Közélet

2019. január 15.

Fehérvári festményt keresünk!

Eltűnt egy festmény A Szabadművelődés Háza kiállítóterméből. Kopiás Gabriella Bouquet címet viselő alkotását január 12-én látták utoljára.

2019. január 15.

Vérfrissítés az Alba Fehérvárnál

Változásokról számolt be az Alba Fehérvár kosárlabda csapatának vezetősége: az együtteshez csatlakozott Carlos Cabezas spanyol világ- és Európa-bajnok kosárlabdázó, valamint Joan Cuadrat, aki a szakmai stábot erősíti a jövőben.

2019. január 14.

Szent Sebestyén-napi programok Felsővárosban

Hagyományőrző programokat szerveznek Szent Sebestyén tiszteletére január 18-án, pénteken a Felsővárosi Általános Iskolában. A sport- és egészségmegőrző programok mellett kézműves foglalkozásokkal és ismeretterjesztő előadásokkal várják a tanulókat.

2019. január 14.

Jótékonysági estéllyel indult a báli szezon Fehérváron

Az új esztendő második szombatján rendezte meg a város önkormányzata a Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt. A város egyik legjelentősebb karitatív eseményének jegyárbevételéből, valamint a jótékonysági borárverésen, az Adventi Jótékonysági Futáson és a támogatók felajánlásából összegyűlt összeggel ezúttal a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Székesfehérvári Csoportját, valamint a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központot támogatják.

2019. január 14.

Az otthon maradottak

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média