Közélet

2019. augusztus 22.

Ismét életet mentett a szén-monoxid-érzékelő

Egy székesfehérvári családi házban riasztott a készülék szerdán délután. A lakók elzárták a gázkazánt és az épületet átszellőztették. A tűzoltók a kazán elindítása után a gázkészülék fölött folyamatosan emelkedő szén-monoxid-koncentrációt mértek.

2019. augusztus 21.

Csütörtök délig lehet pályázni pécsi kollégiumi férőhelyekre

Három hallgatónak biztosít helyet Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A jelentkezőknek 2019. augusztus 22-én 12.00 óráig van lehetőségük, hogy benyújtsák pályázataikat.

2019. augusztus 21.

Szent István napján adták át Székesfehérvár kitüntetéseit

Székesfehérvár számára augusztus 20-a kiemelt ünnep: 1938-ban a koronázóvárosban emelték nemzeti ünnepi rangra Szent István napját. A hagyomány szerint ebben az esztendőben is ezen a napon tartott ünnepi közgyűlést Székesfehérvár önkormányzata, ahol átadták a városi kitüntetéseket.

2019. augusztus 16.

Megújult a Csemete Bölcsőde főzőkonyhája

Befejeződött a Csemete Gyermekcentrum Bölcsőde főzőkonyhájának teljes körű felújítása. Az önkormányzati forrásból finanszírozott, 32 millió forintos beruházás keretében a konyhát és a hozzá tartozó technikai helyiségeket is korszerűsítették. A felújítás a nyílászárók cseréjével folytatódik a közeljövőben.

2019. augusztus 16.

Kész a járda a Tóvárosban

Elkészült a járda felújítása a Tóvárosi ln. 53-58. szám előtt. Az épület melletti járdát és a Balatoni út - Horvát István utcai körforgalomhoz csatlakozó szakasz burkolatát cserélték ki. Összesen 487,5 négyzetméteren újult meg az aszfaltburkolat több mint 14 millió forintból.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média