár képviselőtestülete pénteken. A tanácskozáson döntöttek egyebek mellett a Batthyány utcai rendelő épületének felújításáról, 250 kerékpártámasz ezévi kihelyezéséről, és arról is, hogy pályázatot ír ki a testület a Szent István Király Múzeum igazgatói posztjára.

2018. október 11.

Új sétány a Rádió lakótelepen

Elkészült a Rádió lakótelep melletti új, térköves sétány. Az öreg fákat kivágták, helyükre burkolatkímélő növényzet kerül ősszel. A beruházás 13 millió forintba került.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média