Közélet

2020. március 25.

Elindult az Auchan körforgalom átépítésének engedélyeztetése

A szakminisztérium tájékoztatása szerint elkészültek az Auchan áruháznál lévő körforgalom átépítésének tervei, és elindult az engedélyeztetés. Az állami beruházás keretében, központi forrásból megvalósuló beruházás során körgeometriájú, jelzőlámpás irányítású csomópontot alakítanak majd ki.

2020. március 25.

Koronavírus – megjelentek a helyzetet kihasználó kiberbűnözők

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet nemzetközi partnereivel együttműködve folyamatosan figyelemmel kíséri a globális kibertérben zajló, új, a koronavírussal összefüggő online támadásokat és fenyegetési trendeket. A kiberbűnözők az új koronavírus miatt kialakult helyzetet különféle támadási módszerekkel próbálják kihasználni.

2020. március 24.

Koronavírus – a fogászati rendeléseket is érinti a járvány

Rövidített rendelési időben, csak sürgős eseteket látnak el az alapellátó fogászatok Székesfehérváron. A fehérvári fogorvosok összefogtak annak érdekében, hogy minden körzetet elláthassanak.

2020. március 23.

Kismamákat érintő változások a járványidőszakban

A koronavírus-járvány idején mind a fekvőbetegek, mind a kismamák védelmében fontos intézkedést vezettek be: az NST vizsgálatokat – lakhelytől függően – több vidéki helyszínen, valamint a Család- és Nővédelmi Központban, illetve a Hunyadi utcai rendelőintézetben lehet elvégeztetni.

2020. március 23.

Maradj otthon, Fehérvár!

Játékra hívta a fehérváriakat hivatalos Facebook oldalán dr. Cser-Palkovics András. A „Maradj Otthon Fehérvár!” kihívás keretében minden héten várja a megadott téma legkreatívabb fotóit, videóit a maradjotthon@szekesfehervar.hu e-mail címre. A legötletesebb anyagok beküldői a veszélyhelyzet elmúltával értékes ajándékokat nyernek majd.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média