Közélet

2020. január 8.

Emléktűz gyújtás és kiállítás – a doni áldozatokra emlékeznek vasárnap Pákozdon

Az urivi áttörés 77. évfordulóján emléktűzgyújtással és imádságos megemlékezésével tisztelegnek a második világháború magyar hősei előtt január 12-én, vasárnap. Az emléktűz gyújtás előtt két kiállítás nyílik a Pákozdi Katonai Emlékparkban.

2020. január 3.

Jövő szombaton lesz a Székesfehérvári Jótékonysági Estély

Január 11-én, szombaton rendezik meg a kilencedik Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt. A város egyik legjelentősebb karitatív eseményén két Kossuth-díjas művész, Miklósa Erika operaénekes és Balázs János zongoraművész lép fel. Az est bevételéből a Szent Kristóf Házat, valamint a „Fehérvár Travel” Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért szervezetet támogatják a résztvevők.

2019. december 20.

Tűzmegelőzési bemutató karácsony előtt

Télen duplájára emelkedik a lakástüzek száma - a statisztika szerint negyvenöt percenként kigyullad egy lakás az országban, holott ezek a tűzesetek egy kis odafigyeléssel elkerülhetők. A lakástüzek megelőzésére hívta fel a figyelmet bemutatóján a Fejér Megyei Tűzmegelőzési Bizottság.

2019. december 19.

Idén is ingyenes a parkolás az ünnepek alatt

Január elsejéig díjmentes a parkolás Székesfehérváron. Az ingyenes parkolásról mindenki értesül, aki parkolójegyet szeretne váltani, ebben az időszakban ugyanis nem működnek majd a parkolóautomaták a városban. A történelmi belvárosba - ami kiemelt parkolási zóna - ezen időszak alatt is csak engedéllyel lehet behajtani.

2019. december 19.

Hosszú, tömött sorokban…

A szokásosnál jóval nagyobb forgalomra számíthatnak a közlekedők a napokban, különösen a nemzetközi átmenő forgalmat biztosító útvonalakon. Extrém nagy forgalom várható a bevásárló központok környékén is, amely a környező közutak forgalmára is hatással lehet.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média