Közélet

2020. február 10.

Egy hónapra lezárják a Fiskális út egy szakaszát

Szerdától előreláthatólag egy hónapra lezárják a Fiskális út Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakaszát. A lezárás érinti a Jancsár utca felé közlekedő 25-ös jelzésű autóbuszjáratot is.

2020. február 5.

Elkezdődött hazánkban az influenzajárvány

Az ország egész területén emelkedett az influenzás panaszokkal orvoshoz fordulók száma. Fejér megyében is: a megbetegedések aránya átlépte a járványos küszöbértéket.

2020. február 5.

Fákat döntött ki, épületek tetejét rongálta meg a szél

Megyeszerte több mint hetven helyszínen dolgoztak a tűzoltók kedden délután, a vihar okozta balesetveszélyes helyzetek megszüntetésén. A beavatkozások nagy részénél az utakra dőlt, és a földből félig kifordult, épületeket veszélyeztető fákat, leszakadt ágakat távolítottak el a lánglovagok.

2020. február 3.

Negyvenöt pontos ajánlást tett a Diákparlament

Plenáris üléssel zárult a 2020. évi Országos Diákparlament, amelynek ismét Székesfehérvár adott otthont. A több mint kétszáz diák részvételével lezajlott, három napos tanácskozás végén a küldöttek idén negyvenöt ajánlást fogalmaztak meg az oktatás döntéshozói számára.

2020. január 31.

„A betegségeket jobb megelőzni, mint gyógyítani”

A prevenció legfontosabb kérdéseiről lesz szó a Székesfehérváron, pénteken kezdődött két napos orvoskonferencián. A szakmai fórum előadásai az orvostudomány, a dietetika és táplálkozástudomány, valamint a mozgásterápia kínálta megközelítésekre épülnek.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média