Közélet

2018. szeptember 18.

Az orvosképzés legendás alakjára emlékeznek szerdán

Prof. Dr. Romhányi Györgyre emlékeznek szerdán délután Székesfehérváron. A legendás, városunkhoz kötődő orvos emléktáblájának megkoszorúzása után a Hiemer-házban 18 órakor kezdődő emlékülésen adják át a Romhányi-díjakat.

2018. szeptember 14.

Tervezői tájékoztató a Bartók Béla térről

Két ütemben – elsőként a kiszolgáló közművek tekintetében, majd a tér közösségi funkcióinak kialakításával – újul meg a Bartók Béla tér. A tervezők látványtervet is bemutattak, de ez még munkaanyag, a véglegesítés előtt az érdeklődő fehérváriak széles körben megismerhetik majd a Bartók Béla tér kialakítására vonatkozó terveket.

2018. szeptember 13.

KÉPES Program: három óvoda udvara újult meg idén

Idén is sikerrel folytatódott a KÉPES, azaz a Közösségi Értékteremtő Program Székesfehérváron: a vállalati szféra és az önkormányzat összefogásával nyáron felújították a Tolnai utcai, a Belvárosi Brunszvik Teréz és a Felsővárosi Óvoda udvarát. A Tolnai oviban szerdán önkéntes napot tartottak a vállalatok munkatársainak részvételével, akik a tereprendezésben vettek részt, szépítették, takarították az intézmény udvarát.

2018. szeptember 12.

Átadták az új parkolókat Vízivárosban

201 új parkoló épült a volt Fűtőerőmű területén, amelyek műszaki átadását kedden délelőtt tartották. A 200 millió forintos fejlesztés városi forrásból valósult meg.

2018. szeptember 11.

Szombaton lesz az Elektromos járművek napja

Az Európai Mobilitási Hét nyitányaként szeptember 15-én, szombaton lesz az Elektromos járművek napja Fehérváron, a Rákóczi úton és a Várkörúton. A szervezők ígérete szerint ki is lehet majd próbálni egyes modelleket.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média