Közélet

2018. szeptember 11.

Tovább bővült a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ

Hivatalosan is átadták a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ II. ütemében elkészült épületrészeket. Kialakítottak egy büfét, raktárhelyiségeket, nyilvános mosdókat, illetve egy közösségi-foglalkoztató teremként szolgáló galériát is.

2018. szeptember 10.

Október végéig lehet fizetni a régi ezresekkel

Még bő másfél hónapig tudunk a régi ezresekkel fizetni a boltokban. Október 31-e után a bank- és postafiókokban még három évig, a Magyar Nemzeti Bank pénztárában pedig húsz évig lehet beváltani a régi bankókat.

2018. szeptember 4.

Kétszer is megszólalnak ma a városban a szirénák – aggodalomra nincs ok, gyakorlat lesz

Két alkalommal is megszólalnak ma a lakossági tájékoztató szirénák Székesfehérváron. A lakosságnak nem lesz teendője: a város külső védelmi tervét gyakorolják.

2018. szeptember 3.

Elkezdődött a tanév

Ma reggel elkezdődött a 2018/2019-es tanév szerte az országban – így Székesfehérváron is. A tanévkezdés nem csak az iskolás gyerekek életében hoz változást a nyugalmas nyári hónapok után…

2018. augusztus 31.

Katolikus Társadalmi Napok szeptember 7-e és 9-e között Székesfehérváron

Szeptember 7-9. között rendezik meg a Katolikus Társadalmi Napokat. A fesztivál jellegű rendezvénysorozatban az előadások és pódiumbeszélgetések mellett kulturális, szórakoztató és sportprogramok is lesznek. A programsorozat fővédnökei Spányi Antal megyés püspök és dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, védnöke pedig Hirtling István színművész.

Copyright 2015 - Bootstrap Themes ¦ Designed by 365Bootstrap.com ¦ Built by Enigma Média