Közélet

2019. október 17.

Forgalomkorlátozások a Giro Fesztivál alatt

Október 19-én, szombaton Székesfehérvárra érkezik a 2020-as Giro d’Italia Nagy Rajtjára hangoló országos roadshow. Élménytekeréssel, interaktív programokkal és Punnany Massif-koncerttel várják az érdeklődőket – a rendezvényhez kapcsolódóan a Zichy liget környékén forgalomkorlátozásokra kell számítani.

2019. október 17.

Az őszi kerti munkáknál is fontos a tűzmegelőzés

Ezen a héten lehet zöldhulladékot égetni Székesfehérváron. Bár a növényi hulladék összegyűjtésének és hasznosításának legjobb módja a komposztálás, aki mégis inkább az avarégetés mellett dönt, ne feledkezzen meg a tűzvédelmi szabályokról.

2019. október 14.

Ismét Cser-Palkovics András lett Székesfehérvár polgármestere

Lezajlottak az önkormányzati választások. Székesfehérváron 14 önkormányzati választókörzetben lehetett képviselőjelöltekre szavazni. A választókörzetek döntő többségében a Fidesz jelöltjei végeztek az élen, dr. Cser-Palkovics András pedig 60 százalék fölötti eredménnyel nyerte el ismét a polgármesteri széket.

2019. október 11.

Október 14. és 21-e között lehet égetni

A jövő héten már lehet zöldhulladékot égetni Székesfehérváron a helyi jelentőségű védett természeti területek kivételével. Tartsuk észben azonban: más módszerek is léteznek az avar és növényi hulladék kezelésére!

2019. október 9.

Újabb osztályokat újítanak fel a kórházban

Mintegy 290 millió forintot költött a járóbeteg-szolgáltatások fejlesztésére a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház: 534 darab új orvostechnikai eszközt szereztek be, melyekkel korszerűsítették a különféle szakrendeléseket és osztályokat. Mindez része annak a nagyléptékű, több lépcsőből álló kórházfejlesztési projektnek, amely 2010 után részben már megvalósult és a jövőben is folytatódik.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média