Közélet

2018. július 5.

Gyászol a fehérvári hokiklub: elhunyt Kulcsár Nándor

A gyógytornász-fizioterapeuta 1999 óta állt a fehérvári klub kötelékében. A szakember emellett 2005-ig a magyar válogatott mellett is dolgozott. Kulcsár Nándort a klub saját halottjának tekinti.

2018. július 5.

Folytatódik a Berényi út felújítása – pénteken adják át a munkaterületet

Gyakran számolunk be mostanában újabb és újabb útfelújításokról, valamint ezek kapcsán forgalomkorlátozásokról. Folytatjuk a listát: a közeljövőben a Berényi úton közlekedőknek lesz szükségük némi türelemre, ugyanis az út egy újabb szakasza fog megújulni a Vértanú és a Cserkész utca között.

2018. július 4.

Nemzetiségi nap és Iván-napi búcsú lesz vasárnap a Rác utcában

Nemzetiségi nap lesz vasárnap a Rác utcai Szerb Ortodox templom kertjében. A kezdeményezés célja, hogy a megyében élő nemzetiségek egyéni hagyományaikat, formavilágukat, tárgyalkotási szokásaikat bemutathassák, a hétköznapi élettől az ünnepekig.

2018. július 3.

Megújulhat Mohán a Szederfa sor

A Városkörnyéki Koordinációs Bizottság 1989 óta működik Székesfehérvár és a térségi települések önkormányzatainak tervszerű, összehangolt és hatékony együttműködése érdekében. A testület hagyományosan infrastrukturális fejlesztések megvalósításában segíti a Székesfehérvár környéki tagtelepüléseket.

2018. június 28.

Új helyen a maroshegyi posta

A maroshegyi 4. számú Posta új, tágas helyiségben működik tovább a Prémium Center üzletközpontban. Az eddigi háromablakos postahelyiséget egy nagyobb, öt munkaállomásos, akadálymentesített helyiség váltotta fel, ahol már 18 óráig lehet ügyeket intézni.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média