Közélet

2018. június 18.

Újabb lépés a kevesebb cukorfogyasztás érdekében

Csökkentik az üdítők cukortartalmát a hazai üdítőital-gyártók: az alkoholmentes italok átlagos cukor- és kalóriatartalma 2020. év végéig 50 százalékkal lesz kisebb a 2010-es értékeknél.

2018. június 8.

Futás a zenéért – szombaton a belvárosban

Hajrá Zenemanók! címmel jótékonysági célú közösségi futást szervez a Tálos Edit Alapítvány június 9-én, szombaton 16 órától a Hermann László Zeneművészeti Szakközépiskola támogatására. A történelmi belvárosban kijelölt útvonalon, több távon - 200 métertől egészen nyolc kilométerig - futhatnak a résztvevők.

2018. június 7.

Kidőlt fák és rengeteg víz – sok dolguk volt tegnap a tűzoltóknak

Erős széllökésekkel és heves zivatarral érte el szerdán délután 2 óra körül Székesfehérvár térségét a vihar. Sok munkát adott a lánglovagoknak az ítéletidő: kidőlt fákhoz és nagy mennyiségű víz eltávolításához riasztották őket. Az előrejelzések szerint csütörtökön is leszakadhat az ég.

2018. június 6.

Értéket teremtenek – június 12-én lesz az Esélynap Székesfehérváron

Az EsélyKör idén immár harmadik alkalommal szervezi meg az Esélynapot június 12-én, kedden 10-15 óra között Székesfehérvár Belvárosában. Az érzékenyítő programok között újdonság lesz az „Élő könyvtár”: egy beszélgetés erejéig fogyatékossággal élő személy „kikölcsönzésére” lesz lehetőség egymás megismerése érdekében.

2018. június 5.

Perceken belül elfogták a két fiatalt, akik megrongálták éjjel a Virágórát

Keddre virradó éjszaka megrongálták a Virágórát a mindössze néhány órája átadott, megújult Országzászló téren. A két fiatal – 15 és 16 éves – elkövetőt azonnal elfogták.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média