Közélet

2018. december 10.

MikulásGyár

Idén 14. alkalommal rendezik meg a MikulásGyár gyűjtőakciót, amely Székesfehérváron is várja az adományozókat. Az ajándékokat a Polgármesteri Hivatal Városház tér 2. szám alatti épületében lehet leadni.

2018. december 10.

Figyeljünk értékeinkre!

Az adventi időszakban sokkal többen látogatják a bevásárlóközpontokat, piacokat, vásárokat. A tömeg pedig leginkább a bűnözőknek kedvez, éppen ezért különösen fontos, hogy ebben az időszakban se feledkezzünk meg a biztonságról, értékeink védelméről.

2018. december 6.

Ne mobilozz vezetés közben!

A megyei Rendőr-főkapitányság prevenciós kisfilmmel mutatja be, milyen beláthatatlan következményei lehetnek egy pillanatnyi figyelmetlenségnek.

2018. december 5.

Elkezdődött az éves parkolóbérletek cseréje

A városgondnokság parkolási csoportjának ügyfélszolgálatán már elkezdték az éves, 2019-re érvényes parkolóbérletek kiadását. A Szent Vendel utca 17/a alatt várják az ügyfeleket.

2018. december 5.

Állatok karácsonya – pénteken lesz az ünnepség a HEROSZ Fehérvári Állatotthonában

Szeretettel várják az állatbarátokat és a jó szándékú adakozókat a HEROSZ Fehérvári Állatotthonának hagyományos évzáró ünnepi programjára. December 7-én, pénteken 14 órakor kezdődik a rendezvény, ahol ismét lesz közös karácsonyfa-díszítés, adományozás és ellátogat az ünnepségre a Mikulás is.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média