Közélet

2020. április 3.

Fehérvári aktualitások a járvánnyal kapcsolatban

Plusz mobilelérhetőséget biztosított a város a háziorvosoknak a meglévő telefonszámok mellé a vonalak túlterheltsége miatt, és további mentesítő buszjáratok indultak. Fejér megyében a péntek reggeli adatok alapján 21 igazoltan koronavírussal fertőzött beteg van, Fehérváron 48-an vannak hatósági házi karanténban.

2020. április 1.

Rendőrök mesélnek

Ritkán láthatjuk olyan szerepben a rendőröket, mint március 20-a óta: azóta ugyanis minden nap mesét olvas fel egy-egy rendőrtiszt a BRFK Facebook-oldalán. A rendvédelmi szervezet a gyerekek és a családok otthoni boldogulásához szeretne hozzájárulni a jelenlegi helyzetben.

2020. március 30.

Mi változott Fehérváron?

Újabb szintre emelkedett a koronavírus-járvány elleni védekezés. Szombattól életbe lépett a kijárási korlátozás, amely további változásokat hozott a mindennapokban. Az új jogszabályi kötelezettségek betartása mellett hétfőtől változik a közösségi közlekedés menetrendje, az igénybe vehető lomtalanítási szolgáltatás, valamint a hét közepétől ingyen utazhatnak az egészségügyben dolgozók.

2020. március 27.

Szombaton életbe lép a kijárási korlátozás Magyarországon

Kijárási korlátozást vezetnek be Magyarország egész területére március 28-tól két hétre, április 11-ig. A korlátozó intézkedések betartását a rendőrség fogja ellenőrizni.

2020. március 26.

A legfrissebb történések járvány-ügyben

Székesfehérvár polgármestere a vészhelyzet elrendelése óta folyamatosan tájékoztatja a város lakóit a koronavírus elleni védekezés, a járvány megelőzése kapcsán tett intézkedésekről. Jöjjenek a legutóbbi információk.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média