Közélet

2018. február 5.

Csütörtökön tárgyalja a közgyűlés a város idei évi költségvetését

Múlt héten adta át Székesfehérvár jegyzője a város polgármesterének Fehérvár 2018-as költségvetési tervezetét, melynek főösszege meghaladja a 70 milliárd forintot. A javaslatot február 8-án tárgyalja a város közgyűlése.

2018. január 26.

Az év első közgyűlése

Pénteken reggel tartotta idei első ülését Székesfehérvár önkormányzatának közgyűlése. A döntések értelmében több beruházás tervezése is elkezdődhet a Modern Városok Program finanszírozásával, több mint háromszáz 12 éves fehérvári fiú ingyenes HPV elleni védőoltását támogatja a város és bővül a Corvinus fehérvári campusa.

2018. január 26.

Megemlékezés lesz szombaton a németek elhurcolásának emléknapja alkalmából

A január 19-i magyarországi németek elhurcolásának emléknapja alkalmából megemlékezést tart szombaton a Királykút Emlékházban a Német Nemzetiségi Önkormányzat. Minden érdeklődőt várnak.

2018. január 25.

Időskori aktivitás - kedvező munkalehetőségek

Nyugdíjasoknak tartottak szakmai fórumot a nyugdíjas szövetkezetekben rejlő lehetőségekről, az alakításukhoz és működtetésükhöz szükséges információkról és az eddig szerzett élményekről, tapasztalatokról. A résztvevők az időskori munkavállalás piaci szempontjairól és előnyeiről kaptak tájékoztatást.

2018. január 24.

A király, akit igazságosnak neveztek

560 esztendővel ezelőtt, 1458. január 24-én kiáltották ki kiállyá Hunyadi Mátyást. Az egyik legnagyobb magyar uralkodóként számon tartott királyt Székesfehérváron koronázták meg, halála után pedig itt is temették el.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média