Közélet

2019. június 6.

Út és járdafelújítások kezdődnek több lakótelepen

Folytatódik a Deák Ferenc utca és a Lövölde utca közötti belső úthálózat teljes felújítása, és a Királykút lakónegyedben is felújítási munkálatok kezdődnek. Mindkét rekonstrukció a Városgondnokság ÚT 2017-19. programjának keretében valósul meg.

2019. június 4.

Fehérvár pedagógusait köszöntötték

Pedagógusnapi ünnepséget tartottak hétfőn a Hiemer-házban. Az eseményen adták át a Székesfehérvár Oktatásáért díjakat, valamint egy Polgármesteri Elismerő Emlékérmet.

2019. június 4.

Terelések a Székesfehérvár Rallye idején

Hétvégén rendezik a Székesfehérvár Rallye-t. A látványos SuperSpecial szakasz idején szombaton a Palotai úton, a Csíkvári úton pedig szombaton és vasárnap kell forgalomkorlátozásokra, lezárásokra számítani.

2019. június 3.

Székesfehérvári tanárt is elismertek az idei Ericsson-díjjal

Az Ericsson Magyarország idén huszonegyedik alkalommal adta át az Ericsson-díjakat. Az elismerésben olyan tanárok részesülnek, akik áldozatos, és sokszor az iskolatermi elfoglaltságokon túl mutató munkájukkal generációkkal szerettették meg a természettudományokat. Ebben az esztendőben a székesfehérvári Theisz György, a Teleki Blanka Gimnázium immár nyugdíjas matematika-fizika-technika-informatika szakos tanára is átvehette a díjat.

2019. május 30.

Parkolókat építenek a Horvát István lakótelepen

Átadták a munkaterületet tegnap a Horvát István lakótelepen, így megkezdődhet 17 új parkoló kialakítása. A parkoló bővítése nemcsak az ott élők, hanem a református óvodába érkezők mindennapjait is segíti majd.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média