Közélet

2019. november 21.

A szociális ágazat dolgozóit köszöntötték - Vágvölgyi Éva kapta idén a “Pro Caritate” díjat

A Szociális Munka Napja alkalmából köszöntötte a város a szociális, a gyermekjóléti és a gyermekvédelmi szolgálatok dolgozóit a Hiemer-házban. Az ünnepségen adták át a “Pro Caritate Albae Regiae” díjat, melyet idén Vágvölgyi Éva vezető családsegítő vett át.

2019. november 20.

In memoriam Milcsinszky Alajos

Életének 89. évében elhunyt Milcsinszky Alajos, Székesfehérvár köztiszteletben álló címzetes kanonoka, nyugalmazott plébánosa. Városunk díszpolgára négy évtizeden át szolgálata, építette a közösséget. Minden korosztály számára hitelesen és jó hatással adta át a keresztény értékeket, közvetítette a keresztény kultúrát.

2019. november 19.

Új mentőorvosi kocsi Székesfehérváron

A legmagasabb színvonalú orvostechnikai felszereltséggel rendelkezik az a vadonatúj mentőorvosi kocsi, amit hétfőn adtak át a székesfehérvári mentőállomáson. A 25 millió forintot érő kocsi Székesfehérváron és környékén teljesít szolgálatot.

2019. november 15.

Csak annyi fát rakjon a tűzre, amennyivel még elbír a kazán!

Már két, megyei családi házban robbant fel a vegyes tüzelésű kazán az idei fűtési szezonban. A hasonló balesetek megelőzhetőek a fűtőberendezések figyelmes használatával és évenkénti karbantartásával.

2019. november 15.

Tízből kilenc közutas dolgozót ért már verbális vagy fizikai támadás

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tavaly indította el „Biztonságunk az Ön kezében van!” kampányát, melyben a munkaterületeken dolgozó szakemberek védelmére hívják fel a figyelmet. Ennek keretében készítettek nemrégiben egy belső felmérést, melyből kiderül: a társaságnál dolgozó munkatársakat sok esetben nemcsak verbálisan, hanem fizikailag is bántottak már munkavégzés közben az autósok.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média